Fördriver tiden med en "blogglista"

Har ju såå tråkigt så kan ju lika gärna göra en sån här "blogglista". Enjoy eller nått!


Namn: Ellinor

Piercingar: öronen, 7 hål.

Tatueringar: 3, handleden, vristen & nacken typ.

Längd: 1,71, eller iallafall för två år sen, haha.

Skostorlek: 38 typ

Hårfärg: blond, brun, röd, skiftar lite med slingor

Fräknar: nej

Motto: Lev varje dag som de vore den sista. låter vettigt!

 Kär? nej

Önskar du att du bodde någon annanstans? nej, men om nått år så vill jag nog flytta.

Tycker du att du är attraktiv? ja men absolut! haha nej...

Dricker du? ibland

Röker du? nej

Vilket schampo använder du? lite olika, märken från affärn tyvär.

Vilken parfym använder du? pink sugar, måste köpa en ny!

Vad är du rädd för? mörker, skräckfilmer, ormar, spindlar, äckliga småkryp, spöken.

Gillar du att tvätta? superkul!

Gillar du berg- och dalbanor? JAA!

   

Senaste...

Filmen du hyrde? änglagård, tredje gången gillt.

Filmen du köpte? eh, livet enligt rosa tror ja? flera år sen haha.

Låten du hörde: What are words - Chris medina

Låten du laddade ner? samma

Personen du ringde? bea

Personen som ringde dig? syster

TV-program du såg? allsång på skansen

Person du tänkte på? . hemlis ;)

 

 Favorit...

Låt: finns många favoriter

Sak att göra: äta, hah.

Sport: innebandy

Dryck: Loka

Kläder: vet inte

Film: twilight

Bil: bmw

Serie: Gossip girl

 

Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? ja

Gråtit över en flicka? nej

Ljugit för någon? en vit lögn har väl hänt

Varit i slagsmål? slagsmål och slagsmål, en knytnäve sådär bara

Blivit arresterad? nej

Träffat någon från internet IRL? nej


BLACK&WHITE

Tog på mig en slapp jumpsuit idag när det blev sol & bad ute i sången. Nu blir de lite käk sen iväg på träning, ska åka inlines med hockeybrudarna. Får se hur de går, har ju aldrig åkt inlines förut. Och igår kunde jag äntligen ta ut läkarörhängena och sätta i vanliga fina! fast de har typ inte läkt helt än..


ZEBRA


En dag på sjön

Har varit på sjön idag med vännen bea. Hade med oss goda mackor och jordgubbar. Mysigt och vädret var suveränt. Sen tog vi en fika på dg, kaffe latte. Men jag hann bara dricka lite innan jag började veva för en geting och råkade veva ner hela glaset i backen. Var inte första gången! fyfan ska aldrig mer dricka latte..


Solar.

Ligger ute i solan som äntligen har kommit tillbaka. Proppar i mig en hel del vindruvor. Snart ska jag ta en lång promenad med mamsen. Känns som jag har ätit för ett helt år i helgen så måste röra på fläsket nu. Blir springa ikväll också!

Hörs sen!

MIDSOMMAR 2011

Åkte ju upp till Leksand i torsdag för att fira midsommar där hos två vänner. Var nog den bästa och roligaste midsommaren! Vi började dagen med att leta efter blommor i hela leksand typ, slutade med att vi lånade lite från en rabatt, haha! men kändes ganska ovärt efteråt eftersom kransarna blev skitfula. Sen gjorde vi mat sen började vi kvällen hos en vän till mina vänner. Var riktigt roligt där och trevliga människor, pratade, spelade gitarr och sjöng. Senare på kvällen bar det av till "gropen" där midsommarstången skulle resas och dansas runt. Var hur mycket folk som helst=). Roligt, sen fortsatte festandet!

Sen har vi tagit de lugnt och så. Har varit en bra helg!





Drömmer.

Är riktigt sugen på att göra en till tattoo, men synd att de kostar så mycket pengar bara. Är sugen på att göra massor med saker såklart. Som att ta studenten, ut och resa och sen att börja jobba på "riktigt" på ett jobb som man verkligen längtar till att gå till. Vill jobba med mode, öppna egen klädbutik. Vill bo i milano, stockholm och LA. I en lyxig takvåning eller villa. Vill ha en riktigt snygg bmw.  Finns mycket man kan drömma om!

Jaja från drömmar till verklighet så har jag nyss slutat jobbet. Bara tre dagar kvar nu sen har jag lite ledigt innan nästa jobb börjar. Snart midsommar också! Livet är inte så dumt ändå ibland. Ikväll står det träning enligt träningsschemat! längtar så sjukt mycket till innebandyn börjar. Varför finns de ingen uterink nånstans eller varför kan man inte vara inne och spela nånstans?? tråkigt ju.


The edge of glory

Roligaste kvällen på länge hände i örebro med filippa! De måste göras om fan. Nu ska jag gråta lite över mitt ansikte som är äckligt, fått tillbaka knottrarna i ansiktet. Fyfan.. Hoppas solariumet kan ta bort de lite.


Outfit från igår


pennybridge

Idag har jag jobbat en stund. Inte de roligaste i det här vädret, sög helt enkelt! men fick sluta lite tidigare så de va skönt. Nu ska jag fixa håret och sätta på mig ett ansikte och kläder. Ska dra till örebro med filippa, fintfint! Så vi hörs imorgon!

Ha en trevlig fredag gott folk!

Fin färg på naglarna som passar fint nu till sommaren när man är lite brun!


Hard work!

Det enda jag gör på dagarna nu är att jobba och sitta hemma och vara typ halvdöd. Orkar inte göra så mycket mer. Allt känns bara jobbigt och tråkigt just nu. Men idag bokade jag iallafall biljtetten upp till leksand på midsommar så nu har jag något att se fram emot iallafall!

Sen vill jag göra något med mitt hår! de är så tråkigt, slitet och fult så jag blir galen! måste färga de men då går det nog av.. ah får se om jag hittar på någon lösning, i värsta fall får jag väl se ut såhär i huvudet! kul


Mysigt

Fick ett fint munsår eller om man säger herpes för nån dag sen. Mysigt och fint sådär, nej fyfan är nog de värsta som kan hända. Ser ju inte så mysigt ut, ingen som vill pussa på mig nu ju.. haha ;)

Har gjort första jobbdagen idag. Helt okej men de kommer bli segt för varje dag som kommer. Men när man är trött brukar de bli rolig. Ska snart ta en springtur sen blir de lugnt, ska fan lägga mig 9! missat många sovtimmar i helgen, haha.

Puss någon? nej tänkte väl de!

Nya klänningen från nelly, hade den på systers student!

trött på mig själv

Återkommer när jag inte är de, vet inte ens varför jag känner så? dagen idag har ju varit bra! Trött på mig själv helt enkelt!




Vit choklad frostingtårta

Har träffat kusinerna och lilla wilgot idag med innan dom sticker tillbaka hem till göteborg igen. Alltid likab roligt och träffa dom, tur att de inte är allt för länge kvar tills de kommer igen!:D Fick förresten ett par svarta converse av sandra, skit snällt! hade inga svarta innan så de var bra, hihi.

Här är tårtorna jag och mamma gjorde igår. Den största skulle egentligen ha blivit en marängtårta men de blev aldrig nån maräng för vi hade för färska ägg.. haha men den blev bra ändå. Jag gjorde den vita med strössel och rosor, är med vit choklad frosting, men ja lät den aldrig stå i frysen och sen hade jag frostingen övanpå istället för grädde. Sen var de banansylt och marsansås emellan. Skit gott!



TWO DRESSES



Köpte de här två klänningarna från Nelly för någon dag sedan. Riktigt snygg färg på båda, speciellt när man är lite brun på sommaren!

PARTY!!

Har haft studentmiddag här hemma för syrran, ätit god mat och en massa tårta. Har varit en bra dag! Snart vankas de fest! kommer nog bli en riktig grym kväll:D


Ha en bra lördag!

Systers student!

Först imorse åkte jag in till skolan en sväng för att avlsuta 2:a året. Helt sjukt vad fort de går, tyckte nyss jag slutade nian och var på middagen.. Iallafall så åkte vi in till örebro sen för att kolla på syster som tog studenten!:D fin och i fin form var hon;) gratta henne sen åkte dom iväg i sina flak. Sen blev de fika ute vid naturens hus. Studenten måste nog vara den bästa och roligaste dagen i ens liv!



Vuxenpoäng

Har inskaffat mig två vuxenpoäng idag! har sökt extra jobb eftersom plånkan skriker hela tin. Måste gå till en psykolog för mina shoppingproblem snart. Haha. Bara hoppas att ja får extra jobb! Sen tyckte jag de va lite konstigt att jag aldrig får hemskickat nå från ICA som mamma alltid får.. och då kom jag ju på att jag aldrig drar ica kortet, så de drog jag idag för typ fjärde gången på flera månader. 

Var i skolan till typ 10 idag. Trodde bara att vi skulle dit och komma på ett projektarbete till hösten, men fick en fin överraskning. Skulle göra en analys på våran engelskabok vi fick för flera månader sen. Men smarta ellinor hade ju inte ens börjat läsa boken, så fick leta snabbt på internet om de fanns någon analys där.. hitta en som tur va, hoppas den va rätt bara! 


Vad är de för fel på mina ben, typ gråa..haha!

got some tan

Pressat lite i solen idag, synd att man inte blir brun i ansiktet som på kroppen. Hade varit fint! Annars så har jag mest tagit de lugnt idag, kört lite och så. Förresten så beställde jag hem två fina klänningar från nelly igår, en ljus gul och en korall typ. Den korallfärgade ska jag ha på min skolavslutning och syrrans student! haha gud vad skolavslutning lät barnsligt..


Pluggsöndag

Tänk vad skönt de vore nu om jag inte hade nå mer skolarbeten och göra.. men självklart har ju jag de eftersom jag alltid ska vara klar i sista minuten när det gäller skolan! att man aldrig lär sig..

Jaja ska inte gnälla så mycket nu, bara och göra klart allt. kul.


älska vädret

Hade de mysigt igår. Skratt fick man också, speciellt när jenny skulle kasta ut en bulle till en fiskmås och hennes armband flög ut i sjön. Ingen av oss var sugna på och simma i och hämta de så de slutade med att en random kille fick snällt simma ut och hämta de. Armbandet hade nog flötit ut ett visst antal meter då, haha stackars kille!

Sen försökte vi oss på att ta fina kort tillsammans med självutlösaren. Men när de gäller tjejer så tar de ju ett tag innan man får ett "bra" kort på alla. Och de är ju svårt, tror inte ja fick ett bra kort där alla såg normala ut:D men ett suddigt får duga. hah!



Nu ska jag fortsätta att pressa i solen och få ett ännu rödare ansikte, snyggt! ikväll blir det grillning här hemma sen iväg och träffa tre bra tjejer!


Mys vid sjön

Sticker snart iväg med ett härligt gäng till en badplats och har de trevligt med en fet godispåse! en fin fredag:). 



Smoothie i solen

Ligger i solen och dricker en hallon smoothie. Köpte en bok med smoothies och juicer i onsdags. Tänkte att de kanske är dags och bli lite nyttig, sen är de ju jäkligt gott också. Gjorde en med hallon, iskallt vatten, lite honung och päron. Men jag hade inga päron i den här gången.

Köpte den på coop forum för 39;-

SVARTLEOPARD

Redan Juni, helt sjukt men de känns bra att börja jobba snart och även ha lite "sommarlov". Sommaren är nog de bästa som finns, synd att den är så kort här i sverige.. När jag har gått färdigt skolan vill ja bo utomlands och i sverige men bara när de är fint väder, haha.

Men iallafall idag har jag varit på ett naturreservat med mamma och kollat på en fridlyst orkideé som heter guckusko. Tog en fika på guldkringlan sen kollade vi en sväng på fotboll i ghn.



systers bal

Igår hade syster sin bal i örebro. Absolut snyggaste klänningen där som mamma till och med har sytt. Ja hon var fin som alltid! =)

RSS 2.0
Test