Ny hårfärg.

Var hos frissan i torsdags, eller hos syrran;) och jag gick därifrån som rödhårig, gillar de en hel del faktiskt. Men so sagt, har man väl börjat färga de så kan man aldrig sluta, eller visst de går väl om man vill se ut som hej kom och hjälp mig i håret!

Tänkte bara säga de så ni vet liksom, kan ju va bra ;) hehehhe


 

Och tänkte bara tipsa er rödtottar om den här inpackningen ni inte vill att färgen ska bli matt och tråkig efter ett tag som röd färg oftast blir, finns hos nästan varje frisör och går på 150-200 om ja minns rätt!

HALLOWEEN 2010

Vilken kväll det var igår, hur rolig som helst! Och det här året blev det militär klädnad för min del, rebecca och jag hade en liten armé, grym var den!
Dagens fundering, hur går halloween till i Sverige?

Svensk halloween, ja vad ska man säga? är de en trevlig och mysig stunde med barnen där de får klä ut sig till häxor och spöken, äta massa konstigt godis och till och med kasta ägg på grannens bil?

Nja jag tycker att vi svenskar inte riktigt får till de eller försöker oss på denna tradition eller sed eller vad man kallar det för. Det enda som är att de står några barn på trappen utanför en villa och fryser så de skakar tänder. Och de enda dom får är en liten godisbit för att de inte ska göra något bus, Eftersom vi svenskar har fått för oss att man säger bus eller godis? Men så går det inte till när man kollar på Amerikanska filmer. För då skräms barnen OCH får godis, husen är dekorerade till max utvändigt, säkert invändigt med, de köper pumpor två veckor innan haha nej men ni fattar,  barnen gör bus även om de får godis, och det är utklädda barn överallt på kvarteren. ALLA är glada!

Det verkar inte riktigt som vi får till denna sed i vårat avlånga land, eller de kanske bara är jag som inte ser detta firande?

RINGSFavoriterna, förutom mina tre riktiga silverringar. Blomman fick jag också utav syrran och rosetten är från H&M.Friday´s clothesPlus ett par svarta jeans. Älskar halsduken, perkfekt och gosig, fick den av syrran när hon var i london nyss. Skorna är också köpta i london. Båda från Primark eller vad de heter ;) haha.

Café

Har mina två sista veckor på ett café. Och min dator funkar fortfarande inte och jag blir galen, våran "datalärare" är aldrig i skolan. Iallafall inte när man behöver han, ska göra ett nytt försök imorgon. Vill ju ha tillbaka den för syrrans är ju så liten emot min ;)

beige tröja från H&M


Praktik.

Blir inte mycket skrivande här, men på måndag ska jag fixa datorn så allt blir mycket bättre nu. Praktiken gick bra idag med, sista dagen imorn innan nästa ställe, sen efter de lov!

Håret från igår.Det blev 20-års fest igår men den var sådär eller så var de jag som inte var riktigt sugen, tror de va så ;).
och jag har utsläppt hela kvällen, haha.

Min förkylning är kvar än, och idag har jag knappt någon röst. Men i veckan kan jag gärna vara sjuk, för är inte alls sugen på praktiken. Vill för en gångs skull vara i skolan! kommer inte vara där förräns i november, fast då är de inte långt kvar tills ja fyller!

nu ska jag inte babbla på mer, för har egentligen inget roligt att skriva as usual. Ikväll blir de lugnt, och mycket godis. Match imorn så gäller att tagga!

Waves

Köpte mig en vågtång idag så har vågat hela håret och de är utsläppt för en gångs skull, men de märks hur länge de går innan jag sätter upp de igen.

Men iallafall så ska vi fira snyggemma nu snart ;) sen drar jag hem till rebecca sen märks de var kvällen bjduer på, förhoppningsvis någonting! haha


Börjar bli rädd för mig själv..

Måste bara berätta en sjuk och rolig sak. Igår kväll gick jag och la mig vid tio typ för va så trött och praktiken började tidigt. Så vid kvart i tolv så blir jag alldeles pigg och kollar på klockan och den visar kvart i tolv, men de sjuka är att jag fatta inte att klockan var just kvart i tolv även om jag kollade på den, utan trodde väl att den var kvart över 5 (ställde klockan på den tiden). Så jag börjar klä på mig och då hör jag att emelie också har vaknat, för vi har rummen bredvid varandra. Men sen kollar jag på klockan igen och då fattar jag att den bara var så lite. Haha och emelie trodde också att klockan var så mycket när hon hörde att jag gick upp. Haha kan ju undra om man är så knäpp!

Kanelbullens dag & emmas dag!

Första APU dagen avklarad och säger inge mer än att jag vill tillbaka till skolan! men iallfall så fick vi kanelbullar idag och sen fyller ingen mindre än emma 17år,ett stort grattis sötis! ♥


see you still in my eyes


RSS 2.0
Test