Modevisning


Modevisningen gick bra men jäklar vad nervöst det var första gången man gick upp! Sen blev de lite lugnare. Fick inte så många bra kort och undrade varför, tills jag såg att linsen var skitig nu när vi kom hem.. Men nån enstaka iallafall. Vart skit nöjd med frisyren, grymma Jennie från Hår&Nu som fixade!

Nu ska jag tvätta bort all smink och sen får de nog bli kvällen! =)

MY BIRTHDAY TODAY


Känns så jäkla bra att vara 18!! Har längtat så sjukt mycket på den här dagen, men lite tråkigt att det inte finns någon snö, har alltid varit de annars :(. Men aja de är fint ändå och fylla!

Nu ska jag iväg till frissan och få mitt hår fixat till en modevisning ikväll. Känns lite tråkigt att jag har lite konstiga kläder på mig, men aja de blir nog kul!


feathers extensions





Vill ha massa såna här fjädrar i håret fast inte med extensions för de kommer slita nå grymt på mitt hår, mer än vad det redan är.. Men hittade några som man sätter fast med hårspännen typ. Riktigt snyggt! måste köpa mig ett gäng!

who do you think you are, running round leaving scars, collecting your jar of hearts


I love...



Fick bland annat de här två av bror & syster i lördags. Har bara hunnit testa läpp balsamet och det är skit bra, man får en fin ljus färg på läpparna och luktar jätte gott, nästan så man vill äta de.. Så jag antar att body butter är lika bra, speciellt nu när man blir så torr av vädret så är det bra men en lite fetare kräm.

18.29



Idag blev jag firad men fyller på tisdag. Jag bakade typ en kladdkaka med daim och en kladdkaka med limetopping på, skit gott! Så nu sitter jag här så mätt som fan. Ikväll blir det lugnt antar jag, får bli en film sen. =).

Ha en bra lördagskväll! ♥

talk that talk



Hade en lektion idag så slutade vi lunch, då åkte jag hem och träffade fina bea! Pratade, lekte med hennes busiga katt och (har börjat gilla katter mer och mer) bara tog de lugnt. Sen hängde jag med mamma på inredningsparty, skit mycket fint som man bara ville ha! synd att man inte är rik.. Det var min dag de!

Nu ska jag äta massa frukt och inta soffläge!

Novell

Vi har en tävling på skolan som heter Lilla nobel där alla ska antingen skriva en dikt, novell, krönika eller egna tankar om frihet/ofrihet. Och skriva är verkligen inte min grej, har nog aldrig varit det. Vi har haft några veckor på oss att skriva något, och jag gjorde klar min idag. Som alltid är jag i sista minuten och ni ska veta vilken lättnad de är att vara klar! haha=).

Idag har jag varit i skolan, spelat volleyboll och tränat. Nu ska jag plugga lite körkortsteori och plugga, typ som att begå självmord! Annars är allt fint, livet rullar på som det ska!

Ny hårfärg



Blev nå fel på bilden men har iallafall gått och blivit rödhårig och gillar det fan =),  tur man har en så grym syrra! Annars idag har det varit Olympic day här och har varit bland ungar i flera timmar så är rätt så slut men det var kul, vill nog bli idrottslärare. Annars har jag tränat och nu är de bingolotto som dom flesta andra kollar på antar jag.

Ny header

Om ni inte ser den tryck f5. Men vet inte om den blev så bra för har en liten bärbar just nu så det är lite svårt och se hur den ser ut exakt.

Idag har jag spelat volleyboll i stort sett hela dagen i skolan, eller halva iallafall. Tillslut slutade de med att jag skrattade åt allting för var så trött, sov en stund på läktaren också tydligen.. haha. Sen har jag tränat och sen hamnade jag här, såklart!

Typ det jag hade och säga idag, roligtaste inlägget i världshistorien ;) hehe

Söndagsplugg...

Igår så blev det lite festande, eller ja rätt så mycket. Kvällen började bra men slutade inte så bra för min del. Men så kan de bli ibland med!

Har firat lillebror idag med så det blev god mat och tårta, inga fel. Nu måste jag skriva en jävla bokrecension på tyska som ska vara klar tills imorgon... fyfan vad surt alltså!

Från BikBok



Snyggt med dragkedja bak i ryggen  istället för fram, så den fick följa med hem i torsdags! Har precis ätit frukost och ska snart ge mig ut på en promenad tänkte jag. Skulle behöva sola idag också.. får se hur de blir med det. =) Men vi hörs sålänge!

Födelsedag



Igår fyllde lillebror hela 10 år, han börjar bli stor den lilla skitungen =). Av mig fick han den här onepiecen som han har velat haft sen jag köpte mig. Snygg kille!

Igår blev det ett besök på grythyttans kyrka med klassen och sen tog jag bussen in till örebro, bik bok hade ju halva priset på allt så kunde inte motstå! men hittade inte så mycket, folk överallt och stökigt! Men de blen blus, skjorta och en stickad tröja iallafall.

BLUS



Vill ha den här blusen som är från Vero Moda. Skitsnyggt med paljetterna på axlarna, tycker jag iallafall! Skulle vilja shoppa hur mycket som helst nu men de får vänta, plånkan ekar just nu.. haha =)

♥SÄNGEN



Mosar godis och pizza framför tvn och laddar upp inför matchen imorgon, bra saker att ladda upp med jag vet ;). Snart blir de det bästra som finns, SÄNGEN! Skulle kunna sova bort en hel dag om det vore så, älskar att sova!

Men nu säger jag Godnatt för den här dagen! PUSS

I rummet



Hjärtat och lyktan fick jag av mamma för någon dag sen, hjärtat sitter fint på hyllan. Krukan kommer från två av mina vänner UF-företag som jag pratade om förut, jätte fina!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen fixa mig lite sen ner till ishallen och kolla på hockeymatch!

LOVE




Två bilder från lilla Lovas dop i September. Fina Lova och snygga syster! Annars idag? Det är lov och fredag, den här helgen är en match helg, hockey imorgon och innebandy på söndag. Så en lugn helg med andra ord. Har hunnit städat mitt rum, pluggat körkortsteori (ska bränna bokjäveln den dagen jag får körkort) sen har jag gjort lite på mitt projektarbete och lagat mat.

Nu ska jag fortsätta ha huvudet i körkortsboken....

12.22

Har hunnit städa mitt rum idag och fått fina krukor i fönstret från två vänners UF-företag, kika in där! Och nu ska jag baka nått och ta med när jag ska träffa brudarna, de är ju snart fick jag se så lär skynda mig!

En sak till, fick reda på om jag fick stipendie från Adolf Lindgren eller inte, och jag fick inge... FAN!!!!!!


RSS 2.0
Test