senaste dagarna..

Har inte bloggat så mycket just nu men har varken haft tid eller nått att skriva om. Så de får bli några bilder från dom senatse dagarna då jag har grillat, badat, hängt med kusinerna, solat, varit i stuga och sånt. Och nu kommer kusinerna hit, vi ska gjuta olika saker i betong. Kan lägga upp lite bilder sen så får ni se vad allt blev!


ORANGE

slänger upp en "dagens", när man jobbar så har man aldrig på sig några roliga kläder utan slänger på sig de första bästa liksom. Men tröjan kunde jag ju glömma att ha på mig när jag slutade idag för de var ju rena växthuset ute. men de gillar vi!

Har precis målat naglarna, denna gång fick de bli mintgrön typ. Snyggt till svart & vitt!






22.55

Kom precis hem från jobbet, idag var de hur mycket folk som helst och mycket att göra. Förstår inte att alla ska komma typ halv 10 och handla när vi stänger 10.. haha! aja ska försöka bli trött nu för 05.30 ringer klockan igen för ännu mer jobb. klagar inte! =)




Hur svårt kan de va?

Har ett litet problem som är svårare än vad jag trodde. Har suttit i flera timmar och försökt hitta hur jag ändrar färg på kommentarslänken och i kategorierna. Men hittar inge.. så kanske finns nån där ute som kan hjälpa mig? fult med blå färg..

Blueberry♥

Vet ni, idag bokade jag och sunnyhoney en resa till RHODOS! shit vad livet känns bra nu! Längtar som bara den, lite pirrigt sådär också! :D

Men iallafall, kom precis hem efter att ha varit ute i stugan och träffat mormor & morfar. Sen upp till morbror o hälsat på lite, färgade även kusins hår. Nu ska vi äta färska blåbär som mormor hade plockat idag. Får bli vaniljglass till, görre! Nu ska jag ta soffläge och hoppas på lika fint väder imorgon!


Trenchcoat

Jag tror att det kommer bli en "trenchcoat" trend i höst med som förra året. Och självklart var ju jag också tvungen och köpa en förra året.., en beige blev de. Den enda kändisen som jag tycker bär trenchcoaten snyggt är Victoria Beckham. Såhär ska jag ha min "trenchcoa outfit" i höst också!




Myskväll

Blev en fin lördagkväll hemma hos sanna med bra brudar, baguetter med goda tillbehör och prat! Nu ska jag krypa ner i sängen efter en lång dag med jobb. Åt även ute med familjen idag, trevligt!



Godnatt! puss

One weekend, two dresses

I fredags hade jag den svarta klänningen och i lördags när Rolandz var här i parken så hade jag den gula. Även om inte dansband är nått för mig så var de jäkligt roligt ändå!


Båda är från h&m!

180711

Tänkte att de skulle vara skönt och släppa alla tankar ett tag så tog en långpromenad med mamma sen följde lilla wilgot med oss hem så har busat med han idag. Goa unge! =).

.....

Känner inte för att blogga just nu. Återkommer när livet känns bra igen! Ha de fint! puss


leva i nuet, så jag skrattar idag

Har orkat genom mig ännu ett arbetspass idag, busat lite med söta wilgot och sprungit. Måndagen duger helt enkelt=). Nu längtar jag till lördagskväll då jag slutar jobbet och är ledig tills torsdag. blir fiske och bara vara! nu ska jag ta en kvällspromenad med mami! puss


och ja håret är äckligt ja vet..

Gult är fint

Idag bär jag gult och svart, grymt snyggt tillsammans. På tal om gult så var den gula långklänningen perfekt. Den får bäras på lördagkväll efter jobbet då det vankas trevligheter. Längtar!


Godmorgon

Idag ska jag motionera, hämta ett paket med en gul långklänning och topp i. Hoppas de blir snyggt! Tänkte sola idag men finns ingen sol idag.. De sög ju!


I should know better

Spela tennis har blivit en ny grej för mig, skit kul men svårt som fan. De ser ju så enkelt ut på tvn liksom.. Haha men iallafall, fikade nyss med kusinen och gänget. Trevligt! nu ska jag fördriva tiden med att kolla på film eller nått. Hade bra!


15.58

Har sprungit femman idag med filippa och de var väl behövligt, har inte rört mig på skitlänge! så nu känns de lite bättre, även om dom där kilona aldrig försvinner.

Igår grillade vi här hemma och hade de trevligt. Sen avslutade jag helgen med att tvätta brors bil. Kan ha varit den skitigaste bilen jag har sett. haha! Har inte så mycket mer att säga just nu, blir tennis ikväll iallafall om de inte regnar som de börja med nu...


WetnWild

Köpte mig ett lipgloss idag för bara 30 spänn, de är väl billig?! haha. Men de var riktigt bra och fin färg, kändes som om läpparna faktiskt blev lite fylligare. Sen fanns de typ 20 andra färger att välja mellan.




Svartjumpsuit

Igår var vi på loppis och lekte med lilla wilgot, sötaste ungen! sen på kvällen träffade jag amanda, rebecca och julia, åt pizza och spelade spel. Sen åkte vi vidare till lina och maria där vi satt och pratade typ. Blev liksom ingenting, inget som hände. Men de var väl trevligt de med=).


Hur go som helst!

Spechless

Kom hem från jobbet för en stund sen. Ska jobba imorgon och lördag med, typ de enda ja gör nu känns de som. Men nästa vecka är jag iallafall ledig förutom torsdag och då ska ja fan va ledig också! sen måste de va nå fel på mig, har bara sovit tre timmar på två dygn och ändå är ja inte trött? sjukt.

Har inge mer att säga idag, förutom att jag vill vara ett barn igen.. allt var mycket enkklare då! hatar allt just nu, borde nog ha lyssnat på mina kloka vänner!


äta är livet

Idag har jag hjälpt mamma att fixa lite med hennes rabatter, de blev till och med en ny.. aja jag är inte förvånad iallafall. men de blev fint =). Sen har jag även lekt lite med söta wilgot och fikat. Ja typ de jag hann idag innan de blev lite kvällsjobb. Så nu sitter jag och äter godis.. de blev ingen "beach 2011" i år heller. Jaja jag njuter iallafall av livet och är lite småfet sådär!

Nu blir de film sen kryper jag ner i sängen. ny dag imorgon med jobb!


NYTT

Mami och lillebror har varit iväg och åkt Birka cruises båten. Nu kom dom hem och fick en parfym och ett nagellack av mami. Precis de jag behövde! nagellacket är i en snygg mint grön typ, passar fint till solbränd hy.  tack♥


Räksallad med lime

Cyklade ner och solade för en stund sen, sprang även in på ica och köpte hallon och proviva mango. Har gjort en räksallad med lime som ska ätas nu, gottit! sen ska jag göra en smoothie av provivan och hallonen. Värst vad nyttig jag blev idag då! haha


I wanna go

Hoppas jag och sanna hittar en bra & rätt så billig resa utomlands sen i augusti, vore livet! Jaja, idag har jag jobbat på måltidens hus igen. De gick bra och är supertrevlig personal! Nu blire de soffläge resten av kvällen! Ha de bra=)



Jobb!

Idag fick jag rycka in och jobba på kantinen istället för sanna. Gick väldigt bra, blir jobb imorgon med. Härligt! Nu blir de grillat =)


en av mammas tusen blommor jag tog kort på igår. Lite fint med humlan där också!


"efter badet frisyr"

Nu när jag är kortklippt så vill ja helst inte doppa håret när jag badar eftersom de ser förjävligt ut. Ni vet slickat och skit, för kan ju inte sätta upp de eller nått. Och när de torkade blev de så här krulligt. Ser ut som en kärringfrisyr men de blev inte så hemskt som ja trodde. De duger liksom!

Idag har jag solat på stranden med sanna och lillebror. Mysigt!


RSS 2.0
Test