Nyår

Gott nytt år på er!:)


Shopping? Njaa

Måste nog säga att det här med
Mellandagsrea är väldigt överskattat. Det hänger ju bara massa fula kläder överallt i stort sett, man har tur om man hittar något fint, lovar att dom tar in det som egentligen ska vara på rean och istället tar ut andra kläder dom har fått över förut som kan vara år gamla. Haha. Eller så är det bara jag som är kräsen;) hur som helst så hitta jag en klänning iallafall.


Jobbar med mitt PA


New life

Hade faktiskt skitkul igår, mycket dansande, mycket folk Men jäkligt varmt! Haha. Idag har jag börjat med
Mitt "nya" liv, på riktigt den här gången, Ska bli smal!! Så nu jäklar! Jaja allt jag har i säga för idag:)


Juldans

Dricker vin med bästis och ska snart på förkaka, sen blir de juldansen så blir nog en rolig kväll! Puss


hjälp!!!

Min meny har fuckat upp men vet inte varför??! är det någon som vet hur jag får tillbaka den på höger sida där den ska vara?

Frohe Weihnachten

Den är dagen har det blivit god julmat med trevligt sällskap, massa godis och fika, paketöppning där jag fick mycket fint så är hel nöjd! Och nu fortsätter vi den här kvällen med att spela kinect på xbox som lillebror fick i julklapp, blir mycket skratt:D så ni får ha en fortsatt trevlig jul!


Dagens

Är hos mormor och morfar och äter god julmat, snart blir de Kalle Anka och en massa godis. Tur att de bara är jul en gång om året;)

Lillebror har på sig en fin tröja han fick i ett paket imorse, jag har en svart blus med pärlor på! Ha en god jul allihopa!


Fredagsmys

Har ätit smörgåstårta och nu inväntar vi Bingolotto. Har slagit på stort och köpt två bingolotter till mig, så nu jäklar vill jag ha vinst!! Haha;)


Miami beach

Har en skit nice plan med B! Så nu vill jag ta studenten och börja jobba, sen så småningom blir det Miami Beach, hur nice vore inte de liksom? Böra att slita ett år eller liknande så är vi där sen:D


Ska köpa massa trisslotter och hoppas på vinst så jag kan åka nu!! haha

Fundering

Har stressat som fan med två arbeten som jag trodde skulle vara klara innan jul och som jag inte gjort. Så nu blev jag precis klar med de och fick reda på att dom skulle vara klara i januari! Och jag som tycker att min storebror inte har koll på saker, jag är nog likadan..haha:D 

Det är ganska sjukt egentligen att jag inte har mer koll på saker än vad jag har. För jag är lite perfektionist av mig när det gäller städning och sådana saker, hatar när det är stökigt runt omkring mig, då mår jag nästan lite "dåligt". Varför är jag inte sån när det kommer till ordning i skolan osv? Då har jag i stort sett ingen koll alls. Men man kan ju alltid ändra på det så kanske ska bli mitt nyårslöfte?=) haha.

Julstädat

Känns lite jobbigt att detta är sista jullovet för min del!! tiden går så fort så får panik. Vad händer efter studenten liksom? och det är mycket som ska hinnas med innan det, speciellt massa skolarbeten.. Åh:((

 Jaja ska inte tänka så mycket på det nu! Idag har jag handlat lite julklappar och har fortfarande kvar till mamma och pappa, sista minuten som vanligt det är jag de! Sen har jag julstädat lite hos bror och på mitt rum, och ikväll ska granen kläs så det blir lite julkänsla på det hela. Nu ska jag dra på träning, har varit lat i en vecka och det börjar synas på sina ställen.. pusshej!

Julmys med klassen


Bowling på idrotten

Inte de lättaste men fixade så jag fick två strikar, men antar att de va mest tur för suger på bowling! Haha. Men de var kul, tror jag vann över Emma, var riktigt jämt :D


Glöggprovning

En av fem var goda, den tredje var alltså den. Den smaka äpple. :)


@skolan

Den här dagen ska jag bara plugga och träna, har sjukt mycket uppgifter och prov som ska vara klara innan onsdag.. Jippie!


Musik by night

Varit nere på dg's och kollat på folk som har uppträtt, en del lite bättre än andra. Men den som var helt klart bäst var lennie, shit vilken grym kille alltså! Sen efter de tog jag och c några törgvändor med Steen haha =) efter en trevlig kväll ska övertrötta jag krypa ner i sängen, hejsvejs!



Fredag

Färgade håret, var och kollade på hockey, följde med skönt folk på fest nykter, var nog den tråkigaste festen jag varit på och jag lovar att den hade varit lika tråkig även om jag inte hade varit nykter, sen kände jag mig inte välkommen där överhuvudtaget även om jag fick komma haha knäppt!

Men så kan de va :) nu ska jag hoppa in i duschen och välja kläder till ikväll för antar att de komemr ta ett tag! ska ner till dg´s och kolla på när folk sjunger, lät inte så jättekul men de blire säkert!


En sväng till göteborg

Hängde med syrran & emil till kusinerna i Göteborg, lika roligt varje gång och träffa dom! synd att de inte blir så ofta.. Men de får vi helt enkelt ändra på! Och lilla W har blivit så stor, gulligaste ungen! Vi var bland annat på Liseberg och det är så fint där, all belysning och även om de inte är någon snö så fick man ändå lite julkänsla.



IPHONE

Gjorde en hastig beställning av en iphone4 så nu är den snart min, typ imorgon eller onsdag! Den här veckan kommer gå grymt fort, Luciabollen imorgon (volleyboll tävling i skolan) onsdag-torsdag drar jag mot Göteborg och sen är de typ helg!! En bra vecka med andra ord =).


helgen

I fredags hade vi mys här hemma med Idol, godis och grönsaker med dipp,och rätt person vann äntligen!! Igår spelade jag match och vi vann efter sudden, sen på kvällen träffades laget, vi åt, spelade spel och hade det trevligt. Och idag har jag spelat hockeymatch som vi vann och nu sitter jag här och ska plugga lite sen äta god mat!

De var min helg de! =)

it´s get harder every day



En bild på mig och beas söta katt smulan, typ den och amandas katt engla som jag gillar och som jag inte är rädd för. haha! Dom är så söta så jag nästan vill ha en katt själv sen när jag flyttar hemifrån. Plus att dom två inte släpper massa hår, hatar katthår,  och hundhår för den delen med, så äckligt!

Nu slutar jag snart, wihoooo!!

ny vinterjacka

Det sa bara klick så var den min, är så trött på den jag har nu. Så nu blev den en dunjacka som inte är så lång, förhoppningsvis!

Har turismlektion nu och är så jävla trött på de rent ut sagt! gör så tråkiga saker så orkar inte ens bry mig längre, arg är jag också utan att jag vet varför så den här dagen är rätt så meningslös.. lika bra jag slutar skriva nu! =)


...

Pluggar häcken av mig just nu.. fast iofs om de vore så bokstavligt så skulle jag inte klaga! Ska fortsätta med mitt roliga liv nu! Hörs =)


Dagens.


stickad tröja H&M // skjorta BikBok // Tights // Kängor

Sitter i skolan och har hål, pluggar lite på bartekniksprovet som vi har i eftermiddag. Inte alls sugen på att skriva prov men bara och göra o se glad ut! Nu ska jag fortsätta! BYE

Bakar pepparkakor med syrran



Men jag åt mest deg haha. De få som jag gjorde blev inte så fina, men det var roligt iallafall! :D

Stockholm icebar bland annat

Igår blev det en studiedag till Stockholm med min snygga hotellklass! Det blev en guidning på stadshuset, en sväng till Nordic light hotel och sen en sväng till Lillasyster Nordic sea hotel där Stockholm Icebar finns. Och vi fick oss en tur in där med, skit häftigt ställe men trodde faktiskt att det skulle vara större än vad det var =).

Sen blev det lite fritid innan vi tog bussen hem igen på kvällen. Och då stannade jag kvar i örebro och gick ut med matilda, skit rolig kväll även om man har lite minnesluckor lite här och där, men vad gör de om hundra år? hehe.




Julbord♥



Igår åt jag Julbord med mormor, morfar, farmor och farfar. Var hur gott som helst så åt nästan ihjäl mig, haha. Men det var mysigt och trevligt! Sen efter skolan fick jag en överraskningspresent av min vän bea, blev bad på Loka Brunn. Skit fin och mysigt där efter de byggde om allt, kände knappt igen mig! Så det var en bra onsdag!

Nu har jag turismlektion, tror jag somnar snart....Annars är allt bra! ;)


Test