Chanelväska- någonting jag kan drömma om

Gomorron!

sitter här med en macka och ett glasmjölk och läser Elin Klings blogg, den är värd att läsa och hon har så snygga kläder. Sen har hon nyss skaffat sig en Chanelväska som jag vill ha (lite avundsjuk här) jaja får väl drömma om den varje gång jag ser den. Slipper ta bussen idag. Sen på tisdagar har vi idrott direkt på morgonen vilket är hur skönt som helst. Man behöver inte göra sig iordning nånting och slipper duscha också.

Grattis världens bästa!



Min bästa Felicia blir 16! så nu har vi känt varandra i 16 år, helt sjukt! :)

Plusgymnasiet

Hej !

Då var skoldagen över, riktigt skönt. Ville inte gå ur sängen imorse, var så himla trött. Sen började lektionen med matte, det är inte bra. Ingen förstår nånting och man orkar nästan inte bry sig, även om man måste.
Idag har vi fått veta om vi har kommit in på vårat gymnasieval. Jag kom in på allihopa men tror att jag ska göra omval och söka in till plusgymnasiet istället. Det är en friskola som verkar bra, så det märks hur jag gör.

Senare idag hade jag tänkt och gå ner på ett styrka pass, det som jag var på förra veckan. Har fortfarande lite träningsvärk kvar från det. Så jag vill inte ha mer! Nu måste jag göra klart min redovisning till bilden.
 


smootihe & Gossip Girl

Nu ska jag kolla på GG, ser att det redan har börjat. Har gjort en hallonsmoothie till, mums =) den är bara med hallon och vaniljyoghurt.


Fredag kväll

Började med att jag träffade några tjejor hos bea. Vi fixa oss iordning där och så, sen drog vi vidare till 17-årskalas som vi var bjudna till. Fan vad kul vi hade! =) här är lite bilder från kvällen..



snygga bea & emma!


jag


emma, sanna & jag!

09.10

Just nu har vi lektion, alltså lektionen heter "lektion". Vi har den för att dom säkert var tvunga att lägga in en lektion bara för att, helt önödigt egentligen. Man får jobba med vad man vill och om man ligger efter i något. Men om man inte gör det som jag inte gör just nu så är den här lektionen så himla tråkig.

På tal om tråkigt så har vi snart SO, vi ska göra en uppsats om en kristendom. Religion är verkligen inte mig grej, men hellre uppsats än prov! =)


260309

hej! idag har det varit en härlig dag med sol, fast lite för kallt ibland. Vill verkligen ha sommar nu!

Skolan gick bra idag, fick tillbaka våran ekonomi uppsats och fick ett starkt VG. Sen så hade jag styrketräning idag som alla andra torsdagar. Gick trögt idag för orkade verkligen ingenting, har fortfarande massa träningsverk, hehe. Hade även fotbollsträning idag. spännande med ny tränare, får se hur det går. Sen passade jag på att sola innan träningen, kändes att det behövdes för det var ett tag sen jag solade. 

Veckan har gått sjukt fort, redan fredag imorn, så skönt med helg! aja nu ska jag sova så jag är pigg imorn=) puss


skolan, dagens & våfflor

Hej!
Var ett tag sen jag bloggade, men har inte haft tid och så. Idag hade vi nationella i engelska. Det kändes faktiskt bra, skrev om min framtid. Sen så hade vi muntlig redovisning på Fysiken istället för ett skriftligt prov, vilket var tur för vi fick se de gamla proven och jag kunde ingenting.
Sen så tänkte jag visa dagens med dåliga bilder, aja sen har jag ätit våfflor idag också, är det inte våffeldagen idag? iallafall så har jag inte tänkt och gjort något mer idag, blir ingen träning för har fortfarande as mycket träningsvärk sen i måndags! Oc h inga läxor eller prov har vi heller, skönt!




Tights, gina  stickad väst, vero moda  skinnjacka, cubus  converse

Styrka

Kom precis hem från ett styrketräningspass med maria palm, aa ni kan ju tänka er hur jobbigt det låter. Det var sjukt jobbigt men ändå kul. Mina ben darra som fan och var helt slut! Kommer ha ont i hela kroppen imorn. Men ska inte klaga för mycket nu för passet behövdes verkligen =) Nu ska jag hoppa in i duschen, käka lite sen krypa ner i sängen, skööönt!


Lördagsmys

Ikväll blir det en lugn kväll med familjen, lite film, massa godis och sen har mamma fixat morätter med dipp.  Längtar sjukt mycket till nästa, jäklar vad vi ska festa då brudar! hehe.

Promenad

Har nyss gått en lång promenad med mamma och emlan. Solen var framme en stund men sen försvann den, men det är ganska varmt ute ändå. Nu ska jag hjälpa mamma med maten, blir lax och något mer till såklart men vet inte vad. Gott iallfall =)

puss


FREDAG

Vad skönt det ska bli med helg, veckan har gått sjukt fort tycker jag. Idag gick jag till skolan och det var bra för vi skulle ha våran redovisning på SO. Fick redan på mitt matteprov igår, fick IG.. Men kan skylla på att det är lärarens fel, enligt mig. Äh ett omprov är väl inte hela världen.

Idag blir det en lugn kväll för mig. Måste se efter lillebror så vi ska kolla på rallybrudar snart, den verkar bra iaf. Till det ska vi göra smoothie, mums.


solen skiner & jag är sjuk!

Hej!

Gud vad härligt väder det är ute,solen skiner och snön börjar smälta bort. Men så typsikt att jag är sjuk. Så solen får gärna stanna kvar nu så jag också kan njuta av den! 

Igår blev det inget bloggande för orkade verkligen inte, men nu börjar jag gå mot förbättringsvägen. Idag har jag ingen feber, men lite ont i huvudet och halsen. Så idag åkte jag ner till sjukstugan för att ta halsprov. Fick sitta och vänta ett bra tag, men så är det alltid när man är där. Svaret blev halsfluss som jag redan anade. Får medicin idag så om jag mår bättre imorgon så blir det skolan. Känns faktiskt bra för det är så tråkigt att sitta hemma själv, man kan inte göra någonting. Sen har jag inte tränat på en vecka så vill bara bli frisk och komma igång igen, kommer kännas jobbigt men men.
Har inte så mycket mer att skriva för har inte hänt någonting för min del.. Så Ciao!


skolan & tandläkarbesök

Har haft ont i min tand och i tandköttet ända sen i lördags, så mamma fixa en tid till mig idag. Det visade sig att jag hade infektion under tanden som jag lagade när jag gick i åttan. Alltså måste dom ha fuskat när de laga den. Så nu ska jag dit minst 3 gånger till helt i onödan. Jag hatar verkligen tandläkaren, usch blir nervös varje gång jag ska dit.

Idag hade vi matteprov, och det gick väl som det gick.. hade sån tandverk att jag inte visste vad jag skulle göra. Aja vi hade bara tråkiga lektioner idag. Orkar verkligen inte med skolan längre, är hur tråkigt som helst. Längtar tills vi slutar, bara 2,5 månad kvar, haha fyfan vill inte ens tänka på det. Men förhoppningsvis kommer det gå rätt så fort eftersom vi har påsklov och säkert några studiedagar =).


Nu kan du komma våren!

Hej!

Vart var solen idag? de skulle ju bli så fint och hade verkligen hoppats på det. jaja, det blev skola för min del idag iallafall. Hade bara lite ont i halsen imorse så var bara att åka till skolan. Sen var jag tvungen för att imorn har vi matteprov och idag var sista dagen för genomgång. Men förstod inte ett piss av det läraren förklarade, eller rättare sagt han kan inte förklara.
 
Men nu känner jag mig lite hängigare, har mer ont i halsen och lite huvudvärk, men inte så farligt. Men har tagit bra många alvedoner bara för att "jag kan ju få ont i huvudet sen" hehe, äh jag måste ju till skolan imorn så är väl lika bra. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag, har inte orkat heller. Så nu ska jag dricka te och plugga.

The hills, Gossip Girl & Beck

Det är ju söndag och då är det detta som gäller. Jag borde även plugga men känner mig sjuk, så det blir nog ingen skola för min del imorn. Jag missa Gossip Girl förra gången så har inte riktigt koll på vad som händer. Men det går nog ändå.
Kollade lite på H&M och hitta en väska och ett par skor som jag vill ha, tänkte beställa dom. Men dom brukar ju vara så sega innan det kommer så ska kolla i butiken först. På tal om sega så beställde jag ett par skor därifrån i Februari och dom kommer inte förrän i slutet av April..



Så vad tycker ni?


Lördagen

Myste jag med bea, vi åt en massa godis, nötter och ananas medans vi kollade på melodifestivalen .Va spännande det var, åkte ju upp och ner hela tiden så vem som helst kunde ju vinna. Dom två som jag abslout inte tyckte skulle vinna var Caroline af ugglas och Marlena, och självklart kommer dom etta och tvåa. Men det kan ju gå bra för henne, Sverige verkar gilla opera så dom andra länderna kanske också gör det, men iallafall så hyrde vi en film innan vi somnade. =)  

130309

Äntligen är det fredag, men veckan har gått fort tycker jag och vi närmar oss nästa lov. Idag hade vi nationella i engelska, det gick väl som det gick.. är lite orolig över det så får verkligen hoppas att jag får G iaf. Sen hade vi en lång rast och sedan idrott. Vi spelar volleyboll som vi har gjort dom senaste gångerna. Riktigt tråkigt är det när man får spela med såna som står helt stilla och inte gör ett skit. Aja sen efter det gick jag och solade med Ebba och Fillan.
Vad som blir ikväll vet jag inte riktigt, blir nog mys iaf!  ha en trevlig fredag! ♥


120309

Hej!

Solen har varit framme en stund idag, men fortfarande snö kvar. Verkar som våren kommer komma sent i år. Nej ge mig sommar nu!
Aja, idag slutade jag tidigt för att vi var och simmade, sen dom som har styrka på elevensval fick sluta, riktigt skönt att slippa de! Har inte gjort så mycket mer idag, så är trött som fan nu och ska iväg och träna sen. Men det blir nog inte för jobbigt antar jag.  Bye


jeansleggings- årets trendigaste plagg?

Japp dom är nog de. Var och varannan människa har ju såna just nu, så har köpt mig ett par också. Dom är riktigt snygga, sköna och passar till allt nästan. Helt klart mina favoriter just nu!


Rihanna har hakat på trenden

äntligen hemma

Kom nyss hem från träning, riktigt kul var det idag faktiskt. Har knappt varit hemma nånting idag. Slutade sent i skolan och efter det hämta mamma mig sen hem och hämta träningssaker och sen ner och sola innan träningen. Ska simma imorn så kände att det behövdes.
 Nu ska jag läsa lite i Onskan som vi läser på svenska. Tycker inte den är så bra precis, handlar bara om våld och sånt. Har inge mer att skriva just nu så gonatt!  PUSS


matlagning

Har precis lagat mat och det fick bli pannkakor för var så hungrig när jag kom hem, har styrketränat i skolan och inte lite jobbigt var det. Pannkakorna blev sådär, men gott med glass och sylt blev det iaf. Sen så äter man så mycket att man nästan spyr, iaf jag. Jag kommer ihåg när jag gick i åttan och vi hade hemkunskap. Vi gjorde pannkakor och vi åt hur många som helst, nästan som vi spydde, helt sjukt!

Annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Hade egentligen innebandyträning idag men orka inte gå, är helt slut efter styrkan. Blir mest chill och lite musik idag för har inga läxor eller prov och göra än sålänge, skönt.


090309

Usch vilken jobbig dag i skolan det har varit idag. Var trött som fan imorse och ville inte gå ur sängen, men var tvungnen att gå upp och ta bussen till skolan. Sen hade vi matte som första lektion och sen Fysik, nej ville bara hem. Väl hemma käka jag lite och läste Sofis mode. Gud vad mycket snyggt det finns och vill bara iväg och shoppa! Blir nästan deprimerad när man ser allt snyggt, måste iväg snart.
Sen har jag tränat lite idag men kände inte för det egentligen men gick iväg ändå. Nu ska jag mysa framför tv och hitta något bra.

PUSS


Söndag

hej!

När jag vakna idag så snöa det grymt mycket och det gör det fortfarande. Vill inte ha mer snö nu, vill ha sommar!
Min helg har varit bra. På fredag blev det och träffa tjejerna och lite annat, så jävla kul var det.
Sen på lördag morron gick vi upp vid halv nio för att jag skulle på innebandyavslutning och dom var så gulliga och gick upp med mig. Det var jobbigt för ingen hade sovit så speciellt mycket heller, men så kan det va =).

Idga ska jag inte göra något, bara ta det lugnt och mysa! PUSS


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Test