Gratisbio - bli medlem!

Ingen har väl missat hemsidan gratisbio, där man kan få presentkort m.m genom att samla enkla poäng som man sedan växlar mot såsom presentkort, biobiljetter och allt vad det nu är. Så ni som inte är med där tycker jag ska bli med direkt. Och om ni blir medlemmar genom mig så får ni 75p direkt istället för 50p, bra va? :). Så klicka här så är du igång! -->http://gratisbio.se/?RecruiterID=77912


BIO - Farsan

Ska snart fixa iordning mig lite, ska iväg och kolla på bio med sötnoarna s & e. Men innan det ska jag trycka i mig kladdkaka som jag och lillebror har bakat! mumms =)

så vi hörs!

21-02-10

Har köpt de här skorna tillsammans med Mli. Klacken är rätt så bred och det är skönt för då blir det lättare att gå i dom. Så nu vill jag har vår och sommar så man kan börja använda dom!Skrev inge igår men träffade bea och sofia och vi gick till beas farmor och drack varm te och åt bullar och godis, mysigt var de allt. Och idag så kom kusinerna som man inte har träffat på år och dar så det var trevligt =) Har även varit nere en sväng i kaffeumpen och kollat på isskulpturerna, riktigt fint var de och kallt!

Sportlov om cirka 5 timmarÄr trött, osminkad och vill bara sluta nu. Har datalektion och sedan två lektioner till innan vi tar sportlov, ska bli så skönt!


VIT SPETS KLÄNNING

Vill ha en vit spetsklänning nu till våren och sommaren. Typ nån i den här stilen som Sofi har, skit fin!

Unknown-2.jpeg
bild lånad från Sofi Fahrmans blogg

INSPIRATION - ge mig vår nu!


svårt

Inte så intressant kanske, men ingen har ju sagt att ni behöver läsa ;)

Ibland vill jag bara skita i allt och bara vara. Har insett att livet inte är en dans på rosor, fast de visste jag ju förut också men nu har jag börjat inse saker mer. Att man inte alltid kan få sin vilja igenom och göra så att de är bra för en själv. Men ibland känns de som jag är den enda som inte får de, om de är bra för alla andra så är allt bra. Det är så svårt och ta beslut om allt ibland, tänk om det händer något annat nu? fastän det kanske inte är bättre eller sämre, de värsta som finns. Men livet är inte rättvist jämt som man kanske vill egentligen.

Men vet inte om de är så här egentligen, känns bara så ibland.


Alla ♥ dagSom en helt vanlig söndag. Men bakade dom här hjärtbakelserna för mormor, morfar, farmor & farfar kom och gratta syster. Och dom blev till och med goda!


bild från Mli


UFON?

Mamma gick precis ut och rökte och då ser hon nånting lite längre bort uppe bland alla stjärnor som blinkar i färgerna blå, röd,grön, gul och lila och står kvar precis på samma ställe! Och det kan ju inte vara ett flygplan eller en stjärna för dom står ju inte kvar på ett och samma ställe och stjärnorna ändrar ju inte färg, så vad kan de annars vara? Är ju inte helt osannolikt att de är ett rymdskepp. haha tror skarpt på det!

Skulle filma det men tyvär så är min kamera i världens bästa så den syndes inte.

11 februari

Redan februari, tiden går fort nu för tin. Men ska inte klaga för vill ta studenten nu! Men iallafall så försöker jag göra klart engelska läxan tills imorgon, går trögt när man inte kan slita sig härifrån..

Men annars idag så har jag åkt skidor och kan säga att imorn kommer jag ha träningsverk i hela kroppen, men det var kul ändå. Har vart på innebandymöte och var inte så intressant för mig personligen. Har inte gjort så mycket mer förutom att ha köpt ett par skor med Mli. Riktigt snygga!

Men ska krypa ner i sängen snart, hoppas ni mår fint! (själv mår jag sådär).

18Världens bästa syster blir 18 idag! grattis :)♥

Lördagsmys

Sitter i malins lägenhet och myser, har precis kollat på melodifestivalen och var inte mycket att hänga i granen. Imorn ska vi upp tidigt, kommer vara död!! men sen på eftermiddagen ska jag gå på stan och köpa present till mli innan jag tar bussen hem.

BLOPPIS ÄR BRAHar fyndat den här fina klänningen från Emelies bloppis. Tänk till sommaren med bruna ben och klackar eller sandaler!


STRIPED I GUESS


RSS 2.0
Test