I skolan...

-b10f0bc25bd2191f86d084d2da7fdd9.png

Kolla varifrån!

I skolan var de sista gången vi höll på med läppar. Men vi får styla varandras hår varje gång om de finns tid :-)
Här är amanda på bild med en annan stil än vad hon har annars, tyckte de blev fränt!


SKÅL!

Sitter hos bea och taggar med musik och cider. Inte alls långt kvar nu tills vi sitter i värmen, skönt! Hörs när vi kommer hem! :) Hade bra alla mina brudar! Ciao, puss!

INATT BÄR DET AV!

Sitter i skolan nu och har projekt & företagande. Börjar pirra lite i magen och är grymt taggad! Blir nog inge mer bloggning idag för när jag kommer hem ikväll ska jag kolla så allt är med sen åka hem till Bea. Vi ska hade bäst så ni får också ha de! Hörs alla mina brudar när vi kommer hem! puss

PACKAR..

Då var det dags för det absolut värsta..packa! Har ingen aning om vad jag ska ta med mig, hur mycket och allt sånt där. Och tänk om jag glömmer nått viktigt, nej ska skriva ner på en lapp så jag inte glömmer nått! Bäst och sätta igång :)

PÅ STAN

Vi har håltimme nu så ska sticka upp på stan och köpa en kjol som jag har tittat på ett bra tag nu. Så jag tänker köpa den nu! Sista lektionen är svenska och efter det blire bussen hem. Ska börja packa och så för imorn natt drar vi! Helt sjukt kan inte fatta de :) de blir super! Ciao!

10.33

Sitter på svenskan nu och går igenom lite om noveller som vi ska skriva sen. Något jag inte är ett dugg bra på. Har snart lunch och sen Hantverk. Vi ska fortsätta med läppar och styla varandras hår, toppen! 

TRÖTTT

Som vanligt kommer inte mobilinlägget in, irriterande!

Idag har vi fått fixat varandras läppar med läppstift och sånt, skitkul!
Fick ta bussen hem idag för glömde lite nödvändiga saker hemma, typiskt mig! Så fick sitta i en full buss plus att det var en alkholist som rökte och drack i bussen, jävla idiot jävel! Aja har precis duschat och ätit och nu ska jag dra på lite svart färg på naglarna. Ska läsa sofis mode och sen krypa ner i sängen. Och ska försöka blogga oftare för din skull Bea!

Och nu är det bara tre skoldagar kvar sen är jag i Spanien, SÅ JÄVLA UNDERBART! Hörs! puss

APPLE



Imorgon är denna min! 

Hårfärg och slingning!

De är det som gäller just nu. Ska få det ljusare har jag tänkt just nu iallafall. När jag är klar blir det kyckling och gratäng och sen måste jag fixa lite innan jag tar bussen in till örebro, drygt! På måndag får vi våra datorer i skolan och förhoppningsvis kan jag blogga då, annars får jag mobilblogga. Vi hörs någon fin dag! puss

helvete..

Tror fanimej att jag börjar bli sjuk, fan! Har lite ont i halsen och är förkyld. Men oavsett vad så kommer jag gå till skolan iallafall för kan inte vara ledig nå mer nu eftersom jag ska vara ledig i två veckor snart. Nu ska jag mysa framför teven med naturgodis, kan inte bli bättre!


Promenad

Har varit och plockat svamp med mor och mona. Har precis tagit en dusch och nu ska jag käka kycklinggryta och ris, mums. Är sugen på en ny design men vet inte hur den ska se ut ännu, får fundera på det :)


IKVÄLL

Skolan var inte så speciell idag, hade aktivitetsdag i stadsparken med namnlekar och allt vad de nu va. Blev hem till lägenheten och äta sen bussen hem. Ikväll blir det inget särskilt. Mor har gjort ananaspaj med vaniljglass, mums. Nu ska jag fixa till en kjol, naglarna och kanske klippa mig om de inte blir imorn, de märks.

Och nu är det inte långt kvar tills vi får värme och allt det goda!


SMOOTHIE


 Ännu en skoldag gjord och idag hade vi bara tre lektioner, började tjugo i tolv så det var skönt. Sen blev det bussen hem. Har egentligen träning idag men har ont i huvvet och ingen ork så stanna hemma istället. Har gjort en smoothie som är enkel, bara mixa med mjölk, yoghurt eller vad man nu vill ha. Det är mango, ananas och banan, supergod! Ska sätta mig och kolla på friidrott nu, ciao!

KVÄLL

Idag hade vi hantverk och fick fixa en kompis hår, skitkul var det. Sluta tidigare så hann med två bussen hem, skönt! Har precis käkat smörgås och ska snart krypa ner i sängen. Börjar inte förrän runt halv 12 så får lite sovmorgon imorn, gött! :) Hörs imorn, ciao!


Hemma en sväng

Åkte hem idag för att träna innebandy. Vi har fixat klart med lägenheten och varit till IKEA. Skolan har ju börjat för min del iallafall och det verkar skitbra. Den är helt ny, snygg och fräsch. Men det enda jag stör mig på är att vi inte får ha uteskor på oss för att golvet blir förstört och städerskan inte ska behöva städa så mycket, herregud är inte det hennes uppgift eller?

På måndag får vi våra datorer i skolan, apple. Kommer bli skönt så jag kan blogga lite även när jag är i Örebro. Men iallafall så ska jag krypa ner i sängen snart för måste ta kvart i 6 bussen för vi börjar 8, lockande! Hörs nån dag, ciao!


Jag är med i en tävling hos Julia !



Nu pågår en tävling hos Julia Berg där du kan vinna en goodiebag fylld med en massa roliga saker! Reglerna är enkla, var med och tävla du med, tryck HÄRSponsorer för tävlingen är: Pärlsmycken, Bambubutiken, Happystore, Glamouren, Wishdesign, Blingit, Beautifulme, Karin Herzog, Girlstuff, Design Atenga, Frozza, Pay less 4 qualityPuss, Bemi Smycken, Smyckespecialisten.


Söndag

Det blev en trevlig kväll igår må jag säga. Har städat mitt rum lite och diskat. Nu väntar jag på mami så vi kan äta. Idag måste jag fixa iordning alla kläder som jag ska ha med mig imorn, skolan börjar ju. Härligt ändå tycker jag, ska bli spännande. Så tänkte jag även ta en springtur ikväll. Hörs sen :)


Look like this tonight


Fixx

Kom precis hem, har varit med Fia som kom hit igår från Göteborg. Vi skulle bowla i filipstad men det var tydligen stängt så vi strosa runt där och åt mat istället. Sen har vi även hälsat på mormor & morfar. Nu ska jag plocka hallon och smultron till ikväll. Kommer hit några brudar, alltid trevligt! Så ska fixa fika och sånt nu, hörs imorn! puss


Tandläkaren

Kom precis hem från tandläkaren. Hade hoppats på att jag inte skulle behöva gå dit någon mer gång, men nej inte blev det så. Måste tillbaka dit i oktober och laga den där jävla tanden! Kan ju tro att jag är stamkund där snart ju!


The best

Har träning sen och efter det ska jag träffa fillan, äntligen! Hon drar iväg till leksand och kommer inte alls att få träffa henne lika ofta som förut och det känns. Men sånt är livet, alla går olika vägar men hon kommer alltid vara min bästa vän även om vi inte kommer kunna umgås lika ofta. Ingen kan ta hennes plats! ;)

Så nu ska jag fixa lite saker sen ta cykeln ner till träningen. Hörs :)


GOMORRON

Har precis ätit frukost och tagit en dusch så nu känner jag mig mycket piggare. Lyssnar lite på musik, snart börjar skolan. Kommer bli härligt I think!  Sen en resa också, blir perfekt. Ciao!

DAGENS





Kofta - Gina tricot
Linne - Gina tricot
Shorts - Gina tricot
Skor - Din Sko

Har i mesta dels sett ut såhär förutom skorna om jag ska va ärlig!


STILL ALIVE


Gud vad jag tycker hon är snygg

Än iallafall, hehe. Dom senaste dagarna har jag inte haft någon lust att skriva något men nu är det kanske dags.. Har varit i Örebro och kollat lägenheten, men bara utanför för har inte hämtat nyckel ännu. Gjorde andra viktiga saker där. Har läst en massa, solat, tagit spruta för Twinrix, fixat klart olika fonder och inte alls gjort något speciellt.

Har hunnit med att baka kolakladdkaka och tagit spruta. Nu väntar pannkaka med blåbärssylt, mumsigt värre! Ciao ;)


LET IT ROCK


Har läst och solat hela dagen, är på sista Twilight boken nu. Det går undan här. Nu väntar god mat ute i värmen. Ciao!


SOMMARLÄSNING


Har suttit ute i solen sen tio och läst Twilight och Sofis mode. Idag har det verkligen varit sommarvärme så har inte kännt av att jag har blivit solbränd för har varit så inne i boken att både tiden har flögit förbi känns det som. Så nu har jag världens fulaste bränna, min hals är helt vit eftersom jag hat suttit och läst, toppen!


20.17

Tog sin lilla tid att cykla hem för orka inte anstränga mig. Så nu ska jag äta lite, mormor & morfar har kommit hit med blåbär så de blir gott till flingor! Blir mys framför teven och de finns säkert inge bra så får nog bli Paris grejen! Sen ska jag börja läsa andra Twilight boken. Dom är nog dom bästa böckerna jag har läst faktiskt! Ciao


FLOORBALL

Idag kör vi första träningen. Har längtat till det ska börja så nu jäklar blire taggning!


Redo för träning

Nästan iallafall. Ska klä på mig träningskläderna och käka lite. Men innan träningen ska jag sola och känner att jag kommer somna och va helt slut innan träningen. Men förhoppningsvis kör vi lugnt idag! Nej har inte tid att babbla på här så vi hörs! :)

MONDAY


Har precis käkat och nu blire film men först en ansiktsmask. Söndagar är nog lika tråkiga varje gång. Ciao!

FILM

Är trött så en film blir bra nu, kanske Twilight för än har jag inte tröttnat på den! Vi hörs!


Bilder från gårdagen!

Tänkte lägga upp lite bilder från igår för er som vill se, ni andra behöver inte kolla! ;)
Blir bara bilder som är okej, har sett flera bilder som jag undrar vad fan höll jag på med? hehe.

Emma & Bea :)


Felicia :) kommer sakna dig nå oerhört mkt! <3


Mums!


Påväg på fest!


Blev lite dansande!


Sanna var taggad! ;)


Denna bild på avsluta kvällen! :)

020809

Hej på er!

Har sovit hur länge som helst idag, blev en lång kväll igår. Mår hyfsat bra idag faktiskt. Igår så hade vi sista fotbollsträningen på träningshelgen och sen avslutning med femkamp. Efter det var det fort hem och och duscha sen ner till äffären och köpa massa gott till kvällen då några brudar kom hem till mig. Vi satt ute på verandan med musik och ljus, det var riktigt trevligt och mysigt. Sen fick jag träffa fillan innan hon drar till Leksand. Vi vill inte att hon och ebba drar, hihi! Men självklart är vi sjukt glada för deras skull, hoppas det går riktigt bra för dom! :) iallafall så åkte vi på fest lite senare på kvällen och det var trevligt och det blev en toppen kväll må jag säga! Tack tjejer! ♥

Idag ska jag bara ta det lugnt och kanske cykla ner och sola sen kanske jag tar en promenad lite senare. Ciao!


RSS 2.0
Test