MODEVISNINGEN

Igår somsagt så hade min klass modevisning i Conventum. Vi började med att bli sminkade av våra stylister och sedan var det dags att ta på sig kläderna. Sen var det dags med modevisning och det var jäkligt skoj! Alla var så snygga med Carlings kläder och frisyrerna. När den var slut så gick vi runt och informerade om Plusgymnasiet och stylade de som ville bli det. Sen var det dags för en till modevisning och den gick nog lite bättre för på första var jag så nervös, men de är ju bra, hehe. 
Bilder kommer sen! :)
Nu är det dags för Svenska, Ciao!

Måndag

Då var man tillbaka i skolan igen, känns sådär. Har sjukt mycket och göra så blir bara stressad av allt. Sitter och har estes & verksamhet nu och vill ha mat nu! Slutar 1 idag och då blir det hem till lägenheten sen ner till skolan igen för att träna inför modevisningen imorn i Conventum. Känns inte så bra för vi skulle ha fått tränat idag men dom har inte byggt upp scenen dom jävlarna så får helt enkelt se hur det går imorn. Bye

GONATT

Varit en toppenkväll med S & E som jag har saknat sjukt mycket, så var härligt o träffa dom! Så nu ska jag snart sova, är trött och sliten som fan. Imorn ska jag ägna dagen åt att plugga och gå på bio med lillbrorsan! Gonatt puss.


12.48

Har precis haft engelska, gjorde inte så mycket eftersom jag är klar med vårat arbete så då blir det mest extra övningar såsom glosor. Slutar 4 idag, vi har matte sen hantverk. Vi har modevisning på tisdag i Conventum och temat är rock typ, vi ska låna kläder från Carlings. Bra gött för dom har snygga kläder! Så idag ska modellerna bli sminkade såsom vi ska se ut på tisdag. Kommer nog tvätta bort det innan jag går hem sen, haha :)
Ikväll blir det innebandy, de är breddträff för 92:or egentligen men kunde va med ändå. Och imorn har vi första seriematchen mot Halstahammar. Vi hörs! 

VAFAN!!

Pga av att många elever inte gör det dom ska på lektionerna så drabbar det oss andra också, alltså våran datalärare har stängt ner FACEBOOK och vi får inte ha datorerna på på lektionerna bara för att det finns elever som inte fattar nått! blir så irriterad, jag menar det är väl ändå eget ensvar om vad man gör på lektionerna och vad man vill ha för betyg, men tydligen inte! Så nu är bdb de ända tillgängliga, KUL! 
Sen så förstår jag mig inte på vissa personer heller, trodde att jag kunde umgås med er men nej så är det tydligen inte, sen när undrar jag? Har inget mer att klaga på nu, ciao!

INSPIRATION


SURT

Ni vet skorna som jag har talat om, det kom nya storlekar igår och tänkte beställa dom igår kväll men tänkte att jag gör det idag istället. Men så blev det inte för nu är alla storlekar slut, helt sjukt ju! Är nog inte meningen att jag ska ha dom så nu har jag gett upp!

Läckra skor, snart mina!


Stan en sväng..

Har Naturkunskap nu fast vi slutar om tre minuter, bra skönt! Så för att fördriva tiden så tänkte jag gå på stan en stund. Har ändå inget annat för mig förutom att plugga men det orkar jag inte göra en halv dag så det får bli stan! 

BIO

NU har jag duschat och fixat mig lite. Snart ska jag åka ner och kolla på hockeymatch en liten stund sen vidare och kolla på Bio. Flickan som lekte med elden, hoppas på att den är lika bra som den första! Men vi hörs, ciao!

FRANSVÄSKA



Var egentligen meningen att jag skulle köpa ett par skor från H&M som var förjäkligt snygga, men som vanligt är jag försent ute. Men kolla på dom igår så inte trodde jag att dom skulle vara slutsålda idag! Men istället köpte jag den här väskan. :)




Spanien 09

Har tagit en promenad med mor och emelie. Hösten är verkligen mysig, iallafall när det är fint väder ute. Ikväll blir det inget speciellt, mest mys hemma med godis, hoppas på någon bra film också. Sen är min rygg helt åt skogen så ska testa spikmattan sen och hoppas på att den blir bättre.












BARCELONA





















MUMS!

Allt känns så fel ibland..

Äntligen är det fredag, men måste säga att veckorna går sjukt fort och det är ju alltid bra! Nu har vi lektion och ska fortsätta med vårat projektarbete. Idag slutar vi 4, lite segt sådär men funkar ändå. Sen bussen hem och käka sen blire innebandymatch. Är faktiskt taggad! 

Hantverk

Ska vi ha om några minuter, vi ska nog få lära oss om alla olika jeans och alla former. Blir nog spännande :) Sen ska jag till lägenheten och städa, äta och plugga! Imorn har vi sovmorgon, bra skönt. Hörs!

Naturkunskap, stan!

Det har vi om nån minut. Vi slutar ett idag så ska gå på stan sen och kolla på skor. Finns ju sjukt snygga höst skor nu. Ska kolla på lårstövlar och boots, sen kolla på lite kläder.Har inget mer att säga nu, bye!

DESIGN

Inom en snar framtid kommer en ny header upp! Nu ska jag krypa ner i sängen för imorn blir det den underbara bussen, längtar.. Godnatt!

Idioter..

Kom ju hem igår på kvällen och då blev det svensk mat, äntligen! Sen fixa sig lite för senare på kvällen blev det fest. Var skitkul tills jag fick se att nån hade tagit mina skor och inte bara mina utan flera andras också. Blir så jävla förbannad, finns verkligen folk till allt!

Nyss har vi ätit tårta för mammsen fyller år idag :), plus en massa marknadsgodis! Söndag idag och jag ska bara plugga eftersom jag ligger efter så mycket. Så får bli bussen imornbitti istället. Tänkte lägga in lite bilder från Spanien senare ikväll. Ciao!


SPANIEN

Vaknade av att solen los igenom fonstret och det var skont. Sen gick vi ner till stranden och bada och sola men det blev inte longvarigt for det blev mulet! Vi har aven atit en massa mat och vi duscha nyss och fixa oss lite. Ikvall blire utgang men forst ska vi ata god mat. Hade bra! :) Ciao.


RSS 2.0
Test