Rings

Fick dom här fyra snygga ringarna från syster när hon kom hem från Bulgarien. Ska nog ha den svarta eller blåa på mig idag. =)


Lila blus och fjäderörhänge

Kom precis hem från mormor & morfar där det bjöds på god smörgåstårta. Nu blir det soffläge framför mästarnas mästare med en godis påse. Bäst och passa på när de ändå är helg ;)


Mors dag♥

Idag ska man vara lite extra snäll till sin mamma, hihi. Har ätit god mat med familjen, eller ja dom som är hemma iallafall. Ska ta en promenad med isa nu sen ikväll ska vi till mormor & morfar och äta smörgåstårta. Vi bara äter.. :D.

Men ha en bra söndag!


Grooveshark

Ett litet tips till er som har tröttnat på Spotify och ändå vill lyssna på musik gratis. Då ska ni registrera er på Grooveshark.com. Det är helt gratis!


To become one of the many great memories


11.57

Herregud vilken kväll det var igår måste jag bara säga. Men den var härlig på sitt sätt. Förutom att jag gick med på att raka lite på sidan så de ser förjävligt ut nu? fyfan.. tur att de växer ut fort. Ska sluta dricka nu till den dagen jag fyller i november (midsommar ett undantag). Känns bara meningslöst och dricka nu ändå. Känner att jag kan ha lika kul utan:).

Slänger kanske upp lite bilder sen när jag har hämtat min kamera som jag glömde hos bea tror ja, eller hoppas de iallafall för annars är den borta.


Strawberries

Var ledig idag så passade på att plugga lite, fick klart nästan allt innan jag han och tröttna helt. Tog cykeln hem till emil och hjälpte han med mycket disk och dammsög lite. Nu sitter jag och äter lite jordgubbar och ska snart fixa mig inför kvällen. Blir lite 19-års firande för en vän!


Vi "Hotellare"

Vi unnade oss en liten fika idag ute i solen på förmiddagen innan vi fick sluta dagen. Mysigt och så! Tycker verkligen om min klass. Skrattar varje dag! Sen är Pihlskolan en väldigt bra skola då man kommer andra klasser väldigt när och även lärarna, det är underbart.


Bal på Loka Brunn

Här kommer lite bilder på tre fina tjejer som hade sin bal! Längtar tills de är min tur.. :D


21.25

Sminkade min vän bea idag till hennes bal på Loka. Riktigt snygg blev hon i sin bakelse, alla andra också för den delen. Älskar att kolla på sånt där med alla fina klänningar, men tyvär var det ingen som föll mig i smaken. Varken färg eller modell. Hade hoppats på lite inspiration till nästa år då det är min tur.

 Men nu måste jag fixa lite saker nu innan sängen väntar så lägger upp bilder imorgon när jag har min egen dator och tid.
Ha en bra kväll, speciellt ni 3:or! ;)


ARMY

Vart en heldag i skolan idag, hade hoppats på att få sluta lite tidigare men icke. Men imorn slutar ja 12 och på fredag är jag ledig, så rätt nöjd ändå! Har tusen saker att göra klart i skolan som ska vara inlämnade snart, men har ingen motivation så sticker iväg och tränar istället. Mycket skönare!

Imorn ska jag tydligen iväg till nora på livräddning, ja men gud så trevligt! haha.


Älskar paddling!

Alltså utmaningen kan ha varit de jobbiagaste jag har gjort. Eller de var inte jobbigt för konditionen och cykla och springa utan mjölksyran i benen var värst, stumma och skit. Men paddlingen ska vi inte tala om.. blåste fan storm ute på sjön och ibland kom vi inte ens framåt utan bakåt och sicksack mellan sjöns sidor. Verkligen skit kul! Just då kände jag bara skjut mig.. Inte nog med de så var de typ 8 km istället för 4 som vi paddla. Tycker lite synd om filippa nu i efterhand, jag har ju knappt några armmuskler så hon fick typ paddla ihjäl sig. Haha men de var fan kul ibland ändå där ute på sjön! Och även när vi tog en genväg när vi sprang och upptäckte en å som var typ 5 meter bred, var ju bara att simma över, haha:D

En kväll i maj

Kvällen igår var härlig. Iallafall när man fick vara med sin efterlängtade vän. Och festen vi var på var de hur mycket folk som helst! Folk som dansade, spydde, bråkade (lite) och vet inte vad. Men de var rätt så roligt ändå, stod mest och pratade med folk!

Och även denna gång glömde jag kameran!



Frisyr a´la Rihanna!

Vill ha den här frisyren ikväll, grymt snyggt. Borde väl gå om man locka luggen först sen får ja ha i en massa så mitt hår blir lite "skitigt", tvättade de imorse. Men vet redan nu att all volym kommer försvinna efter 5 min, mitt hår är så konstigt.


Friday, i´m in love

Sista praktikdagen idag. Känns både skönt och lite konstigt, de tre veckorna som jag trodde skulle kännas som tre år gick plötsligt jätte fort. Men det har iallafall varit bra och de känns skönt att komma tillbaka till skolan och klassen. Har utmaningen på måndag och insåg precis hur jävla jobbigt de kommer va, cykla 3,2 mil, springa 7 km, padda 4 km. Inte nog med de så måste vi ha cykelhjälm, ja dör....hahah


Idag hade jag på mig en ljuslila blus, svarta shorts med strumpbyxor under och skinnjacka.

vitleopardskjorta - Myrorna

Slapp 302an hem idag då mami var i örebro. Var en hård dag idag, tror ja inte satt still en enda stund från halv 9 till 5, förutom på lunchen då.. Men iallafall så slutade jag ju efter 1 år som de kändes som. Mamma och ja gick in på myrorna en sväng eftersom de ändå ligger bredvid min praktikplats. Hittade den här snygga skjortan för 60 spänn!! sjukt billigt. Den invigs nog på lördag då det blir chillkväll med skönt folk!





Birthday

Firar pappa idag så har precis mosat i mig smörgåstårta och vanlig tårta. Lite ångest nu efteråt, får nog bli en springtur sen! Idag hitta jag äntligen ett par svarta shorts, känns bra men inte i plånboken.. Skulle sitta fint med ett extra jobb nu!


Fick bli långklänning idag, var ju så fint väder tills regnet kom..

Långklänning

Förra veckan hade jag på mig den nya långklänningen och jackan plus converse. Skönt när man bara hänger och inte vet vad man ska ha på sig. Bara och dra på sig klänningen, som är snyggt!



Helgen har varit toppen! hängde med skönt folk i fredags och de slutade med stallet, men där var de sådär. Igår blev de innebandyavslutning. Spelade lite turnering med herrlaget, badade i simhallen, fixade oss innan det blev mat på köket. Sen gick vi vidare till en i herrlaget, kvällen slutade på hotellet! fast inte för mig;). Nu ska vi snart grilla, skön söndag.

Mitt rum - del 1

Tänkte visa er lite utav mitt rum. Har hängt upp kläder som en liten garderob. Men de är bara klänningar, kavajer, blusar, bodysar, och snygga linnen typ. Resten ligger i min andra garderob. Tycker de är snyggt när man har de så.




Mot "stan"

Kvällen igår var som roligast på förfesten! men hinner inte skriva mer för ska sticka till stan på innebandyavslutning!


shopaholic

Slutade praktiken 11 istället för 5, de tackar vi för! hängde en stund i örebro med isa och hennes mamma innan vi drog hem. Ska fixa lite i mitt rum men är nog ingen ide nu när lillebror ska ha kompisar där ikväll, segt och städa imorn liksom. Jaja ska fixa till ett par jeans till shorts nu. Får se vad kvällen bjuder på!




Örebrohäng

Hänger i örebro hos Isa och har de trevligt. Idag har jag solat, fikat, haft praktik, tränat och sånt skit. Bloggar mer när jag kommer hem imorgon!


Trött och seg en lördagkväll



Det känns ju sådär men de blir nog skönt och vara hemma och mysa. Iallafall så var festen igår var helt okej! Idag har jag varit trött och seg hela dagen så har inte gjort ett skit förutom solat. Så återkommer imorgon. Har lite nytt att visa för den som vill också!

5- minuters shopping

Gjorde mina hål i öronen idag så nu har jag 6 stycken på höger öra, snyggt serru! Hann även med att köpa två bikinis och en lila blus innan bussen gick hem idag. Sen hämta jag även mina tre par skor, två av dom fick jag trycka på mig, haha! Tänkte ha blusen ikväll då det vankas festligheter, tror ja? haha aja de märks. Men ska hoppa in i duschen och fixa mig ändå nu. Ha en bra kväll!


Piercing

När jag gick till usö till bussen från praktiken så såg jag en tattoo och piercing studio med drop in. Så tänkte göra 4 eller 5 hål till i ena örat för att ha de så här ungefär, fast då ska jag inte ha ringar utan silvriga pärlor. På den sidan håret är rakat blir de isåfall, blir nog snyggt!


 

20.39

Mitt liv känns så tråkigt när jag har praktik, vet inte varför men bara känns så. Jaja iallafall så kom jag hem typ vid halv 6 och gick hem till bror. Han fyller till helgen men vi grattade han idag istället, mysigt! blev förresten ingen fotboll för mig, mitt knä palla inte. De har varit konstigt i typ 4 dagar nu, hoppas de bara är tillfälligt.

Imorn har jag lite saker att göra när jag kommer hem från praktiken typ halv 6, skicka tillbaka en jumpsuit från nelly, hämta mina skor från nelly, sola sen lira innebandy. Fan vad roligt!


The last song

Ska krypa ner i sängen och titta på The last song och fälla några tårar. Fäller några tårar för mitt dåliga liv just nu också.

Take care!

Dagens

Idag har jag spelat bingo med emelie och emil, haha. Var nog sista gången jag spela, blir så arg när jag är nära och inte vinner =). Men det var kul ändå, är ju ändå söndag och då händer det inte mycket. Nu ska jag krypa ner i sängen för imorgon väntar första dagen på praktiken i örebro. Ska bli spännande!


Valborg

Jag och mina tjejer (nästan alla) kände för en lugn och mysig valborg i år så vi grillade, spela spel och snackade hemma hos mig. Alltid lika roligt! Fast sen slutade det med att vi hamna på en 18-års fest som vi var bjudna till. Trevligt och träffa folk så det var en skön och lyckad valborg!

Här är tre bilder som jag lyckades ta med min mobil, mitt batteri i kameran var slut och glömde såklart ladda den..!


RSS 2.0
Test