RINGSWHITERED



Blev en skön skoldag istället för en stressig och nervös, skulle egentligen ha guidat min klass idag men Maria var sjuk. Och de var en jäkla tur för hade knappt nått att säga.

Så istället hade vi en annan lärare som egentligen har gått i pension men brukar rycka in ibland. Och de var faktiskt bättre än vad jag hade trott, fick lära mig massa nytt och intressant. Och vi pratade även om min framtid, så nu har jag lite nya ideér om min framtid.

Nu: mat, sen till stan på träning!

DAG 3 - MIN TRO

Hade helt glömt bort att jag håller på med den där listan om mig. Tur att de finns läsare som har bättre minne än mig.!

Men ska väl börja skriva nått då.. Min tro? ja ni, jag tror på spökvärlden. Eller rättare sagt jag vet att det finns spöken eller om man kallar de andar. Tycker om sånt men samtidigt tycker jag de är läskigt.

Men det kanske är meningen att man ska skriva om nån religiös tro? isånnafall kan jag säga att jag är varken kristen eller tror på nått om gud och vet vad de är. Jag bryr mig inte om sånt där och tycker inte om kyrkor för den delen heller! Visst dom kan vara fina. Tror inte att de var gud som skapade jorden heller.


GODBITAR

           
Beställt en sjukt snygg väska och ett par sjukt snygga skor. Kan knappt vänta tills att få använda väskan, äntligen har jag en väska som är lagom stor, bra och snygg. Skorna är ju helt underbara, hoppas bara dom passar nu.

NYTT FRÅN H&M

Kom på att jag beställde den här klänningen förut, grön av allt. Men tänkte att den kan ju vara snygg i sommar när man är lite brun också. Men annars säljer jag den, prislappen sitter ju ändå kvar.



YOUR SONG



Hemkommen från match, blev vinst. Förresten tidigare idag så kollade jag på Step up 3, och shit vad bra den är, helt galet! så den lär ni se alltså. Nu blir de film, skön fredag. Var bra länge sen jag var ute, men i helgen är ja bjuden till en gammal vän som ska firas, låter lite konstigt men tror de kommer bli kul och träffas igen efter några år av inget pratande eller nått.  

BRUN RAKT ÖVER

Färgade utväxten idag så nu ser de bra ut. Slutat nu och ska gå till mormor och morfar en sväng innan jag drar vidare till karlstad för att se Färjestad-Brynäs. Hörs sen!



Träning.



Vill bara att mitt hår ska växa ut någorlunda där bak så jag kan sätta i löshåret ibland. Har i det nu på bilden men lovar att de ser förjävligt ut i verkligheten. Men men bara och vänta några månader till..

Ska slänga på mig träningskläderna sen dra till filipstad på träning. Hörs nån dag!

BLOUSES

Blus är ett plagg som passar till både jeans och kjol, och även till vardags eller fest. De här två kommer från Novagueen. Skulle ha dom till ett par snygga jeans och klackar. Snyggt till våren! 



JUVELIASMYCKEN


Juveliasmycken.se
 89;-

Finns så många fina smycken på Juveliasmycken, men det här dubbelörhänget har jag fastnat lite för. Hur snyggt som helst!

FIKA PÅ DG


Spetstopp - gina tricot, Kors - från en liten söt butik

Tog helg 09.40, gick och solade sen en liten titt inne på callej. Träffade mamma och vi hälsade på hos lillebror i skolan en stund innan dom gick på lunch. Tog då en fika på Dg som var gott sen hem.

Sitter just nu och vräker i mig choklad från en cloetta ask, det är ju ändå helg liksom.. haha!

MVG

Har Samhällslektion nu och fick precis reda på mitt förra prov och det blev ett MVG, riktigt nöjd med tanke på att jag inte pluggat något innan eftersom boken tydligen låg i caféterian i skolan. Men som jag skrev förut så var det här en grej jag kunde ändå. Så jag är hel nöjd! :)

Snart har vi idrott, ska köra olika tävlingar som vi gjorde i 1an då jag skadade ledbandet i foten så får se om jag vågar mig på den tävlingen en gång till. Men om jag känner mig rätt så är jag ju en tävlingsmänniska så det blir nog den tävlingen!

WE R WHO WE R



Sitter och äter såna där rån, ni vet såna där kex? åt såna jämt när ja liten och doppade i oboy. Haha! Inväntar träning, tänkte dra ner på hockeyn men blev inte så för hinner inte till den. Kanske nästa vecka, istället blir de friskis.

BLACK & BEIGE


Mössa-gina tricot, tröja-systers, skinnjacka-ellos

3 Plusgrader idag, de börjar förhoppningsvis närma sig våren lite. Hade bara en lektion idag för Maria var sjuk idag med, inte alls förvånande. Men på ett sätt var de bra, slutade vid lunch istället för 4. Tog en sväng till mormor & morfar, åt mat och så.

Ikväll är det träning som gäller, och hela veckan ut för hade tänkt att ta tag i friskisen igen. Och lite andra viktiga saker. Tur att jag har en kalender, för är ju lätt att tänka på andra viktiga saker som är lite roligare.

Förretsen ser ni mitt "träningsschema" i bakgrunden på första bilden? kan ju säga att de inte gick så bra, tror ja gjorde den en gång

WATER♥

Är så jäkla törstig så jag dör, eller nått. När jag var liten fick jag för mig att man inte var lika törstig på vinter som på sommaren? är de så? nej de kan inte vara så, låter knäppt?

Men en sak som är säker är att jag alltid är törstig typ, slickar snart backen som är pissblöt och hal! eller så kan jag ju gå till ica..


MATCHDAG



Dagen startade med borta match, förlorade efter sudden men tycker ändå att vi var laget som borde ha fått poängen. Lite käk nu sen börjar solsidan, underbart!


DAGENS



Har tröttnat på att ha en stor fet vinterjacka på mig, så idag fick de bli skinnjackan, stor halsduk, sticktröja med skotryck, tights och uggs som är de ända skorna jag kan använda nu.. infektion i stortån. Plus mössa som kommer användas flitigt eftersom mitt hår är fult.

Dagen började nyss kan man säga, råkade bli en lång sovmorgon. Så hittils har jag solat, haha vilken lördag må jag säga, men match imorn som man kanske ska ta och ladda till!

NECKLACE


PUSS

Är sugen på en puss-mun tatuering. Tror de skulle vara snyggt med en sån. Men vart den skulle vara isånnafall vet jag inte, förslag?




Vårsnygga byxor



Båda kommer från bubbleroom. De högra paret hade en snygg färg, kanske beställa sen när våren börjar komma. Passar fint fint med lite ljust.



Update 22.22



Kolllar igenom de sista från pappret vad som man ska kunna till provet , utan att de säger mig nånting. Skulle ha behövt boken nu.. Men äsch de kan väl inte vara så svårt, jag menar sånt där kan ju jag. Tror jag iallafall, men borde få G, minst! hehe

Nu: Sofis mode och sen sova!

Fan.

samma visa varje gång, har prov på onsdag i samhäll direkt när vi börjar och inte har jag någon samhällsbok med mig hem.. men var helt säker på att ja hade den hemma för inte låg den i skåpet, vart är den då liksom? Blir så trött på mig själv!! 


Banoffepaj?

Fredagskvällen spenderades hos sanna där vi spelade wii och mosade Banoffepaj, heter den så? den var iallafall skitgod!



060111

Lyssnar på Robyns Indestructible och kastar ut julen sakta men säkert. Haha eller ja inte kastar men plockar ner den. Känns underbart att få ut den, mycket fräschare på nå vis. Bara invänta våren då!

Innan de så kollade jag på King Kong med lillbrorsan, de är ju nästan djurplågeri. Blir ju förbannad av att kolla på den, klarar inte av såna filmer.
Annars idag har jag gått en promenad med syrran, fast ja gick inte lika långt fick håll så stanna vid ett ställe, haha.


Jensens & Narnia 3D


EYESHADOWS


C.A.L.L.E.J design, 3 för 99;-

Precis bakat en kladdkaka och nu står den i kylen för att bli ännu godare. Kollar på The City och skulle inte tacka nej till att bo och jobba som Whitney! :)

Over and out

Tänkte bara säga att jag vet vilka ni är som kommenterar anonymt för de är ju nämligen så att jag kan spåra era Ip-nummer. Och tänkte även säga att jag skulle till EBBA, inte till nån jävla Erik, lägg ner för fan! Och anna ritzman de var väl lite att överdriva de du skrev? ordet flitigt defenerar jag som ofta/jämt.

Så nu har jag lagt ner lite energi på sånt här fjanterier men tänker inte fortsätta med det/ bry mig.
och har även tagit bort kommentarerna.

FIREWORKS



Lillebror sköt för en liten stund sen iväg de sista fyrverkerierna. Otroligt fint med alla färgerna som blir!

NYÅR!

Efter ett nyårsfirande så lägger vi 2010 bakom oss och välkomnar 2011. Känns riktigt bra, många bra planer för 2011 sen gillar jag spontant också!



RSS 2.0
Test