Just nu

Vill ha tillbaka mitt internet nu, är så tråkigt att inte kunna blogga. Har ju hur mycket som helst att berätta! men iallafall så sitter jag i skolan och har SO. Vi ska göra en egen uppsats som ska ta cirka 6 veckor. Så det är eget ansvar just nu. Jag ska skriva om Barcelona, har alltid velat åka dit. Men nu vet jag inte längre, Svininfluensan har ju kommit till Spanien men den är förhoppningsvis inte kvar där om ett par år.

Idag är det ju Valborg. Är taggad till tusen, hehe. Ska först iväg och grilla med familjen hos Rebeccas familj med flera familjer antar jag. Sen blir det majbrasan men för min del vet jag inte än. Ska träffa mina tjejer och sen ska vi nog på fest och träffa folk och ha superkul! =) Nu hoppas jag bara på fint väder. Nej nu måste jag fortsätta skriva på uppsatsen. 

Ha en trevlig valborg!  ♥

Fredag

Det är fredag och solen skiner, det kan inte bli bättre! hehe. Nu sitter jag i skolan så tänkte passa på att blogga lite, (vårat internet funkar inte än). Det har hänt mycket nu men kan berätta allt sen när min dator funkar. Iallfall så har vi SO nu. Efter skolan så ska jag till mormor & morfar och hälsa på innan mamsen kommer och hämtar mig. Sen tar jag en promenad och ikväll ska jag grilla med några tjejer. Riktigt mysigt och grilla nu, man får verlkligen den där sommarkänslan.
 
Ni får ha en trevlig fredag!♥

Bloggpaus ett tag

Vårat virusskydd har gått ut och vi har fixat nytt, men kommer dock ta två veckor innan det kommer så nu måste jag ta en "bloggpaus", hehe.. PUSS!

Fredag

Gomorron!

Igår myste jag med bea. Vi tog oss en promenad runt halva hällefors? nej men vi gick en bit iallafall men sen började det bli mörkt och både är mörkrädda så det heter duga så vi börja gå hemåt. Sen så satte vi oss framför tv och hoppades att det skulle finnas något bra, men nej. Så det fick bli Tila Teguila, helt sjukt program! Var nån snubbe som inte fick vara kvar längre och istället för att dra började han slåss mot alla. Hehe.

Nu ska jag städa mitt rum och min garderob, är ingen ordning alls där. Sen så cyklar jag ner och solar. Ciao!


12.05

Vart har solen och den varma värmen tagit vägen? Nu ska jag äta lite mat och efter det göra iordning mina träningskläder, har fotbollsträning idag. Men innan det ska jag hälsa på hos mormor & morfar och sen tänkte jag gå ner och sola. Hörs sen! ♥


BILDER

Här kommer lite bilder från förrgår!
 


:)


mums!


Felicia & jag
 

sen blev det singstar!


150409

Hej!

Igår träffade jag mina kompisar och vi hade tjejkväll. Riktigt kul var det. Vi mosa i oss massa gott som ebba hade fixat, kanske var fillan också? iallafall så sjöng vi singstar efter det, och jag vann inte en enda gång, haha har väl inga sångtalanger. Sen så tog vi en promenad vilket jag inte orkade men fanns inte så mycket att göra åt saken. Men det var skönt ändå när vi väl kom ut. Det var min kväll! ♥ Bilder kommer sen!

Idag har jag sovit för mycket, som alla andra dagar. Istället för att vara pigg när jag vaknar så är jag trött istället. Men nu när det inte är mycket sol ute så är det lungt. Idag tänkte jag shoppa lite en sväng medan mor och lillebror är på Lek&Bus landet, men Fillan frågade om jag ville med på bio sen så det får bli det istället =). 

Min helg

Har inte kunnat bloggat på hela helgen, så skriver lite vad som har hänt för er som vill veta!¨

Fredag
På förmiddagen tog jag en promand med mor, sen satt jag mest i solen och njöt. Det är så underbart att våren har kommit. Iallfall så åt jag god mat med familjen lite senare. Sen spelade vi lite kort för lillebror tjata så. Sen tog jag en dusch och fixa mig lite inför kvällen. Träffade mina kompisar och vi gick sedan till Zaring. Ja det var ju lite smått drygt sådär men tack för att jag fick komma iaf!

Lördag
Sov rätt så länge innan jag var tvungen att gå upp. Härligt väder va det i lördags också, så satt ute och solade lite på förmiddagen. Sen gjorde vi en skattkarta åt lillebror, han skulle leta efter påskägg. Han irra runt och runt utan att kolla på kartan, tills vi sa åt han att kolla i hörnet på kartan, då hittade han ägget och vart lite småsur. Så söt =). Sen så åkte vi till mormor och morfar och åt påskmat, gott var det.
Väl hemma tog vi en promenad, väl behövligt. Senare på kvällen åkte jag ner till Fillan, sen gick vi ner till Zaring för att träffa brudarna. Sen vänta vi och några till på skjuts till grängshyttan, var tydligen fest där. Men Jag var inte alls taggad, men det var väl kul att träffa lite folk och så. Mycket bråk blev det också, bland norabor och hälleforsare tydligen. Så himla onödigt! Men man kan ju nästan inte vänta sig något annat på fester. Iallafall så var vi inte kvar där så länge, tack Jasmine & Sandra för att jag fick komma en sväng! =)

Och idag har jag solat lite ute som dom andra dagarna, riktigt skönt och nu vill jag bara ha sommar & sol! Ska snart hoppa in i duschen, vi ska åka och äta hos farmor. Solig söndag på er! ♥

Bloggtorka

Ibland är det inte alls kul och blogga, när man inte har nått och skriva om som nu. Men tror nog att jag har det ikväll =) BYE


Påsklov

Åh äntligen är det påsklov, ska bli så himla skönt. Jag har inte tänkt och gjort något speciellt, det blir mest att umgås med mina fina vänner, hoppas på bio och shopping. Sen träna och bara ta det lungt, kanske nån fest också. Men jag har tänkt att åka iväg och shoppa snart också. Lovet är ju inte så långt men det duger för mig.

Idag har jag varit i skolan, hade styrketräning som vanligt. Sen gick jag och solade, sen tog jag en sväng till mormor & morfar och hälsa på innan fotbollsträningen. Idag var det inte alls lika jobbigt som förra gången. När jag kom hem målade jag, lillebror och emil målat påskägg, haha. Här kan ni få se några =)


Några av dom vi gjorde, haha Emil hade verkligen fantasi! =)


SKOR

Här är skorna som jag beställde för två månader sedan. Dom är verkligen snygga och jag hade sett fram emot att använda dom. Men när dom kom idag så öppna jag dom, provade dom. Men jag fick inte i fötterna i dom!! ja kanske har lite breda fötter, men dom var små i storleken. Aja jag skickar tillbaka dom och tar pengarna tillbaka och köper ett par andra skor på topshop! ja så får det bli =) 




Volleyboll hela dagen

Har alla nior haft i skolan idag. Mitt lag kom sist av alla lag, haha men äh vad gör de? vi hade kul iallafall även om vi var grymt seriösa och förlorade alla matcher förutom en. När det var slut åkte jag hem och började skriva lite på min uppsats, som jag fortfarande gör. Den ska vara klar imorn och jag har fortfarande lite kvar att fixa. Ska verkligen bli skönt med påsklov, slippa allt plugg och tidiga mornar. Men sen när vi börjar igen så har vi NO prov och sen nationella i matte, usch. Nej, nu måste jag fortsätta och plugga i några timmar till..

Måndag

Ännu en ny vecka, härligt de. Min dag började med att jag gick till tandläkaren, usch gillar det inte! Men det gick bra iaf, den här gången behövdes det bara en bedövning. Iallafall så var skoldagen precis som den brukar. Solen var framme ett tag idag också, skönt. Efter skolan gick jag och solade medans jag väntade på bussen. Senare idag blir det lite pluggande och ett träningspass, styrka. 

Vi njöt av solen idag, så härligt med sol och vår!

                                                                                                     

Söndag

Är det idag och solen verkar inte vilja komma fram, aja får hoppas att den kommer imorgon. Idag tänkte jag skriva lite på min SO uppsats om judendomen men glömde mina grejer i skolan, men vi har ju några dagar på oss så det är nog lugnt. Sen får jag inte missa Gossip Girl idag, sen är det väl Wipeout också?

Senare idag ska jag nog ta en promenad eller springtur, vet inte än men kommer vara helt slut efter några meter om jag springer så det får bli promenad, haha. Sen måste jag städa mitt rum, skittråkigt! Nu: måla påskbrev med lillebror =)


SOL

Hej! har nyss tränat fotboll, är jobbigt nu när man inte har nån kondition kvar. Nej,nu har jag inte tid att sitta här, ska ut och njuta av våren och solen!


030409

hej!

han inte blogga något igår, men som sagt åkte jag in till örebro. Fick veta lite om skolan och sånt, verka skitbra! Sen gick vi en sväng på stan, det var ju "tjejkväll" igår så dom flesta äffärerna hade öppet längre och erbjudanden. Hittade en klänning för mer än halva priset, dom sa att den var lite uttöjd? men jag märke ingen skillnad. Sen en vanlig tshirt, ett par leggings med dragkedja sen att par träningsbyxor. Var grymt härligt väder igår, solen var framme ända till kvällen och det kändes sen en sommarkväll. Sen kände man doften när man grillar på sommarkvällarna när man gick förbi alla restauranger, åh vad jag längtar till sommaren!







Ikväll ska jag träffa två brudar. Vi ska kolla på UKM och något mer blir det säkert! puss

Hemma en sväng

hej på er!

Nu är skolan över för min del, riktigt skönt.  Nu ska jag slänga i mig något att äta sen hoppa in i duschen och sedan ska jag in till örebro. Ska på öppet hus och sedan tar vi en sväng på stan tror jag. Nej, nu kan jag inte sitta här längre =)

Ett riktigt April skämt

Idag blev min grupp på Kemin riktigt lurade, har nog aldrig fått en större April skämt än det här! Vi fick ett oförberett nationellt prov av våran lärare som vi skulle göra idag, fyfan blev allas reaktion. Men vad gör man? var ju bara att sätta igång, förstod inte mycket av det. Sen sa han att vi skulle kolla på sista uppgiften och då fick vi se att det var ett April skämt! haha, dumma som vi var gick vi på det!

Nej, nu ska jag ta en promenad, har blivit ett riktigt promenadfreak! aja solen steker och våren måste ju vara här nu, så nu ska jag ut och njuta! ♥


RSS 2.0
Test