Arbeten efter arbeten

Nu har jag äntligen gjort klart svenska arbetet, så nu är de bara 48 arbeten till som ska vara klara! haha nejdå, men har två arbeten som ska vara inlämnade direkt efter lovet så måste göra klart dom imorn och nån gång i veckan. Men de ska jag nog klara. Annars så har jag ett tyska prov imorn eller rättare sagt omprov, men om ja inte klarar de imorn så ger jag upp helt! då får jag klara mig med engelska i framtiden helt enkelt.

Så äntligen har jag fått nånting gjort, och härdanefter så ska jag göra sakerna direkt och inte skjuta fram hela tiden! nej men nu ska jag äta glass ,längesen sen duscha.

Känner hur shoppingsuget kommer..

Just nu skulle jag inte tacka nej till shopping, vill bara börja. Massa fina vår kläder som finns nu, åh! men får vänta till lovet, men bara några dagar kvar nu så de är skönt.

Sen på torsdag kanske de blir en liten tripp till karlskoga och träffa Frida, var ett tag sen vi sågs! och kanske blir lite party då också! men de märks, måste verkligen plugga nu. Sista skiten innan lovet! BYE!


Grattis på 17- årsdagen Bästis! ♥



Var igår men hann inte skriva då!

Sommaren med Göran



Kom precis hem, har varit och köpt godis och annat gott. Nu snart ska mor och jag kolla på Sommaren med Göran. Nån som har sett den? hoppas den är bra!

Fredagsmys ♥

Ska laga tacos nu till mig, mami och lillebror och kolla på hockey, nu jävlar lär Brynäs vinna!  Nu är de bara en vecka till innan vi tar påsklov, ska bli riktigt skönt. Har inte planerat så mycket men ska iallafall till örebro och sen träffa dalakullorna! var riktigt längesen nu.. ♥



Så är ungefär en vecka kvar sen får man äntligen träffa dom! ett år gammal bild på mig och ebba (från mars), Inge snö alls då mot var de är nu!

RÖSTA PÅ MIN BIKINI!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Header på G.

Ska försöka ta tag i den där headern nu, men som sagt hoppas inte på för mycket för är inte så haj på det än. Om inte så kanske du Linnea kan hjälpa mig? :D


FOTBOLL

Ska snart dra iväg på första fotbollsträningen i all den här snön. Och antar att vi mest kommer springa vilket jag inte kommer orka isåfall, kondition har tyvär tagit semester.. Men så får se om de blir kul eller inte, var ju kul i början i somras med sedan börja man tröttna. 

 Nej ska käka nu sen leta fram fotbollsskorna! Hörs :)

Svensken & Dansken

Börjar snart metod lektion och tror vi ska käka upp glasserna vi gjorde förra gången, hoppas de iallafall! Sen vid kvart i tolv så ska jag och två till tjejor åka till svensken & dansken och äta där och "betygsätta" maten. Ska bli spännande, men bara de inte bli massa skaldjur såsom musslor och skit för då kan jag inte äta, hehe.



Och idag snöar de igen, fyfan när ska de sluta? Bye!


Never again

Snö igår och sol idag, vilken omväxling! Har precis slutat engelskan och nu har jag bara hotell kvar innan jag slutar. Så idag fick jag inviga skinnjackan, haha. Nej men är trött på all snö och tjocka vinterjackor!

Börjar nu, hörs sen!


FYFAN!

Vaknade och var faktiskt sugen på fotboll Malin men sen när jag såg snön grävde jag ner mig! fyfan vad jag hatar sverige just nu, ska de aldrig bli vår eller?! Hela dagen kommer vara skit, snö och skriva klart den där förbannade uppsatsen som jag har lagt undan hela tiden..

Men hoppas eran dag blir grym!


In my head I see you all over me

Blir lördags mys med syster och lillebror, gillas de med! ♥


20-03-10

Igår så blev kvällen mer än vad jag hade förväntat mig, men på ett väldigt trevligt sätt! Så fredagen blev toppen. Och nu sitter ja här helt slut efter en dag i sporthallen, haha även om ja inte rörde mig så mycket så var de nog jobbigt ändå. Aja ska hoppa in i duschen sen vet jag inte om jag ska vara hemma och va "barnvakt" åt lillebror eller om de bjuds på någonting annat ;)

Hörs!


Hemma i soffan



Blev ingen skola för min del idag. Kände mig inte så bra för det så istället har jag sovit halva dagen och druckit te med honung framför teven. Och nu ska jag fortsätta mysa framför teven med choklad också! Hörs! :)

Detaljer på Skinnjackan


Beställde den här skinnjackan nyss med nitar på som kommer från ellos.se. Riktigt snygg på bilden iallafall så får hoppas att den är likadan i verkligheten. Så får hoppas vädret fortsätter så här!

Och måste fixa min header snart!

vårväder

Sitter på sista lektionen nu och vill bara hem och ut i de fina vädret. Men ska gå hem med mami sen när hon slutar, skönt. Och nu funderar jag  på om ja ska spela fotboll i år eller inte, kul om de blir många, mer än förra sesången.

Aja, nu ska vi kolla på en film om hur folk som är överviktiga går ner i vikt på en säkert sätt och vad man ska äta för att hålla sig i trim! kanske nått för mig ;)


LÖRDAGS KVÄLL - Party

Igår så hade vi sista innebandy matchen borta i västerås, efter bra kämpande så förlora vi dock. Men om vi hade satt alla våra chanser så tror ja att vi hade vunnit! så de blev tröstätande på donken. 

När vi kom hem så börja jag fixa mig lite inför patrykvällen. Hade på mig mina nya leggings, svart tröja och halsband. Inge märkvärdigt alltså. Men iallafall så blev de lite förkaka eller vad man ska kalla de hos stefan med paulsson och sanne, trevligt trevligt. Senare ner till Ritzmans som också var trevligt och skitkul! tack än en gång för att man fick komma!

Sov inte så länge idag, vaknade att min hals inte var som den brukar. Men de hade jag redan räknat med för kände redan igår att jag var påväg mot förkylning. Så då var det bara att städa rummet och nu sitter jag här. Vädret är underbart så kanske ska ta mig en promenad. :)


Leggings x2



Det jag shoppa från nelly kom idag, blev bland annat de här leggingsen. Otroligt snabb leverans har dom! ;)

TORSDAG

Trodde att de skulle vara fint väder när ja vakna, sol och allt. Nej utan istället snöar de och är alldeles fullt ute! Blir så nöjd på snön. Aja ska snart ha idrott och då blir de skrillor igen. Redan fredag imorn och vilket är skönt :)


Min blogg blir 1 år idag!

Eller egentligen blev den det i lördags men det var inget jag kom ihåg. Men jäklar vad fort tiden har gått, och samtidigt är de roligt att kolla på vad man gjorde förut och om man har förändrats något. Men måste ta tag i designen snart, ser ju inge vidare ut alls. tråkig och vit! ;)

De ska jag fira med att beställa lite från Nelly!


SOME PICS OF FRIDAY NIGHT



Yes or No ?

Vad tycker ni om dessa skor? Själv tycker jag dom är söta, tänk våren och sommaren med ljusa jeans och en vit topp, sen till annat också då. Dom skulle nog trvias i min skohylla!


påväg mot tråkig

Tycker att min blogg börjar bli riktig tråkig, bara skriver och kanske skulle vara roligare med bilder och sånt? det är bara det att jag inte orkar, men vill! jaja ska börja ta tag i saken ;)

Taylor Momsen - Inspiration

Hur coola är inte dom här tightsen? hela outfiten var snygg! skitsnygga till festoutfit eller en helt vardaglig outfit.



Just nu sitter jag i skolan och ska snart ha Hotell A. Efter den slutar vi och då blir det hem och käka sen göra klart en uppsats. Ser inte fram emot det för har inte ens börjat och den ska vara klar imorn, bra planering där!

Ha en trevlig dag! ♥

RSS 2.0
Test