Sången hela dagen

Har solat och badat med några av mina tjejer i sången. Vädret är ju på topp nu så det blir stek varje dag. Vi hade med oss lite gott också, såsom jordgubbar & melon, älskart :). Sen har jag ätit kycklingsallad och spelat kort och nyss så kollade jag på Beck- mannen utan ansikte. Usch den var inte så trevlig att kolla på! Nej nu väntar sängen, Godnatt puss!

Matlagning & lite fix

Nu har jag kollat på filmer för att fördriva tiden lite, kan ju inte vara ute i solen för då rinner nog sminket av. Inte så fräscht precis. Klockan börjar närma sig så ska göra mat nu och fylla i mina ögonbryn för det blir nog lättast så. Måste även byta om till svarta kläder. Sen får jag inte glömma att vattna mina blommor! Bilder från visningen kommer upp sen =)

Ciao!


Skönhet från Nelly


280609

Hej på er!

Blev inge bloggande igår så berättar lite nu vad som hände. Först på förmiddagen åt jag, mor och lillebror mjukglass innan jag skulle till frisören och göra slingor. Blev inte så stor skillnad men solen kommer ta mycket nu så det är lugnt. Sen gick jag hem till Bea och vi solade lite innan hennes faster kom. Då körde hon ner vattenskotern till oss i Sörälgen. Vi var på sjön i 6 timmar ungefär. Är så jäkla kul och åka och det är en så härlig känsla! Man vill aldrig sluta åka. Iallafall så åkte vi till Skoglund för hennes föräldrar var där, då åkte vi ring bakom skotern. Hennes far körde och då går det itne sakta kan jag lova. flög av flera gånger och i slutet så drog han på som tusan så vi flög på vattenytan innan det tog tvärstopp i vattnet. Men det var bra kul! =)

Gick upp vid 6 imorse för skulle vara vid frissan vid 7. Hår & makeup modevisningen är idag klockan 6! Kanske inte ska förklara hur håret är nu så det får vänta tills efter visningen. Så nu får jag inte vara ute i solen på hela dagen, men så kan det vara ibland. Så tänkte kolla på en film och vattna alla blommor så tiden går lite fortare. Vi hörs! :)


Fredag

Blir sämre och sämre uppdateringar nu känns det som. Men har varit ute hela dagarna när vädret är som bäst. Men idag har jag iallafall solat mest hela dagen och städat rummet. Nu ska jag göra iordning mig lite och sen märks det vad kvällen bjuder på =).

Fika på Dg

Kom nyss hem, har varit och fikat med Bea på Dg. Vi köpte glass och en varsinn Kaffe Latte med Choklad-mint. Den var god i början men sen var den inte lika god, tycker bättre om vanilj. Sen satt vi och prata om massa saker inför helgen, kommer bli bra roligt! Sen idag har jag även varit nere i kaffesumpen och solat och badat lite, har även råkat bränt mig på ryggen..


Kaffelatte och smurf (Nougat) & vattenmelon glass, mums!


Bea tog kaffelatte och päron & nougatglass :)


haha jag, blek! men tur att jag ska utomlands sen så man
får nån färg iallafall!

Nu är vädret så jäkla skönt så hoppas det håller i sig i flera veckor till! Nu väntar sängen, Godnatt!

Dagens




Tunika Gina Tricot
Sandaler DinSko
Bikini H&M
Armband SNÖ of Sweden




                            





Jag halva dagen:



Såhär har jag sett ut halva dagen ungefär, tubtopp klänning från Wear it och skorna är köpta förra sommaren. Var nyss nere och handla mat med mor och ikväll blir det grillad lax, mums! Sen åkte vi ner och handla blommor och sen följde jag med mor på party där man får köpa saker, det var köksaker och strumpor.

Två bilder!


Bea, mer än såhär långt blev det inte. Är inte riktigt värmt ännu, enligt
mig iaf, Bea tyckte det var varmt! :)


Jag, hitta en klänning från förra året som jag köpte på Gina Tricot, tror
var och varannan människa hade såna här då!

Till stranden

Så nu har jag peelat ansiktet som luktar aprikos. Ska sätta på mig hela bikinin, har solat med överdelen och shorts hela dagen. Så nu ska jag cykla ner och möta bea sen ska vi till stranden, blir nog kaffesumpen. Nära och bra! =) Har även köpt sofis mode idag, toppen!

Ut och njut av värmen nu! puss

Solig dag och sommarsöt klänning

Lite dålig uppdatering här men har varit ute i solen hela dagen i stort sett. Har legat ute och pressat i solen men tycks ändå inte fått nån färg. Har spelat, fotboll, kort och ätit tårta som de andra dagarna typ. Åkte till mormor & morfar innan träningen men dom har ju flyttat ut till sommarstugan som jag glömde bort. Men jag cykla ner till affären och köpte svenska jordgubbar till mig själv, mums ! Det är äkta sommar de =). Sen har jag även tränat och nu sitter jag och kollar på Allsång med Lotta, det är ju premiär idag. Vill till både Liseberg och Grönan i sommar men hur ska jag hinna de? Sen måste jag ju spara pengar till Spanien resan, fick ju inge sommarjobb heller!





Förresten jag vill ha den här söta klänningen från H&M ! Nu ska jag fortsätta kolla och sen ikväll är det ju Beck, hämndens pris. Tror inte jag har sett den. Puss






Sola!

Godmorgon!

Har nyss ätit den godaste frukosten med jordgubbar. Äntligen har det fina vädret kommit! Så ska gå ut och sätta mig i solen och sen kommer mormor & morfar på mat. Har fotbollsmatch senare idag och hoppas på att vi har ett bra lag idag för då kan vi allt ta dom! Det är ungefär så min dag kommer vara! =)

200609

Hej på er, haft en bra midsommar?

Igår efter vi hade varit hos farmor så åkte vi hem och gjorde iordning oss och sedan åkte vi till familjen ekström där det blev fika, brännboll och grillat. Mycket trevligt! Sen så åkte jag och Felicia med Ebba till en klasskompis på fest. Men var lite smått drygt där men kul och träffa gamla nior. Sen så träffa jag Sofie och vi åkte upp till sången för det var tydligen fest där. När vi kom dit så var det lite fler folk som stod utanför. Där inne var det som en släktträff så man kände sig lite fånig att komma dit, men tror att jag inte var ensam om det. Men senare blev det bättre för det kom folk hela tiden och musiken sattes igång så det blev mycket dansandes. Hade så jäkla ont i fötterna men sånt är livet =). Det var en rolig kväll. Tack alla mina brudar för en supertrevlig midsommar!

Gick upp runt nio för jag och emelie cykla ner till stallet för vi skulle rida med Emma. Var väl sisådär 3 år sen jag red och det var superkul! Vi red ut i skogen och hoppade och det kändes inte alls att man inte hade ridit på flera år, grymt roligt var det! Nu ska jag fixa nått att äta, hörs sen! puss

Party tonight!

Just nu sitter jag hos familjen ekström, lånar wilmas dator. Vi har nyss spelat brännboll men vi gick iväg för det börja regna, så typiskt! Vi äter chips och snart ska jag och fillan iväg och träffa lite folk. Då blir det party förhoppningvis! =) Hörs imorn när jag mår som bäst =)

Ingen midsommar utan jordgubbstårta!



Jag och syster har bakat en jordgubbstårta som vi ska ta med till farmor & farfar, vi ska till deras sommarstuga och äta midsommar mat snart =) Så ska göra iordning mig lite nu! Ha en trevlig midsommar allihopa! ♥

kanske hinner blogga en sväng sen innan vi drar iväg på kvällen!

....


Film

Vädret är inte det bästa så då tänkte jag kolla på en film som mor hyrde idag. Vi hade iallafall tur med vädret - igen. Den verkar ju vara bra så får hoppas att den är det =). Någon mer som ska kolla på film idag?





Myskväll med Bea

Var det bara för mig det inte gick och blogga förut eller gick det inte för er heller? Det var iallafall bra irriterande! 
 
Men iallfall så sitter jag hos Bea nu och hon provar kläder till midsommar, hon blir så snygg! Vi har tagit en cykeltur till äffären tidigare ikväll och vi köpte Marabou med jordgubbar och godis, mums! Sen har vi kollat på en dålig film, fast vi prata mest om allt möjligt. Så skönt och bara sitta och prata om allt! =) Sen har vi nog inte gjort nått vettigt, men bra skönt och bara mysa. Så nu blir det musik och bara  ta det lugnt och njuta av sommarlovet!

Förresten, vill ni tjäna pengar på eran blogg? registrera er då på reklamen längst upp på min sida, helt gratis! Puss


Nytt: En blommig jacka



H&M

Hemma efter lite shopping!

Nu är jag hemma från lite shopping. Kan visa er vad jag köpte imorgon för hinner eller orkar inte nu, blir mys framför tvn! =)
Så gonatt med er! puss

Riktig sommar idag!

Det är de här vädret vi har längtat efter! Hoppas det blir lika fint på midsommar, på tal om midsommar så ska jag in till örebro och köpa nått snyggt att ha på mig till midsommar. Iallafall så har jag nyss ätit frukost och nu ska jag spela fotboll med lillebror, har lovat att leka med han idag. Annars idag ska jag njuta av solen, springa en sväng sen och åka in till örebro! =)

Sommarlov, underbart!

Är den någon mer än jag som inte tycker att det känns som sommarlov? Kanske beror på vädret, men dom har ju lovat fint väder nu till midsommar iallafall. Tur det iallafall, för på midsommar ska det vara fint väder! Men iallafall så har jag nyss ätit en god frukost. Allt jag har och säga nu!

Hemmamys!

De får det bli idag. Är så trött efter igår men ska inte klaga för det var hur kul som helst. Så vi har nyss spelat kort och nu blir det tv och hoppas det är något bra. Det blir godis och sen ska vi äta ost & kex med vindruvor och sånt! Förresten har ni smakat den nya maraboun med jordgubbar? Om inte gör det, asgod! =)

Trevlig kväll! :)


130609

Godmorgon på er, iallafall för mig. Har sovit mycket men det är väl behövligt. Blev en lyckad skolavslutning igår. Först vid fem åkte vi ut till Sandra för att träffa klassen, sen kom det några fler från dom andra klasserna. Det var trevligt men blev inte kvar där så länge för vi satt i ett partytält och det regna och var svinkallt. Så jag och två till tjejor fixa skjuts in till hällefors, till Stein på fest. Tack för att vi fick komma! :) Det var riktigt kul där faktiskt.

Sen när vi kom hem ganska sent på natten blev det sängen direkt. Och nu har jag nyss ätit frukost och idag blir det nog inget speciellt. Tänkte springa en sväng sen och ikväll blir det nog hemmamys med Bea och Emma!

Ha en trevlig lördag!

Skolavslutning!

Äntligen är det sommarlov! Så jäkla skönt och sluta skolan, har verkligen längtat dom sista veckorna. Men det blev lite tårar när vi satt i matsalen och hade avslutning. Kommer sakna alla men förhoppingsvis kommer man väl träffa några sen med. Vi hade först avslutning i matsalen med utdelningar av pengar av olika slag. Fick idrottstipendiet framröstar av klassen, tack! =) Sen så sjöng kören lite och i slutet ställde alla lärarna upp sig i en rad och då var det bara att tacka alla även om man inte gilla någon. Sen gick min klass till klassrummet där det blev tårta, tårar och fotografering. Sen fick vi betygen också! Är faktiskt nöjd, mer än nöjd! Fick sammanlagt 270 poäng vilket jag inte alls trodde från början men fick MVG i Samhällskunskap och det är fyra ämnen, alltså fyra MVG bara det. Sen fick jag två till MVG och tre G och resten VG! Måste ju få skryta lite nångång iaf.

Sen när allt var slut fick jag några rosor av famor och sen mötte jag upp mamma och dom. Vi åkte till mexicano med Felicias familj och en till, det var gott! :)


Min klass, 9C !
 

Haha bjuder på den! Bella och Elisabeth, kommer sakna er!


Davve, så jäkla rolig kille! :)


Hade på mig klänning, skärp och Väska från Gina Tricot, sen
skinnjacka!


Bye!

Avslutningsmiddagen!

Kvällen var så jäkla grym! Fan va kul vi hade, helt otroligt. Först vid 5 åkte vi ner och kollade på vårshowen med familjerna. Sen efter showen blev det mingel och massa foton hela tiden med massa folk! Sen när vi hade minglat så var det dags att dra den killen man skulle få sitta med. Fast man satt åtta stycken i varje bord. Jag fick klöver fyra och ingen annan hade den så fick dela killen med en annan tjej, men det gick suveränt =) Sen när alla hade tagit plats vid alla borden så var det dags för maten. Det var potatisgratäng med rostbiff och sallad, till efterrätt blev det pannacotta med hallon, asgott!

Sen uppträde några lärare med sina egna låtar, så jäkla roliga var dom! Efter maten mingla alla lite innan musiken sattes igång. Jäklar vad vi dansa! Hade klackar så hade så jäkla ont i fötterna när jag kom hem, fick till och med en blåsa som känns idag också. Men bara och bita ihop! Vi dansa i flera timmar till både nya och gamla låtar såsom Auqa och Spice Girls! Sen vid 11 var det slut, kvällen var suverän! Tack alla för en trevlig middag! Och mina bästa var så himla snygga!  


Vid minglet, mina söta tjejor!


Stiliga pojkar!


Alla var så snygga den kvällen! :)


jag och Felicia, så snygg så!


Jag och min bordspartner.
 

Jag och bästa magnus!


Lite 9:or ! :)


Vårshow och fix!

Började halv 10 idag för först skulle vi städa klassrummet och duka inför imorgon. Ska bli så skönt och sluta men kommer sakna alla! Sen så gick vi upp och kollade på vårshowen som var grym! Bättre än julshowen iaf. Tycker att lärarna var bäst och Martin såklart! 

Sen så skulle alla som inte var med i showen duka till middagen som är ikväll. Så är en aning stressad för hade tänkt att locka håret men kom just på att jag inte har en locktång (!) smart. Så vad jag ska göra med håret vet jag inte. Så nu ska jag hoppa in i duschen, raka benen och fixa mig lite. Tar med mig kameran också! Så vi hörs imorgon om jag inte bloggar sen!

PUSS

Provar klänningar!

Kom nyss hem från träningen, det var inte så värst jobbigt som jag trodde innan och tur var väl de. Ska hoppa in i duschen och tänkte göra samma sak som Felicia, göra en ansiktmask =).  Längesen jag gjorde det så kanske är på tiden och göra det. Sen ska jag pröva två klänningar som jag tala om förut, måste bestämma mig idag. Så ni får ha en bra kväll! Puss & kram!

Ganska härlig Onsdag!

Ja den har varit ganska soft. Först så hade vi hemkunskap och vi fick fylla i en enkät om året som varit, och vi var bara tre stycken där för andra halvan tränade inför vårshowen och dom andra trodde att vi hade sovmorgon tydligen. Aja iallafall så slutade vi efter 10 minuter. Så gick till mormor och hälsa på för i skolan är det ju dött! Sen vid tio hade Skol-if avslutning så vi fika, mycket gott var de! Hade ingen lektion förrän vid halv 12 så träffa Bea och vi gick till Mexicano =). Sen gick jag till skolan och vi 4 som var där ( Bella kom sen) städade våra egna skåp och de andras i klassen och lämna in våra skåpnycklar så är 100 kronor rikare nu, hehe. 

Sen fick vi reda på att vi inte hade nån Tyska och istället skulle vi ner till knuthöjdsmossen och ha Biologilektion där i 2 timmar (?) . Inte en chans att jag skulle dit ner och frysa ihjäl mig så åkte hem istället för vi hade ändå ingen Slöjd. Det var min skoldag, snart ska jag ner på Barmarks träning så ska käka lite och välja klänning till middagen imorgon. Har två stycken som jag hade tänkt att ha på mig men vet inte vilken än. Så det får ni se imorgon! :) Bye!

Trött..

Har tältat igår till idag så är trött öch orkar inte blogga nu. Kan säga att det var en frukstanvärd kallt natt och sov hmm.. 5 timmar högst? Usch, men det var mysigt ändå! Hörs sen! PUSS


Mobilblogga, hur?

Är de nån som vet hur man mobilbloggar som kan hjälpa mig? =)

KLASSDAG

Idag och imorgon har vi klassdagar som vi ska göra nånting med klassen. Så på förmiddagen har vi varit och klättrat den där banan nere vid Herrgården. Det var sjukt roligt men trodde att jag skulle dö endel gånger, mina ben darra och svettades som fan. Usch var så jäkla rädd men det var verkligen en upplevelse. Det fanns 3 olika banor, lätt, medel och svår tror jag det var. Klättra allihopa. Sen så åt vi på Mexicano och Espana, man fick välja. Så nu är alla hemma och ikväll ska vi grilla och tälta för dom som vill, mysigt !


Liten del av klassen!


Snygga brudar de där !


Min sötis var inte ett dugg rädd ! =)


Sen åt vi på Mexicano,Gott!


Nu ska jag duscha och fixa iordning lite saker ifall jag ska tälta, vet inte än. Sen ska jag fixa maten och äta lite jordgubbar, mums!

Söndag

Hej på er!

Min dag har varit bra i stort sätt. Vakna runt 11 men kunde ha sovit hur länge som helst omjag kunde. Vilket jag inte kunde för skulle åka hem till Felicia sen vidare till Hanna för att träna våran dans till vårshowen. Kommer skratta som fan och darra benen av mig, men det är ju en oseriös grej så äsch vem bryr sig? Iallafall så kom mami och hämta mig sen och då åkte vi in till G-hyttan och köpte glass. Den glassen är underbar!

Åkte och hälsa på mormor & morfar innan fotbollsmatchen. Fikade och så. Sen blev det match och det blev oavgjort, men bättre än förlora iallafall! =) Nu lyssnar jag på musik och ska snart sova. Förstår inte hur jag kan vara så trött när jag har sovit flera timmar i helgen. Men vi börjar halv 10 imorn så lite skönt är det. Vi har klassdag imorn och på tisdag! PUSS

060609

Gomorron men kom på att klockan är ganska mycket. Bea sov kvar hos mig igår så vi har sovit halva dagen, så skönt! Somna direkt jag la mig i sängen igår och tror Bea också gjorde det. När jag vakna så tänkte jag ta ett kort på henne för trodde hon sov men hon hade tydligen vaknat före mig så hon blunda bara och när jag precis skulle ta kolla hon upp och jag flög nästan ut ur sängen, så jäkla skraj blev jag, haha!

Vi har lyssnat på musik och pratat men hon åkte nyss hem. Snart kommer patrik hem och då blir det grillning, mums. Tänkte lägga upp bilder fråna hans student men gör det senare idag. Sen blir det nog en lugn kväll idag.

Ha en trevlig lördag! puss


Studenten & Studentfest!

Fredagen började med att jag gick upp tidigt för att hjälpa mamma med det sista tills allt folk skulle komma på eftermiddagen. Sedan fixa jag mig iordning lite och sen åkte vi in till Örebro för att kolla på Bror när han tog studenten, GRATTIS! =) Vädret var inte toppen men det regna iallafall inte och det var ju bra. Stod och vänta en timme tills alla skulle springa ut. Sen när alla hade sprungit ut så åkte dom dumper och lastbilar, åh vill också ta studenten!
Sen när vi kom hem kom det lite folk och vi åt smörgåstårta och jordgusstårta.

Sen åkte jag hem till Bea. Vi tagga med musik och fixa iordning oss inför kvällen. Sedan fick vi skjuts till Dennis 20-års fest. Träffa massa trevligt folk och drack lite. När klockan närma sig nio gick vi vidare till hembygdsgården där det var studentfest. Gick med Bea, Eve och Anna och hade mina nya klackar så mina fötter gjorde så jäkla ont så fick springa ifatt dom ibland. När vi väl var framme så gick dom andra in för dom hade biljett, men hade ingen och egentligen var det bara för gymnasielever men smög in ändå! Vi dansa och träffa mer trevligt folk. Fredagen var så jäkla suverän och allt var toppen! Tack för en toppenkväll brudar!
Hade med oss kameran men vi hade så roligt så glömde ta kort, men det blev några få kort iallafall för er som vill se!



Påväg till studentfesten!


snygga brudar!


jag!


Väl hemma somna Bea direkt, så söt!

Lite nytt Garderoben

Var in till Örebro med Ebba och Filippa för att handla lite sommarkläder. Men det blev inte så mycket som jag hade tänkte mig, men lite blev det iallafall =).



Köpte linnen, klänning och kjol. Allt från Gina.



Sen blev det ett par skor till, läckra! Skohyllan svämmar över snart, hehe.

Sovmorgon

Hade vi tydligen idag, trodde du visste det filla ? =) tog förgivet att vi hade de, såg inte sms igår kväll ;s Aja sitter och äter frukost med lite musik. Måste ta cykeln till skolan idag, drygt för det blåser som jag vet inte vad, nästan storm ! Men det är ju iallafall inget regn =) Ha en bra dag ! puss


21.49

Sitter och lyssnar på musik och ser fram emot den här veckan, sista "riktigta" skoldagen för min del imorn, HÄRLIGT! för sen har vi bara massa klassdagar och sen är det Show hit och dit, men det är alltid kul. Imorn ska jag till banken och fixa lite saker, sen blir det fotbollsmatch mot Nora, vinna eller försvinna ! nu jäklar taggar vi brudar, ska ta dom! 

Nej hörrni, nu ska jag fixa lite saker sen sova, vill sova länge imorn men det går inte än. Aja Godnatt ! =)


020609

Usch vilket väder det har blivit helt plötsligt ! Idag har vi haft bara tråkiga lektioner, ska bli så skönt att få sommarlov sen. Ska träna barmark med innebandy brudarna idag så hoppas det kommer många. Men känner mig trött och inte ett dugg pepp för att träna, men jag blir nog det sen.

Ska käka lite mat nu sen städa mitt rum som ser ut som en bomb har slagit ner. Sen så blir det träning! BYE


BILDER FRÅN FREDAGEN :


jag, vi började kvällen med grillat !


Min bästa Felicia var taggad för kvällen!

 
Likaså dom här snygga brudarna!


haha fråga mig inte vad hon gör men blir så lycklig av att se henne så glad!

shit, va snygg hon är!


Nästa dag var vädret toppen så då passa vi på att sola lite =)

Så, nu ska jag hoppa in i duschen sen kommer nog bror hem snart, han är nog neger om han inte har bränt sänder sig,haha! Godnatt puss =)

ett stort moln..

kom precis upp framför solen, ligger och solar och lyssnar på musik men nu är ju solen inte framme så ska spela fotboll med lillbrorsan. Han tjatar så, haha han är för söt =) hörs! puss

010609

Första juni är det idag och härligt väder. Nu är det inte långt kvar till sommarlov ! Gud vad härligt. Ännu en skoldag gjorde och idag hade jag lektioner hela dagen. Har försökt att fixa sommarjobb men det ser inte ljust ut. Måste ju nästan ha ett! Men iallafall så ska jag träna fotboll sen, kommer ju svimm av men får se till att dricka mycket vatten. Gjorde svenskaredovisningen idag och den gick bra, så skönt att vi inte har nått mer plugg nu =)


RSS 2.0
Test