NY BLOGG!!!

Kommer lämna den här bloggen ny för blir galen på att den inte vill som jag vill så lämnar den istället för att fixa till den. Min nya blogg hittar ni HÄR , Hoppar ni följer med dit!=) PUSS


040112

Denna onsdag har varit ganska seg, börjar faktiskt tröttna på lovet nu. Det enda jag gjort idag är laga mat, träna och solat. Allt jag har o säga för idag! haha


PCD

Ni vet när sing star var "inne" så sjöng jag och J jämt till PCD och försökte dansa som dom,hahah ja vi var inte så gamla då;) Så nuhar jag suttit och lyssnat på Pussycat dolls hur länge som helst och kan bara inte sluta drömma om deras kroppar!! sån kropp vill jag också ha ju. Och sen tycker jag att dom ska återförenas igen, dom ju grymma, och snygga! Ska ha dom som bakgrundbild på mobilen så jag kan kolla på dom och stå emot onyttiga saker, hahaha.


Annars idag har jag tagit en promenad med Isa och nu väntar jag in nästa träning. Har tappat 2kg, wihoooo!

Året var 2011

Har så mycket bilder från 2011 så jag skriver lite kort om året istället. Det blev en hel del festande, speciellt krogkvällarna i örebro med F när man bara var 17.. spännande de där! Sen blev det en hel del jobb, ncc, kantinen på måltidens hus, och ICA. Sen blev det kvällar och dagar med vännerna, familjen och sen var kusinerna här så umgicks mycket med dom. Har gjort en hel del, mycket som man knappt minns så det är tur att man tar bilder så man kommer ihåg lite=). Så 2011 har varit ett bra år, så 2012 blir nog jäkligt bra de med!

Januari:
Kommer inte ihåg nått speciellt som hände här.
Februari: Syster fyllde, var på 20 årsfest, Galna kvällar i Örebro med filippa fick sin början här! två vänner fyllde 18.Åkte upp till fina Leksand!
Mars: Bästis fyllde 18. var i Stockholm och kollade på Romeo & Julia.
April: Åkte till Göteborg till kusinerna, en sväng till Ullared med.
Maj: Bea hade sin bal i Loka, studentfesten och bror fyllde.
Juni: Syster och bea tog studenten! Firade en galen midsommar uppe i Leksand, grymt roligt! Gick på sista sommarlovet.
Juli:
Rolandz i krokbornsparken.
Augusti: Kräftskiva med några snygga brudar! Drog till Rhodos med sanna, livets vecka!
 September: Mami fyllde 40! Kusins söta flicka döptes. Oktober: Var på halloweenfest, var rihanna! November: Fyllde hela 18 år!! lillebror fyllde också år,
December: Jul, nyår, åkte till Göteborg igen till kusinerna och fick uppleva Liseberg vintertid. Hade luciabollen i skolan.

Bio med mami

Har varit och kollat på stig-Helmer story eller vad den heter, skit samma var nog Sveriges segaste och tråkigaste film. Filmåret började inte så bra precis;) haha.

Hade på mig Silvrig tröja, jeans och lårstövlar.


årsresumé

Tänkte göra som de flesta andra bloggare och göra en årsresumé. Men först måste jag kolla igenom alla bilder från de här året så jag kommer ihåg vad som hänt:D Så den kommer snart!

Nyår 2011

Blev en lugn nyår med bästisen och lite annat folk. Åkte och kollade in en fest som var kaos, folk överallt, tycker synd om han som hade festen, haha:) och inte nog med de så missa vi tolvslaget för att några idioter hade gömt mina och fillans skor i en garderob som vi hittade efter ett jävla letande, men de var skönt och dra därifrån sen=) men annars var
Kvällen bra, blev några bilder!


RSS 2.0
Test