Ny header? ja tack!

Finns det nån snäll själ som kan hjälpa mitt att göra en snygg header? min är tråkig...

NELLY MAGAZINE

Beställer du från Nelly så får du med den gratis. Jag beställde en mocca färgad jumpsuit och svart bikiniöverdel men båda var inte bra så dom får åka tillbaka. Trodde först att det bara skulle vara kläder, skor och assecoarer från bara Nelly. Men det var ifrån lite överallt. Värd att kolla ialllafall. Tycker den sista vita klänningen var söt, gör den lite mer med smycken och klackar!


Gymmet

Idag har jag cyklat 3 mil och gymmat med filippa. Känns bra! Annars idag så hade jag bara nationella i matte så slutade vid halv 10. Skönt med alla såna har "slapp" dagar som alltid blir när man närmar sig slutet. Sen på måndag börjar även 3 veckors praktiken, ska vara på ett konferenshotell i Örebro. Taggar 302an då...



Filippa kör hårt!


Did a new haircut yesterday

Kunde inte ta nå bra kort på håret men de är iallafall rakat på sidan sen går de ihop med håret där bak eller vad man ska säga. Sen färga jag håret också till vanlig brun, ser de är lite färg kvar i pannan. Haha. Sen tänkte jag lägga i röda slingor i luggen som jag hade förut en gång.




High and low



Ville bara säga att jag är klar med uppsatsen/rapporten, feel´s great! Ska krypa ner i sängen nu och kolla på Gossip girl & Hellcats! Skola imorn och de känns bra faktiskt, kul och se alla igen och komma in i bra rutiner.

Glass i solen

Kom nyss hem efter att ha ätit glass och kollat på fotboll i solen med fina vänner! Livet har sina fina stunder ibland. Nej nu lär jag skriva klart den där tråkiga samhällsuppsatsen. Ha en fortsatt bra dag!


haha bjur lite!



Skinnväst & lösögonfransar

Igår åt vi god påskmat hos mormor & morfar och solade lite. Sen på kvällen åkte några tjejer hem till r & w där vi spelade med andra ord och så. Sen drog vi på en fest utomhus som nog var den tråkigaste festen jag varit på, stod mest och kolla på folk. Det kan vara underhållande ibland!

Nu ska jag ut och lägga mig i solen!



Hade på mig jeansshorts, svarta strumpbyxor, spetsbody, skinnväst & en cardigan när de blev kallare, och converse.

Impulsköp

Denna gång kändes de här impulsköpet som en nödvändighet. (Fast måste ju erkänna att jag är en sån där impulsköpare). Är trött på min lilla rosa mobil som jag inte ens kan ha en låtjävel i för att jag inte har nå minneskort i. Och jag tänker inte köpa nått heller, så därför tyckte jag att de blir enklare att köpa en ny. Och där blev jag helt plötlsigt pank (nästan iaf), fort gick de med.. haha!

Tur jag har jobb i sommar, två till och med!


GLAD PÅSK!

Glad påsk på er alla!
Själv så tycker jag påsken inte är nå speciell så, roligare när man var mindre och gick påskkärring. Planerade ju i flera dagar innan vad man skulle ha på sig och alla påskbreven. Många roliga minnen!
Nu så äter man ju bara massa godis.. fyfan de är nog de värsta med påsk! De enda bra är ju att de är alldeles varmt och skönt ute.

Idag har vi premiärgrillat här hemma! Riktigt gött var de, blev även fruktsallad, glass och kladdkaka till efterrätt.
Bjur på en osminkad ellan, påskägg med godis och några påskliljor så de känns lite påskigt! haha


New York

Har bakat kladdkaka till emil och hans kompisar, mosade även svartavinbär med lite citron och socker i. Tror nog dom tyckte de var gott eftersom den tog slut på bara nån minut. ;)

Har även sprungit och solat idag. Nu ska jag kolla igenom min Samhälls rapport, tror den ska vara klar när vi kommer tillbaka efter lovet, och de ser ju lovande ut när jag har mer än hälften kvar. Då är allt som de ska alltså! haha. Sen ska jag ta en promenad med mami senare ikväll. Hörs!



Marsipanbakelser

Varit och grattat morfar idag och de bjöds på marsipanbakelser och annat gott. Annars idag har jag mest legat ute i solen och känt sommarlukt från cocosoljan. Älskar våren, allt känns så mycket bättre och lättare konstigt nog!

Nu ska jag hoppa i träningskläderna och springa. Ska fan bli smal till den här sommaren iallafall!

1 år sen!

Så rakade jag en liten bit på sidan och gjorde min första tatuering! Är lite sugen på att raka ena sidan nu med fast skillnaden blir ju att jag har kort hår nu, hade långt förut. Tycker de är jobbigt med långt hår så har bestämt mig för att inte spara ut de, får se hur de blir om ett år då jag tar studenten. Kanske sparar lite så jag kan ha långt hår på ena sidan.


älskar rubriker

Idag har jag inte gjort nånting alls typ. Legat ute i solen och kollat på Hellcats och sen tränat fotboll på kvällen. Jag som inte ens hade tänkt att träna i år, men blev lite sugen när vi kollade på kusin i gbg så kunde inte låta bli att dra ner på en träning. Och den var hyfsad, men hade inte högre förväntningar än så iallafall. Så får se vad de blir, om ja ska spela i år eller ej!


Nytagen bild i härliga vårvädret, gött att gräset börjar ta sig!

violenhäng

Tillbringade kvällen i violen med några av tjejerna, spelade kubb och pratade. Sen tog vi en sväng till viking.. Mysigt värre! Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på GG som jag missade i helgen.


ALTANHÄNG

Bikinin är på för en stund sen, musiken är på. Härligt väder! Ikväll ska jag träffa några härliga brudar, bra start på lovet!


Nyshoppat

Här är lite som jag shoppade i helgen. Älskar NY tshirterna som jag köpte när vi var i Ullared en sväng, 50-lapp för en liksom!! Sen är de lite mer annat smått och gott. Skorna är från Scorett, har ett par liknanade fast bruna så kände att svarta är också bra och ha. Passar mer till allt! Sista bilden är ett par svarta byxor med hög midja och dragkedja i baken. Sen köpte jag ett stort fotoalbum, eller de är bara svarta papper i den som jag ska klistra på bilder själv på så småningom.


Pictures from Gothenburg

Har varit en härlig helg i Göteborg! alltid roligt att träffa kusinerna, synd att de inte blir allt för ofta bara. Skulle ta massa kort men som vanligt blir de aldrig så, konstigt! men här är några iallafall=).


GÖTEBORG!!

Ska åka till gbg över helgen så håller på att packa nu. Fan de är svårt att packa, vad ska ja ha på mig osv, kommer säkert glömma något! som typ laddaren bara för att ingen annan har lika som min, nej lika bra att lägga i den nu.. När ja är klar med de ska jag sola, hämta min cykel i skolan, duscha hos mormor sen upp till lillebror och hälsa på han i skolan en sväng. Sen drar vi! Grymt kul kommer vi hade! :D

Hörs nån dag framöver! Ha en bra helg.!


USA Converse

Idag hade jag på mig min svarta jumpsuit och dom nya conversen, tok snygga! Är så härligt väder ute nu, behöver ju knappt ha jackan!

Har inte gjort ett skit idag, tänkte träna snart om ja orkar. Har typ inte sovit nått på två dygn så trodde ja skulle somna i skolan idag, haha:) Ska iallafall kolla på gg sen och den nya serien hellcats om de är nått att hänga i granen! Lär nog somna redan 8 ikväll...


Hellcats / Gossip Girl

Hur kunde jag missa att GG började igår!!! hur?? Jag som har väntat på de enda sen i vintras! aja får hoppas att de finns gratis på kanal 5. Sen skulle jag ju kolla på nya serien Hellcats, se om den är värd att kolla på eller inte. Men de blev inte av heller. Någon som såg den?


11 April

Idag har jag gjort min guidning, varit irriterad/förbannad i skolan, stört mig på folk,  övningskört och tränat. Härligt måndag! haha;) Nu ska jag snart hoppa in i duschen! Har inget mer att säga idag!


Black jumpsuit

Hej på er!

Igår åkte jag och s hem till e där vi skulle träffas. Men istället för en lugn kväll hängde vi med hennes kusin på fest men där fick hälften inte komma in plus att den verka dryg, så då drog vi till elevhemmet, men inget och ha där heller så slutade hos en annan och där var de trevligt. Vi sjöng massa singstar så det var kul där. Så i vi gick från fest till fest i stort sett. ´

Nu måste jag plugga sen ta en promenad och sen ikväll kanske de blir mys med tjejerna! Kanske blir en bra söndag trots allt!


Frukost ute i solen

Som sagt igår blev de fest. Hade inte på mig något speciellt, en kjol och svart thsirts med tryck instoppat, fjäderörhängen,  svart ring (de på bilden) och sjalen.

Nu ska jag sätta mig ute i solen och äta frukost, hoppas de inte blåser som igår bara.. Sen får de bli en promenad men tråkigt och gå själv när varken mobilen funkar att ha musik i eller den rosa grejen!


01.15

Blev fest, helt sjuk kväll var de, men ändå lite härlig! men segt som fan på slutet (varför är folk så dåliga att dom inte kan klara av en hel lång natt?!) jaja nu sitter jag hemma i sängen. Tur att man har en så snäll kompis & släkting som skjutsar hem en, tack igen Linnea!!♥

Hörs imorn eller nått!

Someone like you

Hej på er! Har precis tagit en promenad med lillbrorsan, riktigt skönt ute fast de blåste väl lite väl mycket haha. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag inte göra någonting. Imorgon är jag ledig så drar in till örebro en sväng, ska fixa lite med papper på min praktik plats och så. Ciaooooo!




Kräft & laxsallad

Har precis slutat turismlektionen och har lunch nu. Köpte en sallad på ica för skolmaten är ju värdelös, men de visste vi ju alla redan! Kräftor och lax är nog bland de godaste som finns, och räkor. Fint väder blev de idag också, behövdes efter alla dagar med grått, trist väder. Men ha en bra dag!


Döskallar

Sjalen måste nog vara ett av mina bästa köp. snygg som satan och passar till allt. Jaja ska snart ta mig till sjukstugan och ta borta mina stygn på tån. Hoppas på att jag kan börja träna ordentligt efter de här.

Var nyss på idrotten en sväng och de var två tjejer från sp1 som skulle köra "zumba" med oss. Men med min svaghet i dans så stod jag mest och skratta åt mig själv.. och alla andra typ. Men tyckte de var lite för svåra danser för oss nybörjare så hade nog gått bättre om dom tagit de lite lugnt och lite mer grundövningar. Men de var modigt av dom ändå och ställa sig och dansa framför oss!


Rättegång

Idag var klassen på en rättegång där en person vart dömd till fängelse för grovt rattfylleri. Riktigt tråkigt och kolla då jag tyckte synd om han som blev dömd. De sjuka av allt var att ingen vet om han egentligen var berusad, då han sköljer med Lysterin flera gånger om dagen och de innehåller alkohol, alltså inte den man dricker då. Så dom hade inte tagit något blodprov på han även om han själv hade begärt det. Dåligt då man vet sanningen av blodprov, så nu kanske inte ens han hade var berusad av alkohol, ingen som vet. Sjukt!

Den tog typ en timme så sluta efter de. Gick en liten stund på stan och åt på kinamuren. Köpte två par tights, beiga och khakigröna, blir fint till våren. Sen en vit sjal med svarta döskallar. Nu ska jag sätta mig och plugga lite för en gångs skull! =) 



Kvälls update

Den här måndagen är nog en av mina bästa på länge. Slutade typ halv 2 istället för halv 4, åt god mat hos mormor & morfar, spelade lite kort, sen har jag träffat några av tjejerna.

Vi åt sannas goda hallonpaj och kollade på Dead Girl, den var så dålig, konstig och äcklig. Inte läskig men ändå kommer jag vara lika livrädd som alltid när jag kollar på äckliga skräckfilmer. Men vi avslutade iallafall med en film med Christina Aguilera, kommer inte ihåg vad den heter men sjukt bra och snygg kille med i den!

Nu ska jag sova lite, känns som jag är påväg att bli sjuk också... fan vilken dålig tajming isåfall, inte tränat på två veckor!! får panik. Aja får hoppas jag känner fel! godnatt =)


FEATHERS


Godmorgon.

Sitter och lyssnar lite på musik och funderar på vad man ska göra idag. Vädret är ju kass så de var ju tråkigt. Men imorn skulle det tydligen bli 15 plus grader och sol, hur underbart? hoppas de håller vad dom sagt nu.. haha ;)



En bild på mig och sofie från Romeo & Julia


ORANGE & BLUE

Här är lite nytt i garderoben. Tröjan är orange i verkligheten. Sen är det även en jumpsuit, bh och ett korallläppstift som inte är på nån bild. Allt är från H&M förutom det långa örhänget med vita fjädrar, de är från Indiska. Nu kan de blir vår och sommar så man kan gå barbent!

Stockholm var hur bra som helst! Först var vi en sväng inne i riksdagen och kan säga att skulle behöva både kompass och karta där inne, hur jäkla stort som helst! men de var kul. Sen blev de mat och shopping och senare på kvällen kollade vi på musikalen Romeo & Julia på Göta Lejon, var hur grym som helst! skulle lätt se den igen, sjukt värd! Men det var lite tråkigt att åka hem eftersom de redan är vår där typ.. Men den kommer väl hit snart också, fast de är ju typ vår men all jävla snö är kvar! Sen såg jag kissie och amir och kan säga till er som hatar kissie att hon är finare i verkligheten än på bilderna på hennes blogg och hon är sådär smal som hon visar också. Fan tänker ni nu! haha. Men nu vet jag inte om jag ska säga att jag såg Alexandra, för hon är ju inte "kissie" utanför bloggen antar jag? För hon såg trevlig och jättegullig ut iallafall.

RSS 2.0
Test