Rodes eye

Tillbaka i skolan idag och de kändes bra men redan skoltrött.. Har rätt så bra schema, de duger liksom. Idag spelade vi golf på idrotten och de måste nog vara den tråkigaste sporten som finns, om man en kan kalla de sport?

Aja, här är en armband som jag köpte i rhodos, ögonen är deras symbol. Ska tydligen bringa tur, eller dom kanske bara lura mig bara för att ja skulle köpa de! haha.. Men nu ska jag ta en promenad och hoppas att dom där rhodoskilona försvinner!




HOME!!

Efter en vecka på rhodos så känns de skönt att komma hem till kylan, faktiskt. Har saknat allt här hemma kan man säga. Men solen är inte så dum den heller och de har varit en bra vecka ändå.

Men efter att ha sovit skitdåligt i 7 dagar så tänkte jag ta mig en powernap nu, sen vart jag även sjuk i torsdags och är inte helt frisk nu heller så kanske skippar innebandyn ikväll. Grymt sugen på att spela men känns onödigt om ja blir ännu sjukare och missar alla andra träningar. Men de märks!

Sen måste jag ner och fixa alla skolböcker för imorgon blir de skola, äntligen! Här får ni en bild på en liten bit av hotellets innergård. Min kamera gick sönder första dagen så får duga med en från mobilen nu, tur att sanna hade med sig sin systemkamera så de blev några fina bilder!



11.19



Har varit nere på Callej och köpt mig sololja och sen fick de bli en foundation och en lila mysdress. Kunde inte låta bli, har en sån fast i korall också. Så jäkla sköna! Snart kommer mammas kompis från kumla och hennes söta unge. Han är en liten tjockis! hihi. Sen vid 1 ska jag och några brudar klättra nere vid herrgården, kommer bli skitkul! Sen måste jag börja packa!! 

Ha en bra lördag! puss
 

we are back where we once started

Sista jobbdagen den här sommaren var idag, hanna och jag städade två bilar sen fick vi sluta. Skönt med helg  halv 10! men de blir en lugn helg för mig, skönt och bara vara hemma. Kanske ska börja packa eftersom jag och s drar till grekland på söndag. Gud vad jobbigt och packa, vad och hur mycket ska man ha med sig liksom? hur många skor ska man ta med...? Sen måste jag färga håret också, är förvånad att det inte har gått av än!

Men ska väl slänga i den där färgen nu innan de blir fredagsmys med god mat som mamma gjort! ♥


godnatt

Hej på er!

Har varit grymt trött och seg idag, jobbet tar på en.. Så har inte gjort ett piss idag förutom solat solarium. De behövdes kan jag lova! Så nu ska jag krypa ner i sängen och somna med musik, de bästa när man vill somna fort.

Fast först ska jag kolla på Hannah Montana forever! haha


mistakes

Sitter och kollar på gamla bilder och inlägg från förra sommaren. Önskar att tiden kunde spolas tillbaka ett år så jag slapp ångra alla misstag jag har gjort. Men samtidigt sägs de ju att man lär sig av sina misstag, och de är nog sant men samtidigt kanske man inte får en andra chans.. Livet är svårt ibland.


Like a fool, I've trusted you Still I'm hopelessly in love



 

DAGENS




Gårkvällen

Kvällen igår var lyckad i stort. Så det var en bra kväll även om de blev lite ledsna miner, men sånt händer ju också. Nu ska jag slänga på mig lite smink sen åka ner till hallen och kolla på innebandy. Åh vill också spela!

MSPzlc on Make A Gif, Animated Gifs
Fick bli skinnshorts, slapp vit tshirt, boots och skinnjacka.

som jag längtat

Hej på er!

Det är helg och det ska bli så jävla skönt efter en jobbvecka. Sitter och äter godis och lyssnar på musik, ja de där med banta är nog inte min grej. Kommer aldrig bli smal men jaja de är väl inte hela världen, finns värre saker tyvär! Men de är ju ändå fredag så gör ju inge om jag fuskar lite, nån gång måste man ju göra de också.

Ikväll blir det och kolla på fotboll sen hem till ett skönt killgäng med emma. Men först ska jag tvätta mina kläder och laga mat och kanske promenera, får se om jag hinner! Så ska sätta igång nu.

ha en trevlig kväll! :)


styrka är skönhet

Dagen har bestått av jobb, grattat syrrans kille, mosat i mig gott fika som syrran baka och sen ett friskis & svettis pass. Var ju den här veckan som jag skulle börja min "bantning", ta de inte fel nu. Ska gå ner några kilo bara och snygga till musklerna lite, men jag fuska ju idag..  fan måste skärpa mig! nu!!!

Nu blir de film sen kryper jag ner i sängen, sista dagen innan HELG! Gött!


It´s raining man

Fast nej de gör de ju inte men de var ju lite synd faktiskt, hade ju inte tackat nej till de liksom;) hehe. Nej men idag har jag åter jobbat, i regn till och med. Fast dom var så snälla så vi fick gå hem lite tidigare idag. Så nu har jag hunnit fixat klart stipendierna så nu känns de skönt. Nu blir de soffläge och sen färga håret. Ikväll kanske de blir en promenad, frågan är ju bara om jag vill bli vräkt med vatten?


PW

Hejsan!

Är helt slut, jobbade 14 timmar igår och 8 idag så de känns. Men bara och kämpa på, gött sen när pengarna kommer. Ska snart ta en promenad med isa tror jag och efter de ska jag fan sova! Har inte så mycket mer att säga, händer inte så mycket roligt i mitt liv nu;).


Astrid Lindgren

pI42kl on Make A Gif, Animated Gifs

Har lite tråkigt en sån här regnig söndag så letade mig fram lite på google för att hitta där man kan göra såhär med bilderna, och jag hitta! rätt så fränt=)

Jaja, har tagit en städdag idag med mamma eftersom vädret suger. Så nu har jag städat två garderober, rummet och hunnit se några Astrid Lindgren filmer. Pippi på de sju haven är ju guld! Lika bra fortfarande även om man är äldre nu, så de ska va. Nu ska jag fortsätta mitt Astrid Lindgren  marathon! =).

NYTT!

Letade redan förra sommaren efter ett par snygga skinnshorts.. och nu har jag äntligen hittat ett par! Kommer från H&M och kostar bara 2 hundralappar ;). Alltså inte äkta skinn men vafan vem ser skillnad liksom?


Volangklänning



Igår fick de bli enaxlade klänningen från H&M som jag köpte för typ hundra år sen, nej men känns som de för har aldrig använt den så tänkte att de kanske var dags! :) Till de ett brunt flätat skärp i midjan för den är lite för lång, sen ett par leopardklackar! Och sen kan ni ju ignorera mina fettvalkar vid armarna ;)

Slänger upp lite bilder sen från kvällen igår som var sjukt rolig! älskar såna kvällar!

New York

Dagens klädval idag, långklänning och en tshirt.  New York tshirten är ifrån ullared som jag fyndade i våras, har även en vit. Fanns även svart och militärgrön, men ingen i min storlek. Synd för dom är skitsnygga!


krusbär, hallon o sen lite vinbär

Fredag och de känns underbart! Ikväll blir de kräftskiva med några tjejer och sen ut. Men först ska jag plocka krusbär, hallon och vinbär med mamma hos en tant. Sen ska de fixas lite sen är jag redo för kvällen! Hoppas på en bra kväll men de blir ju vad man gör de till ;).


HEJSVEJS!

Eftersom jag ändå inte har nå bättre för mig så hänger jag med mormor & morfar och spelar bingo i guldsmedshyttan. Och imorn väntas jobb tidigt och efter de tar jag helg!


Tshirt, jeansshorts & svarta converse fick de bli idag + lite snygga smycken.

YOU

Kom precis hem efter en promenad, skönt var de. Ska slänga i mig lite mat sen duscha. Vet inte vad dagen bjuder på idag, nå kul hoppas jag iallafall=). Är så trött på de här, längtar tills vi börjar skolan!




Oh cherry!



Åker ut till stugan och plockar ner alla körsbär från morfars körsbärsträd. Sen får vi se vad som händer. Längtar till helgen!

Gokart en fin måndagskväll!

Blev som sagt gokart uppe i grängesberg med goa släkten. Gick ända till final men sen gick de inge vidare, haha:D men jäklar vad kul de är!


Lilla hawaii

Har slängt i mig lite frulle och ska snart dra till en strand som kallas för lilla hawaii, just för sin sand. Sen ikväll blir de gocart. Fan vad kul!


RSS 2.0
Test