Utanför vår dörr


Utanför våran dörr!

Blev tre pinnar idag och de känns skit bra! såklart.. haha. Nu ska jag mosa i mig lite choklad sen kryper jag nog ner i sängen. Har lite planer för morgondagen så de känns bra nu även om livet känns lite surt ibland!

Fast ska inte klaga nu när jag har en långhelg, ledig ändå till onsdag! götttttttttt


What goes around comes back around



Näst sista praktiken idag, känns för en gångs skull lika surt. För är så bekvämt med praktik ändå om man hittar något riktigt bra ställe som jag gjort. Så har en hel hög med arbeten att göra under helgen som ska va klart på måndag.. Så de suger lite att få massa arbeten under praktiken. Men bara att ta tag i skiten!

Nu ska jag slänga i mig lite mat sen sticka iväg och lira innebandy, seriepremiär imorgon så bäst att börja tagga redan nu! Har längtat som tusan efter premiären. =)

Skinnjacka med fårpäls

Köpte mig en sådan idag från Vero Moda. Så snyggt med fårpäls och även bra till vintern när man inte vill ha en fet vinterjacka utan att frysa. Sen har jag tröttnat lite på min andra skinnjacka så den här kommer nog användas flitigt!


Gymnasiemässa

Tog bussen in till örebro för att stå i en monter på gymnasiemässan i Örebro. Var helt okej men i slutet börja de bli lite segt och stå där och fånga folk. Men som sagt helt okej!

Nu ska jag slänga på mig träningskläderna sen iväg på träning!


@ studentpuben

Först igår var jag på Risk 1 inne i Stan som varade i några timmar. Sen hem och fixa lite saker och hjälpa mamma att duka och så till hennes fest. Sen lite senare drog jag och filippa på en liten förfest sen iväg till studentpuben. Lite litet där men vi hade skoj!

Nu ska jag försöka röra på fläsket efter att ha segat hela dagen!





Sticker iväg på hockey!


ansvar, ansvar..

Har ju tagit på mig ett stort ansvar, alltså studentkryssningen! Känner nu att det inte var så lätt som jag trodde, jobbigt att få ut information till alla osv nu när jag har praktik och inte är i skolan, lite dumt av mig kanske. Men förhoppningsvis så förstår alla hur dom ska göra och allt blir bra!
Så efter 2 timmar med krångel hit och dit så har jag äntligen fått ihop info om kryssningen som kommer skickas ut på mejl, för fejjan krånglar ju bara.. Och nu ska jag ut och springa eller gå innan jag får panik!

Annars idag har jag varit på praktiken, började halv 7 imorse och sen fanns de inte så mycket att göra så den här dagen har gått hur segt som helst.. Nej nu ska jag inte skriva mer för har ändå inte roligt att säga! hörs=)


Today´s


170911

Verkar bli en fin dag idag med, de gillar vi! Sitter och väntar på att syrran ska hämta mig sen bär de av till gymmet. Efter det hem och fixa sig sen är vi bjudna på dop, våran kusins barn ska döpas. =). Nu lär jag kila hörs sen!


5 minutare

Praktiken gick bra idag med, kan allt utan och innantill nu när det gäller städa hotellrummen. Idag var det inte lika mycket att göra som dom andra dagarna och imorgon är det bara nått rum som är ankomster, undra vad vi ska göra då? Kanske ska städa stallet eftersom det är öppet där imorgon, så ni vet alla partysugna! Annars finns de ju alltid något att göra, jaja nu ska jag inte sitta och prata om praktiken!

Har varit duktig och tagit tag med lite skolgrejer som ska göras nu under praktiken.. Sen har jag fikat hos mormor & morfar. Har precis hoppat i onepiecen, kan inte låta bli att inte ha på mig den, den är underbar! Så nu inväntar jag träning! Typ så torsdagen ser ut för mig, snart är de helg och då kommer två efterlängtade vänner hit!! ♥



Slängde på mig något skönt imorse när det bara var 5 grader ute.. Kängorna och tröjan är nya!

Onepiecen kom idag!



Är sjukt nöjd! Jag som sa förut att ja aldrig skulle köpa en onepiece för att dom såg så löjliga ut, men nu är jag helt såld på dom! Är jag äcklig om jag bor i den här nu? haha

who you are♥




shoppingdag

Det är dyrt att vara i örebro, kan ju inte låta bli och handla.. Men idag blev det sånt som behövdes så som två tre par skor, springskor, innebandyskor och ett par kängor, ett överkast, sticktröja, halsduk och en kamera. Tur att jag får lön snart!

Vi kom precis hem och ska göra kräftomelett nu och sen ta det lugnt, tänkte träna men har ont i den där jävla tån igen så kan knappt ha några skor på mig.. Vilket skit alltså!

Så får bli en hemmakväll och fixa lite och kolla på idol!

Första praktikdagen..

Gick bra och var rolig och lärande. Men lite segt och städa hotellrum varje dag skulle ja tycka så det är nått jag inte vill jobba med sen. Finns nog roligare saker då om man säger så! men jag har bara en vecka städ så det ska jag nog klara av. Annars trivs jag jättebra på Gästis, längtar till receptionsveckan!

Idag ska jag plugga lite och sen ikväll är de innebandy! Imorgon blir de ingen praktik utan de blir örebro istället, optikern sen måste jag köpa nya springskor, innebandyskor och en kamera. Känner på mig att de kommer bli dyrt..stackars plånbok.. =).

good weekend

I helgen har de ju varit marknad så i fredags hängde jag med bea och vi åkte runt lite och kollade på alla fulla människor. Marken var rolig när man var yngre! men vi åkte en karusell iallafall, fanns ju inte så många som de brukar.

Igår hade vi dm i innebandy på dagen men vi förlorade matchen så vi gick inte vidare. Men vi mötte ett division 1 lag så var nog därför. Sen åkte jag hem och gick på marken med lillebror och slösade massa pengar på sånna där klor man tar saker i. Sen åkte jag hem och fixade mig sen hem till bea och hade det trevligt. Sen åkte några vidare till flinken men jag stanna inte länge där, åkte lite bil istället och sen hamna vi på "tantfest" där dom gratta mamma, haha lite roligt:D.

Nu har jag hjälpt mamma med massa mat och sånt, hon fyller 40 så idag kommer släkten. Har precis suttit och vikt solfjädrar, tog bara 40 min.. haha:) men de blev fint!


Det går bra nu..

Sitter i skolan och gör ingenting i stort sätt, men ska väl sätta igång snart. Igår på idrotten så spelade vi träskfotboll. Först tänkte jag inte vara med för tycker de är äckligt med lera och dy. Men eftersom jag måste prova nya saker så var de bara och gå ner i träsket, och de var nog de roligaste jag gjort på länge. Fast först tänkte jag vara lite fjantig och bara springa där det var torrt och bara lite vatten, men de var ju bara och glöma när man har killar med sig. Det sluta med lerbrottning och krig! Grymt kul=).

Min kamera har gått sönder, min dator är påväg att gå sönder så måste lämna in den vilket betyder att jag inte kommer ha nån på några veckor.. vilket suger! så jag måste köpa en ny kamera så jag kan lägga upp bilder och sånt här, blir ju så tråkigt annars!


Ni får ha det så bra så hörs vi framöver! PÖSS


13.39

Har varit lite dålig på att skriva här men har rätt så mycket att göra i skolan plus träning, sen har jag inte haft något roligt att skriva heller.
 Har egentligen inget nu heller men skriver ändå, ska snart ha idrott B och vi ska tydligen spela träskfotboll. Mums! ni vet med lera överallt och kanske småkryp lite här och där.. fyfan! Men vi överlever nog;). Sen efter skolan så ska jag träna, vad har jag inte bestämt mig än.

Nu lär jag kila, kanske slänger upp lite bilder från Rhodos sen!

En bild från när vi hade barteknik igår, gjorde olika drinkar som nu ser. As goda!


One piece - leopard

Igår kollade jag på lillbrorsans match och fick även träffa saknade fillan & ebba efter deras träning. Kanske får täffa dom senare idag med, om inte så får jag iallafall se dom imorgon när dom har match mot linköping här i hfs!
Nu ska jag slänga på mig lite smink och sen iväg till mormor & morfar. Senare ikväll blir det filmmys med en till saknad vän! Gud vad jag träffar några av mina vänner sällan.. Tråkigt! Men antar att så är livet också. 


Beställde denna igår! hoppas den är lika snygg i verkligheten.


Hotellektion..

Redan fredag, vart tar alla dagar vägen? Men de är bara bra så jag kan fylla år snart! Har hotelllektion nu men gör inte så mycket, har praktisk receptionuppgift så är bara och kolla på dom andra. Har världens håltimme idag så funderar på vad jag ska göra, ingen idé och åka hem liksom. Kanske tar en sväng till solariumet! Sen ikväll ska jag kolla på lillebrors träningsmatch i hockey och hoppas på att få träffa leksandsbrudarna!

Men nu ska jag lyssna lite på vad Marina säger! Hörs sen=)


En bild på mig och sanna från Rhodos!

RSS 2.0
Test