29/10

Lördagskvällen blev lyckad med mina brudar! Roligast som vanligt var förfesten som var hos J, tack för att vi fick komma! Och bästa klädsel går nog till Sofie/ Lady gaga ;). Så de blev en bra kväll!

Tre bilder från igår, Lady gaga, cowboy girl, Supermario, en blek rihanna (jag) och två tjuvar ;)



tonight's gonna be a good night



Kom precis hem från lillebrors hockeymatch som dom vann! Nu ska jag bestämma mig för vilka kläder jag ska ha ikväll! Ska vara utklädd till en kändis men vem är lite hemligt ;). Kommer antagligen inte se ut som henne men skit samma kom ändå inte på nått annat :D Så känner på mig att de kommer bli en kul kväll med bra folk!

Myser i onepiecen

Sitter i soffan med onepiecen på och kollar på Idol, fast de är så jävla dåligt.. Hade varit mycket bättre om Roshana hade varit kvar, grym tjej ju!

Idag provade vi studentmössor, STUDENTMÖSSOR!!! Känns helt sjukt att jag ska ta studenten, känner mig fortfarande liten som när jag gick på högstadiet, för då var man inte stor även om man tyckte de :D Tiden går så fort, snart står jag där i vit klänning med tårar i ögonen och halft full.. Livet är som en berg och dalbana!


Dagens lärdom..

Har precis gjort ett tyskaprov som jag missade förut och det var ganska svårt. Hade pluggat innan men blev så rörigt så då tänkte jag att jag skulle fuska lite, ni vet skriva i handen.. MEN det kom inte med en enda grej som jag hade skrivit i handen så de sket ju sig!! rätt åt mig liksom.. Så det lönar sig inte att fuska! ;) Så hoppas på ett G nu! haha.



Dagens outfit som inte är rolig eller speciell jag vet, men iallafall till detta ett par strumpbyxor och kängor..
Nu ska jag kila ner på ett möte sen kanske va med på tjejernas innebandyträning här i hfs! BYE!

SVENSSON SVENSSON

Har varit och kollat på Svensson Svensson-i nöd och lust med Isa och den var helt okej! Innan det tränade vi lite och sen mosa vi i oss godis haha. Annars idag har jag varit i skolan och fördrivit tiden som dom andra dagarna, skulle behöva en spark i där bak så jag får motivation och börjar ta tag i saker! Är nå fel på mig..

Ska snart krypa ner i sängen med ett kilo skolböcker, eller okej ett papper med tusen engelska glosor...eller typ 25 men de är nog mycket de för att bli deprimerad!

Nej imorgon börjar mitt nya liv!


DRINKAR

Idag på Bartekniken gjorde vi drinkar av bland annat cognac, whisky och rom. Tyckte ingen drink blev god men jag gillar ju varken cognac eller whisky. Den enda drinken som blev god var en med Sourz apple, rom (bacardi ruzz) och drickan sprite, och det var en drink som någon gjorde utifrån dom vi skulle göra.

Men det var kul, får ju lite inspiration till min drinkbok också som jag ska göra!


111023

 Igår hade vi match mot Munkfors som vi vann tillslut, riktigt skönt! Sen på kvällen åkte jag och isa hem till syrran och emil, blev film och massa onyttigheter, gött!

Idag har jag tagit en promenad och solat med emelie & isa. Nu ska jag kolla på de förra GG avsnittet som jag missade och sen städa min garderob, ligger kläder överallt och ingenstans! haha. Skön Söndag!

Första frosten

Imorse när jag och lillebror gick till bussen möttes vi av kyla och frost. Dröjer väl inte tills det kommer snö, men det kan vara fint och mysigt! Fast lite synd att vintern är så lång, räcker med vinter till December sen kan de bli vår! 

Så idag fick de bli en fet halsduk och till de skinnjacka, kängor, svart oversize tröja och tights. Inget speciellt!

Som ett sockersug

Var ett tag sen jag köpte ett par skor. Men har varit duktig och insett att jag inte behöver några mer skor med tanke på alla dom jag har och använder i snitt typ tre par. Converse, kängor och ett par klackar.. Men dom här två var snygga och dom från Ellos kan man ju både ha till vardag och fest. Och sen äger jag inte ett par pumps heller så kanske klickar hem dom!


Just nu

Har jag turismlektion som snart är slut, då blir de pancakes. görrre! Sen slutar jag för idag, rätt så skönt. Hem och plugga på projektarbetet. Ska göra en drinkbok med egna drinkar, kommer bli skitkul!



Helgen som varit.

Kom på mig själv att jag inte har bloggat någonting på några dagar nu, så tänkte dra en liten sammanfattning av dagarna som varit.

Helgen har varit hur bra som helst! I fredags så drog jag in till örebro med två snygga brudar och gick på förfest och sedan gick vi ut. Hade skitkul! Sen hem på lördag, då kom filippa & ebba till mig och fikade och så. Sen åkte vi ner och kollade på innebandy. Kul och träffa ebba igen! ♥ Och sen på kvällen hängde jag med några killar från elevhemmet och det blev bland annat kattjakt och film, haha tror jag kom hem vid 4 på morgonen. Men de var trevligt!
Och i söndags så firade vi två kompisar i klassen som blivit myndiga. Så de blev fest! Jäklar vad vi röjde alltså, roligast hemmafesten på länge:D. HR09!!! ♥

Det var helgen! I måndags sov sov jag mest i skolan och tränade, igår var jag på zumba med Isa och de var nog första och sista gången:D Kände mig som en stel kärring! haha. Och nu sitter jag här och ska plugga lite körkortsteori och kanske träna sen om jag har lust. Annars så blir de en lugn onsdag.


Två bilder från helgen, den första från fredagen och den andra från söndagen!


Saknad

Vad gör man när man saknar en person så mycket att man får panik? fet ångest över allt dumt man gjort, men jobbigaste av allt är nog att den inte bryr sig ett skit (såklart.). Hur gör man för att glömma någon..?

Idag hade vi en kort turismlektion ute i skogen så vi slutade typ halv 12. Då sov jag en stund i skolan i sofforna och pluggade körkortsteori, gick och solade och sen gick jag tillbaka och sov en stund till, haha helt död! Väntade på att klockan skulle bli 3 för då skulle jag och tre till elever typ intervjua eventuellt en ny lärare som ska ha oss i religon. Sen fick vi vänta en timme till tills nästa intervju med en annan tjej. Och på måndag blir det ännu en till, intressant! Så kom hem halv 6 och har inte gjort så mycket sen dess förutom att sola med isa igen. Satsar på att bli BRUN!


Det nya halsbandet från Nelly, älskar de!


WORD

Det känns som om veckorna är för korta, speciellt helgen. Varför ska den bara vara i typ två dagar? Man hinner ju inte med allt som man vill göra. Dom vännerna man inte ser så ofta längre vill man ju hinna ses på en och samma helg, men de är ju bara o glömma.. För oftast så passar de inte jämt. Ordet det löser sig är ett ord som jag börjar tvivla på, här gäller det och planera! Känns som man gör folk besvikna.. Men jag hoppas att dom inte blir det!

Lite ord bara. Idag har jag haft lite lektioner och en fet håltimme, så öppnade körkortsboken idag. Poäng till mig! Är ju faktiskt inte så långt kvar nu:D Sen hamnade jag här av nån anledning? inte bra! Måste ta tag i mitt liv snart!! jaja som ni ser hade jag inget intressant att skriva idag heller, eller ja, som alla andra dagar;).

Iväg

Åker hem till mormor & morfar en stund sen iväg och spela bingo med dom. Vore kul om man vann nått, men om inte så är de bara kul och vara med dom. ♥


Svart väst som jag köpte på Nelly nyss, till de en stickad tröja och mjukisar.

NECKLACE


Halsband från Nelly.com

Hade match i Karlstad idag och de gick super, fick med oss tre pinnar hem! Nu ska jag äta god mat med mamma och lillebror och kolla på film. Känns som jag har sveriges tråkigaste liv, vill ut och festa och ha roligt! Var flera veckor sen jag gjorde något kul nu, så i helgen ska jag fan ut!

Bra fredag.

Idag har jag gjort en hel del som varit i skolan typ 3 timmar, fikat på kringlan med mamma och köpt fina blommor på grythyttans blommor. Sen blev det gymmet med syrran en sväng sen hem och slinga mitt hår. Skönt med lite förändring och de blev bra. Sen åkte vi ner till ishallen och kollade på hockey.

Nu ska jag mysa lite framför tvn med lillebror och mamma innan sängen väntar. Match imorgon så lär vara utvilad och taggad!


hellooo

Idag hjälpte vi hotellare till på en "företagsmässa" som 8 och 9orna hade i Folketshus. Var väl inget jag hade velat göra för gjorde de förra året med och har själv varit med på de där när jag gick i 8an och 9an så har hört och sett det ett antal gånger.. Men ibland får man bju till!
När det var slut var de bara och traska till tandläkaren.. igen. Ska de fortsätta såhär så kommer jag vara ruinerad sen när jag får börja betala. Får rysningar bara jag hör ordet tandläkaren.

Sen tog jag en promenad med mammsen och sen har jag bara tagit de lugnt. Och den där högen med plugg bara växer..... snart får jag väl börja damma den också ;). Nej nu får de bli en film sen sooooova! pusss


20.17

Efter en bra onsdag bäddar jag ner mig i sängen och kollar på en film. Denna gång får de bli föräldrafällan, kände att jag bara måste se den. Kollade flera gånger på den när jag var yngre när den kom ut. Undra om den känns lika bra nu när man har blivit äldre själv som när man var yngre och kollade på den. ;)


Have you ever tried sleeping with a broken heart? Well, you could try sleeping in my bed



Mysig höstfika

Kändes helt okej att komma tillbaka till skolan igen, fast lite segt med allt jag har kvar att göra som inte gjordes under praktiken. Men de ordnar sig nog!
Efter jag slutat träffade jag bea som var hemma en sväng. Tog en fika på Dg´s och pratade massa skit. Supertrevligt! sen följde jag med henne hem och träffade hennes nya söta kattunge som ser ut som en tiger. Måste nog vara den spralligaste och oräddaste kattungen jag sett! =). Sen blev det en liten springtur, eller det var menat som de iallafall.. gick mest, haha!


Chai latte

Det bästa som finns är att vakna av att solen lyser in genom fönstret. Fast det var en stund sen jag vaknade. Tänker ta mig en promenad i det fina vädret men ska vänta och se om isa ska med först. Annars idag borde jag plugga, men vi får se hur det blir med det. Sen tänkte jag ta mig ner till ishallen och vara med på en hockeyträning, var ett tag sen man stod på skridskorna så har blivit lite sugen!




Nu tänkte jag prova Chailatte, burken kan man köpa själv från Espresso house!

På g

Var ledig idag från skolan så hängde med mormor & morfar på grythyttemarken, trevligt och mysigt! Sen hem och plugga, nästan som man vill självdö. Och är man lat som mig så får man skylla sig själv att högen bara växer..

Typ de enda jag gjort idag, de där pluggandet tog ju fan flera timmar av min måndag! jaja, slänger i mig lite mat sen iväg till filipstad på träning!


Längtar som aldrig förr

Vill åka på kryssning nu, vill tatuera mig nu, vill handla massa kläder, vill utomlands, vill ta studenten nu, vill ut och se världen nu! När jag väl slutar skolan så tar jag mitt pick och pack och drar till Stockholm (eller nån annan fin stad). Fast vill inte lämna hfs..  Men man vet ju att man alltid har ett ställe att komma tillbaka till om de vore så liksom. Men de är ju ett tag kvar innan jag tar studenten så hinner ju både tänka och ändra mig. Men de blir nog bra vad jag än gör sen.

Denna fina lördag ska jag spendera hemma, har ingen lust att gå ut ikväll så Filippa vi får röja en annan helg i örebro! :D Nu tänkte jag ge mig ut o springa innan de blir en fet pizza! Har nog inte ätit de sen jag var i Rhodos, och då var de deras äckliga pizzor så har verkligen längtat efter en! haha.


RSS 2.0
Test