GOTT NYTT ÅR!



2011 närmar sig och ville bara hälsa er ett gott nytt år! Kilar iväg och äter med trevligt sällskap, sen vidare till Ebba för att umgås med 3 härliga tjejer. Och ett lycka till till bästis som äger isen i Stockholm!

2010 var året då jag bland annat gjorde..

Har gjort en liten sumering av 2010 som var ett jäkligt bra år. Har inte tagit med allt som sagt för då skulle de bli hur mycket som helst. Men kan ta de lite kort, sommarjobbade, åkte vattenskoter, umgick mycket med mina bästa, F & E kom hem ett tag. Många sommarkvällar som var guld värda, var på maskeraf fester, firade de som fyllde. Spelade mycket Innebandy, nu sesong med Filipstad som var ett bra val, var med på Allstar match, Elitträff. Så hoppas 2011 blir minst lika bra!! PUSS



Slutade 1:an


Köpte en snygg långklänning


Många roliga kvällar med Isa, speciellt stallet!

Var i underbara Strömstad med mamma, pappa & lillebror


Köpte ett par nya converse efter att ha haft dom andra i 2 år..


Hittade äntligen en vit kavaj


började umgås mer och mer med några från Sp


Började en ny sesong i Filipstad, blev lagfest och fyllde även 17!


Började gilla korshalsband och döskallar


köpte skor för sjukt mycket pengar..! gjorde även denna tatuering nere vid fotleden


Lärde mig att göra egen vit glögg


Kollade på syrran när hon gick modevisning


Firade Jul, massa mat och godsaker


klippte kort (som jag ångrar) och gjorde en tatuering längs ryggraden


Fotades för Thomas Kläder


Fick en blomring av syrran som användes flitigt tills den lossnade :(


Var i Göteborg hos kusinerna och lilla Wilgot, Liseberg, badade och shoppade.


Många roliga kvällar med emma, + nathalies 18 års fest!


Hittade detta halsband i en burk hemma, haha. användes också flitigt i början på våren


Långt hår..


Gjorde min första tatuering dagen före Påsk


Kollade på isskulpturer


Firade midsommar hemma, på dagen blev de mat hos farmor.


sanna tog lite kort på mig!


Klantig på idrotten resulterade slitet ledband i foten, kryckor i några veckor = sämst kondition! hände i början på våren


början på våren.

Ångest Ångest, Ångest..

För två somrar sen så klippte jag av mig håret till nån kort ful frisyr och de var även pissgult/orange. Men då lovade jag mig själv att aldrig, aldrig klippa de kort igen, och vad gör jag?! jo klipper de kort..

Att man aldrig lär sig! så nu är de väl bara och vänta tills de växer ut någorlunda, ja typ om ett år kanske de är lite längre..


Jag nu


sommaren 08, 09? jag med jeansjackan där bak, håret syns inte så bra men ja ni ser ju de gula iallafall..

H&M SPRING

Fick hem H&Ms vårkatalog idag och de fanns mycket snyggt i den. Och nu längtar man ännu mer till våren och sommaren. Bara och invänta tills dom tar bort allt gammalt skit på rean och vinterns så vårens kläder kan komma in!



THE CHRISTMAS

Julen börjar närma sig sitt slut lika fort som vinden blåser, känns som de iallafall. Men det har varit en mysig jul med massor av mat, godis och bra julklappar. Så nu tar vi nyår nästa och gör 2011 till ett lika bra år!


13.04

Solat och gått en promenad nu på förmiddagen. Snart ska vi iväg och käka ännu mer julmat fast hos farmor & farfar. Sen ikväll vet jag inte vad som sla göras, vet iallafall att ja ska stå i garderoben 12 på natten på Juldansen.


HA EN RIKTIG GOD JUL!♥



Skinkan är smakad och den var hur god som helst. Ska titta lite vad jag ska ha på mig sen när vi åker till mormor & morfar och äter mat, längtar. Ikväll blir det paketöppning och kanske lite spel med familjen, mys!

Dag 2- Detta ångrar jag

Jag ångar ingenting jag gjort, utan jag ångrar små saker som jag inte har gjort. De är typ plugga till prov och sånt, ni vet sånt som inte är så viktigt;)

Men de finns en sak som jag ångrat att jag inte tog chansen till, men vad det är vill jag inte säga. Men kommer alltid minnas den chansen! Men nu spelar den inte mig nån stor roll längre men förut så gjorde den de, sjukt mycket!


Christmas tree x2



I år var det lillebror som klädde granen själv, fin blev den. Och bredvid har vi en minigran också, haha tjusigt! Jul om 1 och en halv dag kan man väl säga, vit i år med. Så det ska vara. Längtar till maten, ska äta tills ja spyr. Eller nästan iallfall, de bästa på jul!

ROSE 23



Läppbalsam i färgen Rose 23. Snyggt och bra!

NITAR



Fyndade den på Nelly för några veckor sen, snyggt till allt!

The Hair



Ibland saknar jag som håret va innan jag klippte av mig allt. Så nu ska jag låta de växa ut och de blir väl lagom till sommaren eller nått.. men men de korta kan ju vara snyggt också =).

Liten men stark


Sitter i fönstret och kollar på lillebror, det verkar som han ska upp på altan taket. Och ja lovar att den där stegen orkar knappt jag, tung och lång. Men emil är ju typ starkare än mig i armarna..
Förresten så undrar jag när det ska sluta snöa?!



Och där var han uppe, tog inte lång tid..

FIKAR



Lussebulle och te är det som gäller nu medan jag tittar ut på all snö sommer kommer ner, fan. Ikväll blir det match, ja alltså titta inte spela. Men ha en "gör" bra fredag! (som dom så fint säger i värmland)

DREAM



Snart, snart är det Jul, åh mysigt. Bäst av allt är maten nu när man är stor. När man var liten var julklapparna bäst,  smög jämt upp på kvällen för att kolla om "tomten" hade lagt julklapparna under granen :D Och innan de så kolla man överallt i huset och de låg några julklappar gömda. Haha de var tider det!

Dagens look!




Leopard byxorna med högre midja, svarta cardiganen och bootsen är de senaste inköpet. Sen har jag inte visat allt som jag köpte förut, de kommer!

Ungefär vid lunch började jag må dåligt, typ frysa och sånt skit. Orka knappt skriva på lektionen men jag var kvar ändå till 4. Vad de nu var bra för.. Så nu ska jag sova lite och kolla på senaste GG avsnittet som jag missade förut. HÖRS!


08:45

En trött ellinor sitter på turism lektionen och gör ingenting. Igår stört blödde jag näsblod i en kvart på träningen, minst! så tror inte ja har nå blod kvar nu.. Kanske därför jag känner mig så konstig?

Slutar alldeles för sent idag, tänkte sola men får se hur jag gör. Åker nog hem direkt och sover istället! Känns bättre!


Nyårsklänning CHECK!



Firar in det nya året med den här klännigen, lär ju lyxa till det lite med glitter ;)

LUCIABOLLEN

Först bjöds de på en liten liten lucia show i folketshus av mig och några till. Sen fika och sen vidare till Sporthallen för Luciabollen. Mitt lag kom 4:a, helt otroligt trodde jag faktiskt aldrig och sen var vi bara 5 stycken. Så det var bra jobbat, och varmt som tusan! Vi var comwboys och smarta jag hade jeans..

Always the same

Match dag idag och vi vann till slut. Men jag tyckte att vi hade spelet i stort sätt. Så det var lite nervöst i slutet. Men iallafall så är de det som jag har gjort i stort sett. Måste försöka fixa lite julklappar snart också och plugga.

Blir en tidig kväll idag, laddar inför imorn då det är Luciabollen, haha kommer gå åt helvete;) men kvittar ju om vi har kul iallafall! fast först luciatåget och lilla nobel.

MITT HÅR 2010

Tänkte köra en liten inblick från mitt hår de här året, men de är ju inte helt slut än så kan ju fortfarandes ändras;). Men iallafall så är de dom bilderna där man såg håret bäst!


3 första: MARS, sista: APRIL



1:a, MAJ, andra & tredje: AUGUSTI, sista: SEPTEMBER



1:a, SEPTEMBER, 2:a OKTOBER, tredje & sista: NOVEMBER




Alla: DECEMBER

FRÅN IGÅR



Så här såg jag ut igår när jag var hos filippa en liten sväng. Lila sammets klänning som jag har tagit ner ena armen på! + svarta jeans.

JUST DANCE





Tidig helg idag med som alla fredagar, men idag åkte jag inte hem direk utan var kvar och pluggade och sen vid halv 1 var det lucia träning. Gick galant efter ett tag! tänkte även sola idag men de blev inge.

Kvällen ska jag spendera hos Maja, blir kanoners! HÖRS!

Modevisning/ Dg Espresso bar

Modevisningen på Dg var bra. Först blev det räkfrossa, glögg med lussebulle och godiskolor. Sen började modevisningen och det visades kläder, smink, smycken, skor och håruppsättningar från Thomas kläder, CALLEJ design, Hår & Nu, och Lizas skor. Och jag vann ävet ett presentkort på Centrum salongen för klippning men behöver den inte så kanske kan få slingor istället, vore snyggt.

och ja min kamera suger


Raise your glass


Döskalle syrrans, råkade låna de..
 
Kanske dags att plocka ögonbrynen? yes! mycket jag borde göra men aldrig gör för latheten smyger alltid fram. Och snart ska jag på hockey så då hinner jag inte göra något annat, typ som plugga.

Medan jag andas.

Min dikt kom inte ens med i nomineringen till Lilla nobel vilket stör mig nå rejält, tycker faktiskt den var jäkligt bra!! Men de är som de är, men jag hoppas innerligt att nån i SP INTE vinner i år! GO HR!



Medan jag andas

 

Medan jag andas

hoppas jag

att din värme finns kvar

 

Medan jag andas

känner jag

dina tysta steg närma sig mig

som en vind i det tysta

 

Medan jag andas

hoppas jag

att jag kommer falla

som en ängel i din famn

 

Medan jag andas

känner jag

dina mjuka armar ta min kropp

 

Medan jag andas

hoppas jag

att den dagen mitt hjärta brast vid din bortgång

vill bli ogjord

 

Medan jag andas

vet jag

att den dagen gjort mig starkare

starkare än någon annan kärlek

 

Medan jag andas

andas jag

för vår kärlek

 


DAGENS



Började 10.20 och slutade 11.50 så kom hem vid 12. Hur skönt som helst, så nu ska jag plugga lite!

Look like this today


Leopard, Gina Tricot.

5 december idag, helt sjukt vad fort det går. Kanske dags att börja fundera ut vad jag ska köpa för julklappar till la familia. Alltid lika svårt, fast har nog en idé till mammsen.

Ska nog med och kolla på syrrans match idag, borde plugga men det är ju så tråkigt. CIAO!


40-års fest

Stressad som vanligt när man ska iväg, men nu är jag klar så sticker iväg nu på 40-års fest med temat 60-tal.

From red to almost black


FÖRE


EFTER


Ja ungefär såhär ser min nya frisyr ut, som sagt riktigt skönt med kort hår! =) gillar´t

MYSFREDAG MED TJEJERNA!

En trevlig fredag kväll med gott fika och fina presenter, döskalle halsband, presentkort, hårmousse, chokladask, bra nagelset och ögonskuggor. Hel nöjd! Och som grädden på moset på de så gick ju även JAY till final!!




KORTHÅRIG

Slog till med att klippa håret kortare, har ju ändå alltid uppsatt så varför inte göra något annat av de. Så nu känns det faktiskt skönt men ovant vill säga. Helt sjukt, när jag duschar så finns de kappt något hår kvar på huvvet. Men jag är nöjd!


Present.



Fick denna snygga tröjan av syrran, satt som en smäck på kroppen idag.

Mysiga vinterland



Nu är vintern som bäst förutom att de är lite för kallt ute, älskar när de är snö på trädena. Gjort de lite mysigare på mitt rum och har precis städat klart hela huset i stort sätt, och fan vad tråkigt det är och torka golv. Varje gång säger jag att de här är sista gången jag torkar golvena, men så står jag där igen med moppen i handen.

Nu ska jag vänta tills de blir lite mörkare ute för då ska jag tända lite ljus och göra de mysigt, om en stund ska jag baka annanaspajer till ikväll då mamma ska ha plastparty.

RSS 2.0
Test