....

Ledig idag, hade tänkt att gå en promenad idag när de var så fint väder. Men min tå är helt åt helvete just nu och inte nog med de så hostar jag och samtidigt gör de sjukt ont i bröstet, eller kanske är bihålorna? Vad det än är så blev de ingen träning nu ikväll heller.

Så den här dagen var ju ganska värdelös. Hoppas på en bättre imorgon! Vill ju träna för om jag inte tränar så gör jag ju ingenting annat. Vad gör ni som typ aldrig tränar?

LAST NIGHT

Igår blev de 20-års fest och de var riktigt kul. Men idag mår man som man förtjänar, jobbigaste natten jag varit med om på länge. Men efter att ha sovit bort hela dagen så är jag hyfsat pigg nu. Tacos och Solsidan får avsluta den här söndagen.



I would scream but i´m just this hollow shell




23/2


LEKSAND

Hemkommen från Leksand, vill redan tillbaks till mina brudar! menmen sånt är livet. Tågresan gick kanoners hem med så vi slapp hamna där vi inte skulle hamna, haha. Nej nu ropar sängen på mig, jobb imorn så lär väl va lite pigg iallafall.

HÖRS IMORN!

WANTED



Som vanligt ångrar jag att jag inte köpte ett par när dom var "inne" för länge sen. Minns att jag kollade flera gånger på dom inne på H&M, utan att köpa dom.. Så de är ju ganska försent nu om dom inte kommer tillbaka, så får nog sätta mamma vid symaskinen istället..


LÖRDAGSMYS

Eller nått liknande. Tänkte egentligen ha festat ikväll men de kändes inte så lockande. Bättre och mysa hemma med melodifestivalen (även om de är skit) och äta rostad macka med räkor och massa sånt gott. Och sen godis på de!


12.31

Tjo!

Fint väder idag med, kanske ska ta en promenad snart då. Har inte så mycket att säga just nu! Ville bara att ni ska veta att jag lever....


I WAS BORN THIS WAY?

Den här dagen var inte den bästa. Egentligen är de inge fel på den men allt känns bara skit idag. Men sån dag måste finns också, antar jag.

Jaja ska väl börja ta tag i allt jag har och göra i skolan, så jag blir klar med det nån gång liksom. Helst innan lovet.. men de kommer aldrig hända!


I WAS TROUBLE FROM THE FIRST KISS



Gått klädd så här idag i all jävla äckel snö. Känner att mina vita converse inte kommer hålla till våren.. lite surt sådär men får väl köpa nya sen i värsta fall.


WRITTEN IN THE STARS

Fan va bra Bruno Mars låt Grenade är! sjukt. Idag vart de lite innebandy tittande men inte så kul för dom förlorade stort. Vart bra sugen på att lira själv, känns som evigheter sist jag tränade. Ja annars har jag inte gjort så mycket idag. Borde plugga nu men tänkte att jag ska köra på lite känsla imon;)


NEWS

Tog en sväng in till örebro och shoppade lite, åt god mat och var på bus och leklandet. Blev ett litet barn på nytt, lekte jaga med lillbrorsan i den stora klätterställningen. Grymt kul! haha.

Conversen är galet snygga!! sen fick de bli ett USA linne, och en spetsbody. Nu är de bara ett par jeansshorts som jag måste jaga efter, sen ska jag inte köpa nått mer på ett tag... Se hur de går=)


FRIDAY´S


ny ring från nelly, superbillig med 35;-

Hade bara matte idag så tog helg vid 10. Sen solade jag en liten stund och sen agerade jag städtant. Har inte gjort så mycket mer idag, har ingen aning om vad kvällen bjuder på heller. Just nu känns de som den inte bjuder på nått, himla roligt. =)

Känner ångest över nästa vecka, har så sjuuuuukt mycket att göra i skolan. Två prov, två uppsatser, två läxor. Hur ska jag hinna med de liksom?! antar att de blir som i vanlig ordning, skiter i allt!

AMERICANO



Istället för lektioner idag så drog lilla klassen iväg till Boda Borg och lekte. Haha hur kul som helst, och skit svårt. Käkade även pizza, men måste nog säga att pizzan här hemma är mycket godare.

Men iallafall typ det som jag har gjort idag. Ska käka lite mat snart sen dra iväg på träning. Tror det blir lax, gött!

FROM MONDAY



Dålig bild i ett värdelöst provrum i Monki. Deras provrum är verkligen jobbiga, ser sig själv typ överallt och från alla jäkla vinklar och håll. Hur kul liksom? sen ser man jävligt blek ut där, fast med de så slår H&M ingen! hah. 

A NIGHT WITH FILIPPA


haha bjuder på bilderna;)

Lördagen spenderades i örebro med filippa. Var tänkt att vi skulle på en fest men den sög i stort sett, haha. Inte vad vi hade tänkt oss precis. Så tur att syrran är grym och skjutsa oss! Så drog tillbaka till stan, gick genom stan och pratade och skrattade tills vi kom tillbaka till lägenheten.

Igår gratta vi mli, blev mycket av de goda men gött var de allt!

Idag blev det skolan en liten stund sen örebro igen med filippa. Var ute efter ett par americano shorts, men som vanligt finns aldrig jeansshorts i min storlek. Men kom hem med två snygga tröjor från Monki istället, som till och med var rea på. Så vart en rolig dag idag med:)

SILVRIGT NAGELLACK



Måste skaffa mig ett silvrigt nagellack, hur snyggt som helst. Sen även ett guldigt som vore snyggt till beige och vita kläder.

Take me to a candy shop



Just så känner jag nu, sugen på godis så de skriker om det. Men iallafall så är onsdagar träligaste dagen i skolan, estet skit som bara gör att man blir trött och vad gör man då? jo skrattar åt ingenting och gör allt annat än vad man ska, förra lektionen så sov jag i stort sett.

Men snart är de helg, igen. Dagarna bara rusar förbi så hinner knappt med själv känns de som. När man var liten var det en evighet innan det var helg, och då var även helgen låååååååång!

RSS 2.0
Test