NEW MOON

Då har man äntligen sett den. Den var som jag hade förväntat mig men slutet va ju tråkigt, nu måste man vänta till nästa film och när kommer den? men som sagt  den var bra iallafall :) 
Nu: plugga, plugga för imorn är de prov som står på schemat! så gonatt! 

Gud vad jag gillar skumtomtar

Men magen verkar inte särskilt glad.. har bara ätit och ätit idag så tror att magen spricker snart. Men annars har dagen var toppen! :) Är precis klar med mitt tal om en snubbe som kom på blodomloppet, faktiskt ganska intressant.

Och nu hoppas jag att Barcelona tar hem det här ikväll!



Har själv varit på Camp Nou men då spelades ingen match! haha och är nog den största skylten jag sett på Zlatan!

It´s my birthday today!


gammal bild


Då var man äntligen 16, känns bra! Sen är det ju första advent idag också så senare blir det lussebullar och tårta som mor har bakat och en massa annat gott! Ska blir trevligt, och tack för alla presenter och tack alla som har grattat mig idag! =) 


Årets Lussebulle



Då har man ätit första lussebullarna för i år, Riktigt gott är det.  Och snart är det Jul, helt otroligt vad fort de har gått. När man var liten tyckte man att det tog flera år innan man fyllde år och innan det blev Jul, men nu hinner man ju inte ens blinka förrän det är ;) hehe.

Ikväll blir det mys med mor & lillebror med massa godis, det kommer sitta fint fint! Gokväll med er! =)

10.15 Godmorgon

Idag börjar jag runt tolv så har fått lite sovmorgon. Ska äta frukost nu och såg att vi hade färsk ananas så det blir gott. Förresten igår var det nära att jag fick böter när vi cykla ute i mörket för hade inget framlyse och poliserna hade kontroll. Hehe men med lite fjäsk gick bra! 
Har bara tre lektioner idag och sen blir det nog bussen hem för att träna, men måstee kolla så att det är värt och åka hem. Hejsss

Design kanske vore toppen?

Haha eller vad säger ni, just nu har jag ingen för den andra såg förjävlig ut helt enkelt. Så förhoppningsvis kommer de upp en ny snart!

trötttt

Vädret är skit idag och de gör mig bara tröttare. Fick bli donken med Sanna nyss för orkar inte ställa mig och laga mat. Borde plugga idag, eller rättare sagt måste! Har inge mer och säga förutom att det blev en trevlig kväll igår med Sanna =) ♥

Shopping

Passade på att kika in på Bik Bok idag nu när de har 30 procent rea. Och visst kom jag ut med nått, en klänning, Jeans och tröja. Men de var folk överallt, lång kö och vet inte allt vad det var. Aja hade match idag, förlora med en mål dom fick när de var 3 sekunder kvar, Surt!! Men något som pigga upp var att Reza fick lämna Idol, tycker att det var på tiden.

Gonatt! =)


KLÄDSMYCKE

Var ner och kollade på öppet hus som Virginskas 2:or hade och då fick detta klädsmycke följa med hem. Är systers grupp som har gjort. Dom hade skitfina smycken tycker jag! =)

MADONNA

Madonna hörs i högtalarna och vi mår allmänt bra. Snart börjar Hantverken och Madonna är ju så sjukt bra, och hennes kropp ska vi inte tala om, sån vill ja ha när jag är lika gammal som henne! ;)

ZEBRA

Slutade 1 idag vilket var skönt. Behöver plugga idag och tänkte göra de nu men kommer aldrig igång och nu ska jag till affären och sen blir det nog en promenad med Mli. Så får plugga senare helt enkelt! Annars är det bra, lite förkyld och ont i huvudet men är förbaskat trött. I veckan ska jag ta vaccinet så får nog vara ledig från skolan någon dag, men törs inte ta den egentligen men kanske lika bra? 
nej måste kila, Ciao!

MAT

Hellu!

Ska snart käka sen fixa iordning det som ska med till öret. Åker nog in ikväll för har ingen lust med att gå upp 5 imorn bitti. Så senare ska jag sola sen hälsa på mormor & morfar =). Allt för mig, hejjj


Idolmys med Mor

Vi har varit och köpt mat från Mexicano, var ett tag sen så vi fick för oss att ta det. Och nu äter vi och kollar på Idol, tycker verkligen att REZA & EDDIE borde åka ut nu! dom kan ju inte sjunga nån av dom. Men Tove och Mariette är grymma så dom håller jag på =).

Nej nu ska jag inte sitta här, hörs! hejss

Äter fruktsallad och läser Bubbleroom

Och det är riktigt gott kan jag lova. Idag hade vi sovmorgon och sen bra tre lektioner. Efter det åkte jag och Mli ut till marieberg och köpte skor. Det fick bli ett par lårhöga stövlar utan klack för mig. Och nu tar vi det mest lugnt, funderar på att skriva nästa arbete som ska vara inlämnat den här veckan, men gör nog den imorn. CIAO!

JAG IDAG


APU

Försöker hitta en praktik plats till våren för är lika bra att vara ute i god tid. Och jag, frida och amanda är sugna att vara i Stockholm för känns mer spännande. Så försöker hitta nått bra och roligt ställe. 
men nu slutar vi för dagen vilket är skönt. Ska hem till lägenheten sen ner till stan och hämta ett kuvär och byta en Bh. 
Hejss!

DETALJER - VILL HA



GG

Höll nästan på att missa de, men nu är jag bänkad framför tvn! :)

Beautiful nightmares

Godmorgon!
Fick stipendium igår och nu är jag 7000 rikare, känns underbart. Nu ska jag städa min garderob och kolla vart tusan jag har alla mina kläder? känns som jag inte har några kläder alls. Sen plugga för har en uppsats helvete och göra, blir så nöjd på den! Och hela den här veckan måste jag plugga för har två stora prov nästa vecka, och blir inte förvånad om vi får massa annat den här veckan.

Nog om det, nu måste jag sätta fart med städandet med musik!


IDOL & PIZZA

Har fixat mig lite och snart drar jag och Mli till Lillpullan, blir idol och pizza mys med laget, de gillar vi! Så hörs imorn, Ciao!

TORSDAG

Sitter i lägenheten och inväntar EMA Music Awards. Idag har det snöat lika mycket som igår, men faktiskt rätt så mysigt. Aja men idag så har jag varit på praktiken och på stan. Kollade mest runt men de går det ju aldrig att göra utan att man kommer hem med någonting, så de fick bli en mössa, stickad vinröd tröja och en paljett topp. Nu ska jag hoppa in i duschen innan de börjar, hörs! :)

Halloween 09 - Maskerad

Var ett tag sen jag blogga, men har inte hunnit med. Så tänkte visa lite bilder från Halloween för då blev det maskerad fest, Jag var Mimmi Pigg. Fast först lite förkaka med några brudar. Blev ölspel, godis chips och en massa dricka. Super trevligt! 
Alla :)
Elin & Mli
Jag

Sandra & Hanna

Mli & Jag

sitter och väntar på att prakt

0-4b98e9638751320ed07978d478e43439.png

sitter och väntar på att praktiken ska börja. Vill inte gå ut för fryser ihjäl och tror ja börjar bli sjuk, usch! Nej nu måste ja gå, hörs på fredag! :-)


RSS 2.0
Test