ROSES



Världens bästa föräldrar har jag! och rosorna är helt underbara, ska torka dom sen också som med alla andra rosor jag fått på skolavslutningar och sånt.

Min dag idag!



Fick en vit födelsedag i år också och de är så det ska va. Haft en mysig morgon med tänt ljus och sånt! Och tack alla för gratulationerna! ♥

FÖRSTA ADVENT

Första Advent och i år vart det mycket på en och samma gång. För på morgonen var vi ett gäng från klassen som förberede lite till julmarken som vi stod och säljde på, tror vi fick ganska mycket sålt. Så det var bra, men kallt som satan var de. Senare så kollade jag en liten sväng på innebandymatch, sen hem och baka annanas paj och hallon för gratta mig idag istället, fyller egentligen år imorgon. ÄNTLIGEN! ;)


Lördags Outfit



Den nya tröjan som jag fick hem i fredags från Nelly. Är massa paljetter på den och axelvaddar men dom lossnade nästan diret men får försöka fixa dom eller så får den va som den är utan.

Nu ska jag fixa mig lite sen skynda mig ner till skolan och fixa ihop lite inför julamarken som börjar 13.00. Är lite trött för firade R igår men ändå åkte jag inte hem jätte sent men beror nog på att jag är jäkligt förkyld. Men men det var iallafall trevligt! =).


H&M miss eller inte?


Puderrosa body

Nog den skönaste bodyn jag har köpt, och den hade en snygg rygg också.


Idol & Pizza

Var ledig idag med, men åkte till skolan ändå på förmiddagen för att fixa lite till Julmarken som vi ska sälja på. Så kom och köp av oss ;)

Åkte sedan till filipstad och bada lite med mor och lillebror. Så nu sitter jag här och väntar på pizza. Blir fredagsmys här hemma. Måste tagga inför matchen imorn!


Bästa lillebror♥



Tagen av sonia jansson

3-rätters

Åt trerätters på Silvergrytan med Linnéa. Det var fish n´chips, hur gott som helst men blev för mätt så sitter här nu på Hotell B lektionen och mår dåligt. Haha usch varför ska man alltid fortsätta äta mer även om man är mätt för länge sen?


Matsumoto 3

Riktigt snygga i verkligheten var dom, kanske ska slå till på ett beiga också? Men beställde lite klär också så kanske ska lugna mig lite. PÖSS!


I don´t believe you



Även idag blev det bakning med klassen, kul men fick fixa schema och allt eftersom ingen annan var villig typ. Men är nog så om man har "för mycket självförtroende, så du kan låta som en bitch ibland" som en av mina lärare sa till mig igår. Jo men tack för den!

Kors x2

Här är korsen jag köpte. De silvriga ska jag göra till ett halsband, fast de vore ju häftigt med ett örhänge. Gillar verkligen kors (och döskallar), jag har väl inte gått och blivit kristen? näe knappast!


 
Gillar de här korset starkt


Min Lördag

LÖRDAGEN: Åkte en tur med mamma och två till för att gå in på små söta butiker runt örebro och sedan in till Marieberg och käka och lite sånt, Idolerna var även där. Sedan åkte vi vidare till en julmarknad nånstans vid karlskoga, mysigt och fint var de där. Köpte bland annat två kors halsband.

Kom hem runt 6 och då fixa jag mig lite, skulle på maskerad och de fick bli Kizz för min del, eller ja Paul Stanley ni vet han med stjärnan. Åkte till Nathalie först och spelade spel och så,  och sen till festen, men ja den var inte som jag hade hoppats, blev lite roligare senare men var så trött så åkte hem ganska tidigt.

Glömde ladda min kamera igår så den dog, snodde lite bilder från Nathalie



Need the sun

När man sitter och kolla på alla fina bilder ifrån somras så vill man bara ha sommar, behöver sol! men visst jag gillar vintern med när de är snö och lite kallt för då är det mysigt, men den behöver ju inte vara så jävla lång!


På midsommardagen

GLITTER OCH VOLANGER



Båda kommer från H&M (39;- & 49;-), den glittriga används som sminkväska och den stora som necessär.

Idag är jag ledig så ska kolla igenom alla GG avsnitt som jag missat.

Försmak av Julen

Första pepparkakabakningen är snart gjord med lillebror och mor. Men jag sitter mest och äter degen för den är godast, pepparkakorna kan kvitta mig. Inte ett dugg gott, bara torrt och äckligt. OM man inte äter mormors, för dom är goooda! haha.


Maskerad tips?

Ska nämligen på maskerad på lördag och som vanligt så är jag ute i sista minuten, vad tusan ska jag vara?!
Har ni några idéer så säg till!

13.29



Är klockan och jag är typ såhär glad. Snart kommer mamma och hämtar mig eftersom vi inte hade några lektioner idag (!) maria is ill. Kanske lika bra de.

Men innan jag drar hem så måste jag ju köpa nått till pappa, men vad? trisslotter vore ju enklast men man vinner ju fan aldrig på sånt skit!

Fars dag

Av mig fick pappa bli med på våran borta match idag, haha. Nej men ärligt har ju inte hunnit köpt något.. får bli imorn. Och vi vann!

från mormor & morfar, åt smörgåstårta och drack julmust till det. Underbart, fattas bara riktig snö och lite lite kyla!


one day, one outfit


bilden tagen av mli


Lördagkväll, sitter och lyssnar på Tove Styrkes White light moment, ska snart baka kladdkaka för nått måste jag ju göra. Ville hänga med nån utav tjejerna ikväll men den ena jobba, en var sjuk, en skulle festa i öret och vet inte allt vad dom skulle göra :). men så kan de va också!


överkörd

Igår tappa ja mobilen efter skolan när ja kom hem vid parkeringen, som jag trodde att jag hade i väskan, så eftersom ja trodde att den låg i väskan gick jag in, tiden gick och jag och mamma åkte och tränade, när vi sen kom hem så ser ja nått som ligger i snön vid däcket typ, så jag kollar vad det är och ja där låg min mobil, stackarn den dog av att den blev överkörd, fan!


Slutar aldrig förvånas över mig själv


Purple ring and black clothes

Tackar och bockar för två stipendier som jag fick, så jäkla gött! då blir de förhoppningsvis utomlandspraktik i vår med Linnea, hoppas bara hon fick :).

Och så här ser jag ut idag, plus mörka jeans och kängor och en stor svart halsduk.


vinterland

Tänkte bara börja med att säga att jag har gjort 3 inlämingsuppgifter och en läxa på 1h, ganska sjukt va. Sen måste jag säga att vädret kan ta sig nånstans, måste nämlingen ut i de för att gå till bussen. Det blåser ju fan snö överallt och jag har bara en skinnjacka på mig... fast de är ju självförvållat, men ja tänkte faktiskt vägra vintern men skiter nog i de nu..!


NEW


Lindex, Gina Tricot

LAGFEST

Igår så spelade vi match mot kristinehamn och de blev en härlig vinst, 6-4. Sen vid 6 så träffades vi på köket och åt mat, sen hem till helena på förfest, kortspel och skratt bjöds de på. Senare drog jag och några till vidare till hotell John, och björn rosenström spelade där. Men jag drog hem rätt så tidigt, haha :)


SALE

I onsdags var jag och syrran i Karlstad med mormor & morfar, fyndade lite på rea, då man gillar rea annars är man bara trött på de när de hänger traser överallt. Åt god mat och också, Så det var en rolig tur med dom :).


Tshirten som är hur snygg som helst, dock lite kort men fixas till med ett linne under!

More Tattoos


Gjorde de här två idag och är hel nöjd, mer än nöjd! Den andra som är ett gammaldags E, de blir som två E för mina namn (redigera den lite för tog med blixt och syndes knappt), iallafall gjorde svin ont, fast de gjorde den längs ryggraden med. Men de gick an ändå, ska man va fin får man lida pin ;) 


RSS 2.0
Test