Gorgeous


H&M

Denna korsett eller vad heter de? haha, aja ni ser ju själva vad de är. Den tycker jag är skitsnygg, men vet inte vad jag ska ha den till. Är ju snyggt med höga jeans eller kjol, men inte på mig..

Iallfall så har jag slutat för idag, den här dagen var tung.. Bara en massa arbetsuppgifter hit och dit så vet knappt själv vad jag heter.. Och inte nog med det så har vi fått en massa uppgfiter att ta med till praktiken, fyfan inte undra på att man inte hinner göra annat än och plugga. Känns så iallfall. Och bara för att gnälla lite så tänkte jag gnälla igen, våran datalärare är fan aldrig i skolan längre, så irriterande. Men han har väl mest glidit runt annars med så kvittar nästan....

Jaja så har fortfarande inge internet den här helgen heller, SKIT!


Tidsfördriv

Har egentligen svenska men det här gör nog att tiden går lite snabbare..

Sommarlista

Har du druckit tills du spytt? ja
Sårat någon? ja
Förlorat en vän? nej!
Träffat nya människor? Ja och alltid lika roligt
Kysst en främling? inte precis främling men ja.
Tagit droger? no way
Haft en sommarflört? nja
Gråtit? ja, fast mer lycklig tårar
Skrattat tills du kissat på dig? haha nej men nästan.
Tältat? nej
Varit vaken en hel natt? nej verkligen inte.., haha!
Solat? japp
Badat? ja några enstaka gånger
Haft ett förhållande? nepp
Gjort dig riktigt illa? inte vad jag kan komma på
Gjort några nya percingar/ tatueringar? haha nej verkligen inte på sommaren
Läst en bok? nej
Skickat fel sms med flit? haha nej
Suttit vid datan en hel natt? tror inte de :)
Sagt “jag älskar dig" och menat det? ja till vänner
Varit i slagsmål? nepp, vinner bara..
Pussat någon utav samma kön? ja
Sjungit högt på ett berg? nej
Kysst någon i regnet? nej
Kysst någon i skogen ? ja
Tappat rösten? ja
varit på festival? näe
Gått upp i vikt? det har jag nog
Gått ner i vikt? haha nej.. 
Brännt dig? nej
Varit utomlands? nej:(
Gjort ett bra köp? väldigt många!
Tagit upp kontakten med en gammal vän? tror inte det
Sovit under bar himmel? nej fyfan de törs ja inte
Vad kommer du sakna mest? alla utekvällar med vänner, solen, strömstad
Har du svart ärligt på alla frågor? klart!


IDOL 2010


Elin Blom, hur cool som helst och jäkligt grym på att sjunga. Min favorit i Idol och jag hoppas hon tar hem hela skiten!

SOME NEW



Lite av det jag köpte i Stockholm, ringen är min favorit! endast 49;- på H&M!

Mina nya plånbok med döskallar







Shopping i Stockholm

Igår drog jag till Stockholm med fyra andra brudar, trevligt värre och jag hittade lite smått och gott. Kan visa de sen för nu ska jag träna, sen kolla på innebandy. Seriepremiär till och med!

Darker.

Den "röda" färgen jag ville åt blev ju inte så bra eftersom jag var för mörk innan, så jag går nog tillbaka till de i helgen.

Underbart med fredag idag, har en lektion och efter de ska jag fixa lite papper sen hem. Ikväll blir det inget speciellt, idol för de är väl idag med? Imorn blire Stockholm med några tjejer, kul! :D


Påväg till Strömstad i somras, var inte så jätte varmt hemma men i Strömstad, där var de sommar!

Favoritsjalen

Den är beige och kommer från H&M, men den är favoriten än sålänge. Iallafall jag slutar och si sådär 5 minuter, ska bli skönt för är trött, ont i huvudet, hungrig och allt man kan vara nu, typ.


Fredagen: clothes and makeup for party



Hade de där på mig i fredags plus svarta genomskinliga strumpbyxor och converse. Sminket jag bar var inte så värst speciellt, lite glitterkajal på övre och undre fransraden med mascara.

Det var en trevlig kväll!

Återkommer

jag lever, men inte mitt internett på min bärbara. Så jag snikar lite av syrran. Så blir inget speciellt bloggande förräns på tisdag då min datalärare ska fixa till de, är nämligen lediga på måndag. SKÖNT!

Så vi hörs så länge snyggingar


Debatt.



Har samhäll och har precis kollat på en debatt med Mona Sahlin och Reinfeldt. Och måste säga att var röd-grön där i den debatten. Men här i hfs får absolut inte Socialdemokraterna vinna, så för guds skull rösta inte på dom!!


HÄLJA !




Den här helgen har inte varit lugn, hade träningshelg med laget och på lördag morgon började vi med spinning och Bodypump i en timme vardera precis efter varandra. Trodde jag skulle dö där ett tag på spinningen, åtminstone ramla av cykel. Och idag blev det träning och träningsmatch, och det blev vinst, skönt!

Och igår när jag kom hem på kvällen så drog jag på mig kläder och smink och sen vidare hem till M för att träffa tjejerna. Och senare drog vi törg, haha ;)! men jag kände inte alls för att vara ute för kände mig sjuk och var helt slut i kroppen. Men höjdpunkten var iallafall att träffa tjejerna! ♥

Och idag har jag kollat på fotboll med emma, är så trött så vi satt mest och skratta åt massa saker :) Och nu måste jag plugga, har nämligen kommit på att jag har ett prov imorn i ansvarsfull alkoholhantering, plus tyska helvete skit läxa!! älskar´t..


Cheap Monday



Gjorde ett riktigt kap när jag köpte förra årets jeans för 150;- . Är ju som hittat!

Nu är det helg igen, och nu är de ju den årliga marken här i hfs. Men jag ska på träningshelg i Filipstad så missar den men som sagt är väl ingen stor grej när man har blivit äldre. Var ju som roligast när man var yngre, så som 13-14 när man gjorde saker som man inte fick egentligen, och man slösa de en hel del pengar på bara skit, iallafall jag, roliga tider! de var på den tiden jag hängde med Jasmine ofta, och då menar jag verkligen ofta. Vi hängde typ varje dag och jag sov hos henne titt som tätt, och det blev en hel del sena kvällar som man inte fick göra egentligen. Haha rikigt kul var de, skulle inte tacka nej till om att göra om allt de där :D

Men det är ju trevligt att gå runt och kolla på alla marknadsstånd och mosa i sig marknadsnougat!

TWO!!



Här är kängorna jag talade om förut, är nästan som jag älskar dom. haha men de är nog lite att överdriva;)

AJ

Min jävla tå är helt åt helvete, blir så nöjd. Kan knappt gå och de ska hända precis när jag har kommit igång med träningen! blir så nöjd, kanske är meningen att ja ska vara en tjockis.. ;) hehe

Har inget mer att säga!


Guidevisning Måltidens hus.



Har precis varit på en guidad tur på måltidens hus med kursen Guideteknik. Har inte varit runt överallt där förut så var kul och få se hela huset. Och få veta att allt som finns där har en betydelse, inte att saker och så kom dit av en slump. Intressant helt enkelt var de!

Nitsandaler



Köpte dom i sommras när jag var i Göteborg på en scorett outlet, bra fynd!

Högst på min önskelista


ÖREBRO

Först måste jag säga att jag faktiskt gillar att de är höst, iallafall som de är nu med sol och kall luft! Blev en sväng till örebro med mor och lillebror för att endast hämta en diskmaskin. Men de slutar ju som alltid, man köper och köper. Men den här gången blev det saker jag behöver, faktiskt. Älskar mina nya kängor, sen blev det en digitalkamera, hoodtröja, träningsskor och tights och söta papparskartongen från Ikea ;). Så jag är hel nöjd!

Sweet weekend!

Döskallar.



Igår fick de bli syrrans döskallesjal med stor svart oversize tröja och tights plus converse!

1 september.

Sommaren har gått alldeles för fort, känns som man inte har hunnit med allt för mycket även om man har gjort  mycket. Fast jag jobbade rätt så mycket. Men den här sommaren har varit jäkligt bra!

För precis ett år sedan var jag i Spanien, och Barcelona.




RSS 2.0
Test