Bal på Loka

har varit på Dg hela dagen och nu förstår jag hur jobbigt det är och jobba, haha. Kommer vara helt slut i sommar eftersom jag ska jobba hela sommaren i princip. Iallfall så åkte vi till Loka och kollade på balen, mycket fina klännigar och de är roligast att kolla på ;)

Mors dag

Var ett tag sen men min dator är paj, jävla skit datorer!

Men men, helgen har varit bra. Träffat mina tjejer och grillat och sånt när vädret har varit fint. Och idag är det mors dag, funderar på om jag och syrran ska laga mat eller så köper vi nån blomma ;)
Jag och fina emma!

Praktik på Dg

Började redan 8 imorse på Dg, har praktik där i två veckor sen en lugn vecka i skolan med aktiviteter sen är de sommarlov. Fan vad gött de ska bli, fast ska jobba en hel del men ändå bara slippa allt plugg.

Det har varit en rolig dag, lärt mig göra caffe latte och alla såna där kaffesorter. Fast om jag ska va ärligt så är jag inte så haj än, men ingen gäst som har klagat iallafall. haha

Ja hörrni, har inte så mycket att säga idag, senare blir det 90210! ;)

FRÅN IGÅR




Thanks god for Sunday

Tja på er!

Sitter och försöker få ihop ett arbete som jag ska lämna in imorgon, lika bra planering den här gången också.. Igår så var vi några stycken i ghn vid badplasten och grillade, trevlig trevligt. Men blev inte så sent för vart nöjd på regnet så drog mig hemåt. Kom hem runt halv 4 efter en tripp till fredriksberg, haha.

Ikväll blir det GG, men funderar på om jag ska hinna sola innan. Och imorn ska jag upp tidigt, har praktik och börjar redan klockan 8. Men skönt och slippa sitta i skolbänken i skolan!


NEW SHOES



Trodde dom svart skulle vara alldeles för smala för mina fötter men dom funkar, och tur var väl de! nej nu väntar solen på mig, bäst att passa på när den är här!

SUMMER


Take me to the candyshop!

Insåg precis att jag var godissugen, och inte nog med det så talade jag nyss med sunnyhoney och hon skulle köpa godis nu. åh skulle sitta bra fint med en godispåse precis nu!

jaja jag får helt enkelt vänta till imorn till kvällen, för på dagen ska massor av saker fixas och kommer inte ens ihåg hälften. Tur att man har en kalender! ;)

Summer means mosquitoes

Var ledig idag med,  har ätit mat på bruksbaren med mormor & morfar, riktigt gott var de. Sen var de meningen att jag skulle plugga men de blev ju som de alltid blir. Istället tog jag en promenad med mor och klockan den bara gick, så till slut skulle jag ner och kolla på tjejerna när de hade match. Tyvär så förlorade dom men var ingen stor förlust ;).

Och nu ska jag snart krypa ner i sängen. Imorn hoppas jag att min kjol kommer, vore fint! puss


Sofis mode ute i solen nu




Sommaren närmar sig!

Imorse fick jag reda på att jag är ledig både idag och imorn, gött då hinner jag plugga. Har varit ute i solen hela förmiddagen men nu försvann den, hoppas den återkommer. Och efter lite sol är jag röd som en kräfta, förstår inte varför jag aldrig blir brun i ansiktet? vore ju trevligt om man var lite brun i ansiktet också. 

Idag fyller pappa år♥, så senare blir det tårta!


Syrrans linne med snygg rygg


Inte långt kvar nu.

Inte nog med att jag aldrig kunde somna inatt så är jag helt slut i huvudet och min motivation till att plugga har helt försvunnit. Har två arbeten kvar som ska in innan praktiken och två prov, det ena är data prov och det kan han lika gärna skriva ett IG på mig för de där med datorer är inte min grej och kommer aldrig fastna i huvvet. ¨

Tror nog att man är alldeles för skoltrött, pluggade konstant i höstas och gjorde saker i tid så tror det är därför jag inte orkar nu, sen när sommaren lockar så vill man bara njuta!
Men ska kämpa nu dom sista 4 skoldagarna, man måste pusha sig själv lite!





I´m so tired of you

Sjukt att jag egentligen bryr mig men blir så irriterad, varför ens hålla på så som du gör?

Aja ska lägga tankarna på en fet och god kladdkaka nu, och sen kanske jag tar och pluggar lite. Hinns imorn annars. Sen är de GG, skön söndag!


Igår

Blev en trevlig kväll igår, först fika med tjejerna, spel och skratt. Sen vidare på fest som var rolig, har varit på roligare men ska inte klaga om den =). kul och träffa massa folk som man inte har sett på länge.

Så var min fredag, nu blire mat!


Fan.

Skulle göra kladdkakemuffins till ikväll och så dum som man är så satte jag mig på fejjan och det slutade med att dom blev lite för hårda,brända,  iallafall kanterna, inte så som jag ville ha dom. Men jag tar med dom iallafall så får ni äta eller inte ;)

Film.

Har precis kollat på Hannah Montana the movie, den var rätt så bra. Enda jag har att säga idag, trevlig torsdag! ;)


12 Maj.

Godmorgon på er!

Har precis vaknat, börjar halv 1 på onsdagar nu för tin. Har precis ätit frulle och nu äter jag kladdkaka med bär och grädde, igen! Jaja, ska röra på mig sen i eftermiddag när jag slutar skolan, var några dar sen.

Nej ska käka uppp de här nu sen fixa mig lite sen dra till skolan, hörs sen!


Gul klänning.



Grymt sugen på denna klänning men kommer bli ruinerad om jag köper den, men ryggen är så snygg!

Today´s and it´s blue



Har fikat idag med B som jag skrev tidigare, gött var det också. Och nu sitter jag här men borde plugga men blir aldrig som man tänkt sig med de. Aja tar de nån annan dag, blir nog kolla på fotboll lite senare med puddingen emma!

Hörs!

Cake with cream på Dg !


Miley Cyrus senaste låt!

Värd att lyssna på, rätt så bra faktiskt! http://video.se.msn.com/watch/video/miley-cyrus-i-cant-be-tamed/6f5mhlpq

My weekend

jaha, nu sitter man i skolbänkarna igen då.. men ska faktiskt inte klaga idag för slutar efter matte lektionen och de är kvart över 11.

I lördags gick innebandymatchen rätt så bra, mitt lag förlorade på straffar men de var grymt jämnt. Sen så åt vi smörgåstårta och vanlig tårta för vi fira bror, riktigt gott! lite senare så träffa jag lite folk hos Ritzmans, trevligt :).

Och igår så sov jag halva dagen, sen kollade jag på fotboll med syrran och två till brudar, tänk att dom vann också, haha! Sen blev de plugg på kvällen men fastnade framför teven så blev inte så mycket. som vanligt då!

Ciao!


Godis och annat gött

Ikväll blir det en lugn fredag med godis och chips + talang. Ska spela innebandy imorn och så här nervös har jag nog aldrig varit, sjukt men går nog bra. Hoppas jag! Annars så har jag inte gjort så mycket idag, grattat bror lite för imorn grattar vi han "på riktigt", hela 20 år blir han!♥





Gina BikBok H&M


Tyska nu..



japp såhär ser de ut när vi har tyska, papper hit och papper dit!


Delicious fruits

Hade sovmorgon idag och det var förbaskat skönt. Och väl i skolan var dom där två lektionerna riktigt sköna (chockad), vi åt i princip olika frukter hela lektion. Så nu behöver jag nog inte äta frukt på en månad, men de går ju inte ;)

Och eftersom jag inte orkar bry mig om alla jävla arbeten och prov som är kvar så tänker jag helt enkelt inte plugga nått idag, ska göra allt imorn, de är ett måste!!


Thinking of You



Min dag har bestått av flera timmar i skolan, promenad, plugg (ska börja snart) och sen inget mer. Och nu är det inte långt kvar tills vi slutar, har två veckor praktik innan så det är skönt!


Aprikos skinnkjol

Kikade in på csn-kortet och fick se att man hade 50% på allt på ellos så hittade en aprikos skinnkjol som var rätt så snygg, tog den direkt och det blev bara 150 spänn! Blir nog snygg med en svart topp, transparanta tights och klackar. Den kommer upp sen när jag får den!

PICS

Såg lite bilder på min kamera som nån hade tagit från igår, kolla eller inte! ;)


RSS 2.0
Test