FRIDAY NIGHT

De var de igår och först på dagen åkte vi gocart, roligast på länge! grymt jäkla kul och ja kom till och med tvåa, sjukt. Sen på kvällen åt vi tacos sen hängde jag med hem till anna sjöberg och träffade ett härligt gäng brudar, sen vidare till stein, men blev inte kvar så länge för skulle upp och jobba.

Och nu kom jag nyss hem från jobbet, ska käka sen upp till kusinerna. Blir lugnt ikväll för imorn drar jag till strömstad, gött!

Picture of me - del 1


280710


Bikbok, syrrans kavaj & gina tricot.

Äntligen är min dator tillbaka igen, känns bra. Så eftersom jag har massor att säga och lite bilder så kommer de upp lite då och då. Slänger upp en "dagens" som är från fredagen när jag träffade tjejrna!


PICTURE

Sitter hemma hos sanna och snikar lite dator, min är fortfarande paj. Ganska tråkigt och inte blogga faktiskt. Men men, vi ska snart ta lite kort ute i de fina vädret, haha nej då men de blir nog intressant..


Weekend

Ska träffa tjejerna hos filippa nu, och imorn blir de nog fest! Kommer inte skriva så mycket eftersom min datorladdare är paj så hörs på riktigt i Augusit med bilder och allt som hänt under sommaren, blir kanoners!

Bye!!

21.05



Den här söndagen har inte varit tråkig för ovanlighetens skull. Hängde med isa och mikaela en stund på dagen och de blev glass i ghn och lite käk på hillen. Sen nu ikväll kom kusinerna och lilla Wilgot och åt mat: :)

TOPPENHELG

Så kan man beskriva den, var nog den roligaste helgen på länge! jag som trodde jag skulle vara hemma hela kvällen igår men så blev de inge, isa ville till stallet där de tydligen skulle vara fullt med folk,och så var de också. Så vi drog dit och hade de trevligt ;)

Som dom flesta söndagar så blir de inte så mycket, ska iallafall ta en promenad eller springtur ikväll. Måste ju komma igång snart eftersom de blir innebandy snart!

LÖRDAG

Igår så drog jag och isa på fest här i hällförs efter lite velande fram och tillbaka. Vi hamna iaf hos erik och det var trevligt värre, sen kommer jag inte ihåg så mycket men nattbad blev de också. Det var iallafall en grymt härlig kväll med Isa!

Och idag är jag sleten som fan så blir lugnt, ska kolla på lotta på Liseberg med lillebror nu :) Har inte så mycket mer att säga!

130710

Min skoldatorn har gått sönder så nu blir de inte så mycket bloggande, jävla skitdatorer suttar den i väggen snart. Sen ska jag fan köpa mig en egen! Men iallfall så igår blev de volleyboll och bad med ett skönt gäng, alldeles ljummet i vattnet var de. Sen har jag varit i stuga och solat och jobbat lite.

Imorn skulle inte vädret bli så bra men ändå varmt tror ja de stod? så ska städa en lägenhet efter att ha slagit vad mellan två lag på fotbolls VM, och såklart förlora jag. Så imorn ska jag vara städtant, härligt!

Så hörs någon vacker dag ;)!

SUNDAY MORNING

Godmorron!

Kvällen igår var trevlig, först grillning hemma med mor och lillebror och glass i ghn. Senare på kvällen stack vi ett gäng till badplatsen i ghn, kubbspel och mys runt brasan. Idag är det fotboll som gäller och städa rummet och fixa garderoben, ligger kläder här och där!

Tänkte precis lägga mig i solen men den verka ha försvunnit en sväng, aja den kommer förhoppningsvis tillbaka! ;) förresten har jag namnsdag idag, kors i taket!

Vattenskoter



Kom nyss hem från sjön, åkt vattenskoter med bea. Grymt härligt var de. Ska käka mat nu och sen sätta mig i solen! Hörs!

GÖTEBORG 2010


Wilgot, goaste ungen!

mat på Liseberg


Livrädd där en stund..haha

Havet!


Bjuder på lite bilder! ;)

Spontant är livet!

I måndags eftermiddag fick syrran den briljanta iden om att vi skulle dra till kusinerna i Göteborg. Så sagt och gjort så åkte vi. Och kom hem i torsdags kväll och de har varit tre härliga dagar med sol, bad, grill, liseberg, shopping och mer. Och fick träffa söta Wilgot, han är för go!


What´s the point?

Underbart väder är det idag, har legat hemma och solat en stund sen nere i sumpen med syrran och lillebror. Ska käka lite nu sen klä på mig nått sen iväg till fillan. Och ni som ska ner till parken ha en trevlig kväll! ;)

Lat sommardag

Fast jobbade en liten stund på förmiddagen, men sen blev det sola nere vid herrgårdsbryggan. Och lite fiske, men blev bara två småttingaborrar. Senare ikväll ska jag nog träffa bästis och kanske fika, märks ;)


Eclipse

Ska slänga i mig lite mat sen ta på mig några vettiga kläder sen sticka till bion och kolla på Twilight-eclipse. Känner på mig att de kommer bli mycket folk så lika bra att vara i tid, om vi nu kommer vara de! de märks ;)

RSS 2.0
Test