Tonight´s gonna be a good night!

Har precis haft på nagellack på naglarna och ska snart fixa iordning lite saker sen drar jag till emma, laga mat och föra lite innan kvällen. Har inte så mycket mer att säga än att ha en trevlig valborg!! ;)

Nya designen har  Linnéa gjort, tack!


Blond / Brunett?

Jag har funderat på om ja ska bli blond igen, vill ibland och ibland vill jag vara brunett. Men nackdelen och bli blond är väl att allt hår kommer va borta innan det är klart, haha.

Vad tycker ni??

glömde säga en sak..

solade idag igen och nu är mitt ansikte ännu mer sönderbränt, härligt!! ser ut som en jävla tomat,  usch snart försvinner väl huden också :D

Ny vecka, nya möjligheter?

Ja de brukar låta så men är det verkligen så? Just nu längtar jag till fredagen v.20. för då har jag förhoppningvis lämnat in alla jävla arbeten och gjort alla jävla prov!! vet inte hur många gånger jag har gnällt om de här i bloggen men tänker gnälla tills allt är slut, haha. Får helt enkelt leva på alvedon till vecka 20, annars lär jag nog inte klara av de här, tacka vet ja alvedon!

Så idag skulle jag behöva plugga för har två prov på torsdag, men nej tänker inte för orkar inte. Så nu ska jag gå och käka mat! hörs ;)


Kände för en liten förändring.



I fredags fick jag för mig att raka bort lite hår och de blev ju rätt så bra, nöjd iallafall. Nu sitter jag i skolan och ska snart ha tyska, jävler va roligt! haha, hörs!

15.30

Fredagen blev inte som jag hade tänkt mig precis, men sluta väl bra iallafall. Men aja, har varit hos filippa en stund för syrran klippte henne, hon blev sjukt snygg i håret! sen har jag även solat, och kan säga att mitt ansikte känns som det är sönderbränt, röd som är kräfta.

Och ikväll blir det en lugn kväll, nej har inte så mycket mer att säga idag! ni får ha en härligt lördag ;)


Black & Red




Såhär har jag sett ut idag, inge märkvärdigt precis. Plus svarta converse. Helg igen nu då, helt otroligt vad fort de går! och ikväll ska jag nog umgås med emma och några till, blir nog trevligt! Trevlig fredag på er!

I hate a part of you

Hola!

Veckorna bara rasar iväg, vilket inte är så bra just nu med tanke på att vi har sjukt mycket att göra i skolan nu.. Men bara gilla läget. Har solat idag och det behövdes väl, annars har jag inte gjort ett skit. Sen har mina bikinisar kommit idag och en tröja, tror inte jag vågar visa mig i sommar!

Nej ska hoppa in i ducshen nu, imorgon har jag bara två lektioner varav en är frivillig men lika bra att gå dit så jag får nå gjort! ;)



Irriterande. !

Åh blir galen! för det första ska vi göra en bokanalys på engelskan och då ska man skriva fakta om författaren, och min författare finns ju inte med någonstans på internet!!! så hur i helvete ska man göra då?!, sen så har jag tappat bort mitt kollegieblock med alla mina arbeten i så nu är det bara och börja om, nej fyfan vad ja vill ha sommarlov nu!

Var bara det jag ville säga, tack och adjö!!

Ledig.

Kom precis hem efter en promenad, var jobbigt som bara den eftersom man inte har rört sig på 3 veckor.. haha så kändes skönt nu. Ska hoppa in i duschen, sen ner till hfs och gratta morfar som fyller år idag ♥ , finns ingen bättre än han och mormor!

Sen så måste jag hämta lite skolböcker för måste plugga idag, har så sjukt mycket att göra i skolan nu så blir helt förvirrad. Varför får man alltid allt i slutet, varför?! 
Jaja, bara att bita ihop, snart sommarlov! pusss

MÅNDAG

Den här skoldagen har varit lång, alldeles för lång. Kom hem vid halv 6 idag, satt kvar med emma och gjorde en tyska uppgift så nu får vi iallafall inte frånvaro från lektionen idag. Sen har jag varit med lillebror och mor nere vid kvarn för dom fick prova instrument och skit om dom ska spela i trean. Tror emil vart sugen på trummor, shit då blir de aldrig tyst här, haha ;).

Det var mina superroliga dag, och imorn är jag ledig! bra skönt men tänkte göra klart några saker så slipper jag ha dom lektionerna i veckan. Nej nu har jag inget mer att säga, Ciao!


HELGEN

Helgen har varit riktigt bra. Först träffa några brudar i fredags och sen vidare på partaj. Sen igår blev de stockholm som var kul trots att ja var trött, och grymt spännande var de i matcherna. Blev donken på vägen hem och när vi väl kom hem så följde jag med malin på lite fest, var ganska trevligt. ;)

Och nu sitter jag här, vet inte om jag borde plugga nånting. Men tror inte de finns nått jag behöver göra idag!



Bjuder på en bild, jag & bea i fredags!

Stockholm nästa !

Har varit uppe sen klockan 6, skulle inte tacka nej till att sova hela dagen nu! Men aja ska väl fixa mig lite och käka frukost sen går bussen till stockholm. Får helt enkelt sova i bussen =).

So long!


Premiärgrillning

Idag blir de grillning med några tjejor, blir nog trevligt. Hoppas bara att de inte blir för kallt och ingen sol. Men ska fixa mig lite snart och så. Men ha en trevlig kväll! ;)


TODAYS x2



mm känner lukten av mat här hemma nu, gött är förjäkla hungrig nu. Idag behöver jag inte plugga nånting, helt otroligt men skönt!

Träningsschema

Sitter och skriver lite på mitt träningsschema som jag ska göra nu fram tills vi slutar skolan, eftersom jag inte får springa eller för häftiga rörelser för foten på 8-12 veckor så blir de ingen idrott. Kul!!

Och vädret är ju inte så vidare härligt, men får hoppas att de blir fint i helgen för då blir det premiärgrillning! ;)

So long!


Sol & Fika !

Blev en sväng till Dg idag med fast med bea och johanna :) men sitter kvar i skolan ute i solen, väntar på att mami ska hämta mig. Fundera på om jag skulle testa på mig en promenad senare ikväll,  hoppas foten vill de. Annars måste jag ta tag i alla saker och börja plugga! skulle kunna spy på allt!

Nej ha en solig dag! CIAO


Fika på DG !



Har lunchrast nu så sticker iväg på en fika med tjejerna!♥

Födelsedagskalas!

Kom precis ut från duschen och ser att klockan är tok för mycket! är väl som vanligt då för mig, så har cirka 45 minuter på mig att göra iordning mig. Och vet inte ens vad jag ska ha på mig, kan inte bli bättre!

nej fan måste kila, ha en bra lördag för de ska jag ha iaf ;) bye!


Statistik!

Kollade min statistik nu för att se om mina 4 trogna läsare var kvar, och då ser jag att jag har 17 st! helt sjukt men då är det ju inte bara jag själv som läser den då! trevligt :)

Gobit från Scorett !



Hur snygg är inte denna sko? och färgen gjorde den ännu finare, lite kul med någon färg och inte bara köra på svarta skor. Men den har dock inte kommit in äffererna än, så måste hålla utsik när den kommer in för denna sko vill jag ha!

Min första tatuering



Så nu är de värsta över, haha nej men gjorde bara skit ont i början sen vart de lite lugnare, men kan ju inte säga att de inte gjorde ont för de gjorde de verkligen! Är grymt nöjd! :)

bilden är tagen av han som gjorde den!

SURT !

Var grymt sugen på att shoppa igår och idag, men hitta jag nått jag ville ha? nej.. fick åka hem nästan tomhänt. Men hitta iallafall en kavaj som var ett måste! och en bikini, linne och ett par leopard cykelbyxor, haha får se om de är nått för mig ;)

Men imorn ska jag gadda mig på handleden så får se om jag överlever! CIAO!

You wanna be famous

Famous - Play



Från Bikbok



DIMMAN

Igår så åt vi god mat här hemma och sen fixa jag mig lite sen ner till hfs. Jag bea och emma träffa först lite folk hos zaring, men var ingen höjdare, men fick iallafall träffa brudarna, förutom fillan. Tillslit hamna vi hos cicci, tack! :) Det var en trevlig kväll men drygt med kryckor, man ville ju dansa hehe.

Kom precis hem från farmor, blev ännu mer påsk mat. Börjar bli trött på´t nu! haha, nej men nu ska jag roa mig med nått, hörs!

VÅR VÄDER



Såhär varmt och skönt är det ute nu, underbart. Men skulle vara ännu skönare och man kunde ta en promenad i det fina vädret.. aja överlever nog ändå ;). Har varit och ätit god påsk mat hos mormor & morfar och nu ska jag fortsätta att sitta ute i solen med mitt påskägg!

Adios!

Långfredagen

Jävla fot, lika ont idag! och har redan träningsverk i armarna, haha. Lovet börja perfekt. Idag vet jag inte vad dagen bjuder på, det märks som alltid :) Nej tänker inte sitta här för har inget att skriva ändå!

Men Glad Påsk på er! ;)



090401

Äntligen är det lov, kan ju inte bli bättre! Men det börja inte så bra, stukade foten på idrotten och det blev ett besök i linde för röntgen, men det var inget så fick åka hem igen. Men kan varken gå eller stödja foten så får se hur de går, kanske bara gör ont idag :)


RSS 2.0
Test