Godmorgon

Vakna för nån timme sen och har inte gjort nå vettigt än. Idag måste jag försöka få klart mitt arbete som vi har gjort på Naturkunskapen. Men den är så dryg så vill bara sutta allt i papperskorgen! Jaja, sen ska jag iallafall träna hockey och Innebandy om jag inte är helt slutkörd efter hockeyn. Måste försöka hinna sola nån dag nu också, usch är ju likblek!

Hörs sen! :)

Promenad i höstrusket

Har gått en långpromenad med mami nyss så nu väntas mat. Senare blir det ner till Sporthallen och stå i kiosken och sen har vi match själva. Dags för en vinst till känner jag! :)

Ballt handsmycke - by me



Efter lite inspiration från Lisaplace så gjorde jag ett eget handsmycke igår. Blev faktiskt bra må jag säga! :)

Idolkväll ikväll

Ska fixa mig lite och så nu sen ska jag svänga förbi och köpa godis innan jag drar till Bea. Vi ska mysa framför Idol. Tänkte egentligen åka in till Örebro och festa men Frida är sjuk så då var jag inte lika taggad, men blir ju mer fester framöver. Har ju ett helt lov nu, guld!


TRESemmè hårvårdsprodukter

Tror nog att dom flesta har sett den här reklamen och jag har testat deras Schampo och Balsam. Jag använder dom med blå etikett och det är för extra slitet och torrt hår, även för frissigt. Och jag tycker håret blir suveränt. Det blir alldeles lent, glansigt och doften håller i sig i minst 2 dagar. Man behöver inte alls ta mycket för att det ska täcka hela håret. Sen känns de inte alls slitet eller svårt att kamma ut, som när man tvättar håret hos frisörn helt enkelt. Så dom är värda att prova!




091022

Äntligen är det torsdag, sista dagen innan lovet, fan va gött!  Igår så skulle jag plugga men orkade inte så istället cykla jag till emil och hälsa på han, skitnsnygg lägenhet har han! Idag hade vi sovmorgon till tjugo i tolv och ändå är jag helt död, vill bara sluta nu men har datakunskap och svenska kvar. Helt onödigt för vi gjorde ingenting på matten man fick bara kolla på sina prov, sen så har vi ingen datakunskap utan nu väntar vi bara på att svenskan ska börja, aja det är som de är! Ikväll blir det träning, plugga och sova. 
Imorn är det fredag och då blir det nog klassfest om Frida är frisk, men vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig. Nått Rosa är iallafall helt säkert, haha. Men får rota i garderoben och se om jag hittar nått som är rosa och ser bra ut. Ciao!

Rätt eller fel?

Ni som är insatta i Blog awards ska läsa det här. Jag själv tror att det är sant och tycker de är helt fel! 
Nej nu ska jag snart ha prov som jag missa förut, ha en trevlig dag! :)

LEOPARD

Idag har vi en lugn dag i skolan, mest hantverkslektioner. Igår hade vi två prov i matte och hantverk. Matten gick sådär, gjorde massa slarvfel som alltid så är glad om jag får G. Fick reda på engelska provet också och fick ett fel bara, helt sjukt! Imorn är det sista dagen innan vi tar lov, är lediga på fredag och då kanske de blir klassfest för min del, men temat är ROSA eftersom det är rosa månaden nu, blir lite svår för har nästan inget som är rosa så vetto tusan vad jag ska ha på mig. Men de löser sig nog :) Hörs! 

Kort skoldag

Har naturkunskap nu och vi ska labba och efter det blir det mat och sen slutar jag och alla andra som har gjort klart allt på Esteten. Så det blir en kort dag, inte helt fel! Så då blir det bussen hem, Ciao!

Lika tråkig söndag..

Söndagar är sig lika varje gång, man gör inte nå vettigt alls, inte jag iallafall. Ska egentligen behöva plugga för strunta i stort sett med det igår,  men de är ju så tråkigt! Sparar allt till sista dagen sen sitter man där när väl provet är och tycker synd om sig själv för att man inte pluggade, bara kollade igenom allt en gång men vad hjälper de? 

Så idag tänkte jag va med på hockeyträningen, bra sugen! Känner på mig att mina fötter kommer göra ont, eller så kan jag inte ens åka. Haha nej men så illa kan de väl iallafall inte vara :)

Forts på Blog awards 09

Tar tillbaka det där om att Kissie skulle vinna för hon är inte ens nominerad, träligt för henne! Det är Stina, Kenza, Egoina Foki och Blondiebella om någon ville veta, hehe :)

BLOG AWARDS 09



Ikväll smäller de, haha nej då men lite iallafall. Vem tror ni vinner som årets blogg? Jag tror stenhårt och hoppas på Kenza om jag måste välja någon. Men känner på mig att Kissie kommer ta hem de här för alla fjortisar kommer rösta på henne!

Men de märks som alltid :) Ikväll blir de en lugn kväll med godis. Måste även plugga för har tre prov nu i veckan innan vi tar lov! Men ska bli hur härligt som helst med lite ledigt! Veckorna går ju läskigt fort, snart gjort en termin, älskart!

The Hills

Sitter och kollar på the Hills nu medan jag väntar på bussen för vill inte gå i de här skitvädret till lägenheten! Så om ni har missat avsnitt eller nå liknande så kan ni gå in på den här bloggen hillsandcity ;)

SUGARLIPS


Just nu är det de här som gäller..

Vi ska inte färga, men vi ska lära oss hur man lägger in en hårinpackning på rätt sätt. Sen ska vi också göra hårmassage och schamponering. Det är nog de bästa som finns när en masserar ens hår!

LC

Gud vad jag tycker hon är fin, gillar hennes klänning också! 
Aja, igår så gyma jag med syrran och kan säga att jag har träningsverk i armarna idag, hehe! Sen så mötte vi upp emil, laga tacos och kollade på The Hills, sen så hyrde emil film och det blev En Shopaholics bekännelser, den var bra :) 
Nu har vi svenska, ikväll blir det träning, hörs! 

Nya Skor från NELLY!


NK prov

Det hade vi nyss och det gick faktiskt hyfsat för att inte har tränat så mycket och inte nog med det så hade jag pluggat på det vi inte skulle göra, klant!
Nu inväntar jag lunchen och hoppas på nå gott! Senare idag blir de inget särskilt, plugga, äta, sova, trevlig dag kan man ju kalla de! Ciao!

miss u all the time

Fick äntligen träffa dom här godingarna idag! ♥
gamla bilder


07 / 08


06 / 07

Myspys

Idag i skolan hade vi spa, vi massera varandras hår och använde inpackning och allt sånt. Var så skönt så man nästan somna, underbart! Ikväll ska jag ha mys med mami måste se efter lillebror imorn så blir inget speciellt för mig ikväll, lite tråkigt men de går väl an. Är ju Idol ikväll så de är toppen!

Och imorn får jag äntligen träffa mina brudar som kommer hem :)  Ska bli så skönt har saknat dom så jävla mycket helt enkelt! <3

RÖSTA PÅ MIG IDAG!

Jag behöver er hjälp för att vinna. Så gå in på den här länken och rösta på mig IDAG, de vore grymt av er! Eller så trycker ni på länken högst upp på min header

Den här länken -->   http://www.tv4.se/1.1173520?i=264

Stan och fika!

Blev det igår med Frida. Vi gick runt i lite affärer först och jag köpte en topp med dragkedjor på ett nagellack till mami, ögonskuggor och lite sminkborstar. Sen fika vi på Waynes Coffee. Det fick bli kladdkaka med grädde, hur gott som helst. Skulle kunna leva på sånt fanimej! Nu har vi bara en lektion kvar och då blir det hem och plugga, Ciao!

TISDAG

Hej!
Igår gjorde jag inge speciellt så, var i kilsbergen med skolan och gick 7,5 km. Eller alla förutom jag, amanda och frida för vi hade tydligen gått fel väg, så det blev bara 5. Sen senare på dagen tog jag en promenad med sis och när vi kom hem så laga vi mat. Vi lyxa till det med kyckling! 
Imorse var jag så trött att jag knappt kom ur sängen, vill bara sova nu med. Menmen, nu sitter jag på svenskan och väntar på MAT! sen om ja hinner så sticker jag upp till stan och köper present till Emma och mami. Ska till Emma senare idag och gratta henne, ska bli trevligt :)

Kanelbullens dag!

Ni har väl inte missat de? Jag har iaf inte gjort det, tryckte i mig en stor bulle nyss så nu är magen go och gla. Ska snart dra ner till sporthallen och kolla på herrarnas match och sen efter den har vi match. Och idag ska vi fan vinna! försöka iallafall :)

BIRTHDAY



Bruden blir 16 idag och det skålar vi för! Hoppas du får en toppendag! :) puss


Sicket väder de är!

Min dag har i stort sett bestått av att hjälpa till i ishallen när smågrabbarna har länscup. Kan säga att det var riktigt kallt där inne, usch! Men det gick an :) Och alla är så små nu för tin, inte var väl vi sådär små när vi var 13 bast?

Och nu blir det mys för vädret är riktigt ruskigt men det är mysigt ändå, med ljus och så. Har inget mer att säga idag så vi hörs imorn, CIAO!


Lårstövlar

Nu tänkte jag visa stövlarna som jag skaffade mig för någon dag sedan, tycker det är sjukt snyggt med såna nu i höst!
Lite dåliga bilder för fick bli med mac-kameran.












IDOLMYS

Det är reklam nu så passar på att skriva lite. Myser med liten del av familjen framför idol och vi har laddat upp med godis, aldrig fel. Och jag måste ju bara säga att jag hoppas TOVE vinner, hon är ju förbaskat bra! Återgår till Idol nu, ha en trevlig fredag! Bye

021009

Har precis kommit till skolan och just nu är jag trött och inväntar lektionen. Ska ha prov i försäljning & Service och har inte pluggat nå värst mycket så får hoppas de går bra. 
Nu känns det att vi går mot vintern, usch de är ju svinkallt ute på morgonen!

Ägare till ett par galet snygga stövlar!

Ni vet dom som jag tala om förut, men tänkte visa dom imorn för nu blir det Idol och sen ska jag krypa ner i sängen, skönt!

Förresten så kom mina andra par skor som jag beställde från NELLY, dom var också galet snygga. Nej nu lär jag kila, puss!


Sitter i skolan..

Började tjugo i tolv idag så fick lite sovmorgon. Var tvungen att fix lite saker innan så nu har jag fixat praoplats och köpt ett par over knee stövlar, eller om man säger lårstövlar. Dom var iallafall skitsnygga! Sen så har jag köpt kedjor som jag tänkte sy fast på en snygg topp. Tänkte även köpa ett par sköna vantar för det är ju svinkallt på morgonen nu, men hitta inga som jag ville ha. Men kommer väl mer sen när det börjar bli ännu kallare ute. 
Ikväll blir det träning, hörs! :)

RSS 2.0
Test