Årets första fika ute!

Det var hur mysigt som helst att sitta ute i solen och fika. Solen värmde mycket ett tag men sen vart de lite kallare, eller ja jag hade ju inte så mycket kläder på mig heller så. Men det fanns filtar där som tur va =). Satt där och pratade i två timmar typ, myspys! 


Finaste bea med vackraste håret!

My day

Nu är jag tillbaka igen! Sitter och skriver ihop en intervju som vi har i arbete på esteten, inte de minsta roligt. Idag blev det kycklingsallad till lunch med några sköna människor. Har bara haft en lektion idag kan man säga, riktigt skönt. Nu väntar jag på Bea sen ska vi ta en fika på Dg, mysigt!  

Ikväll ska jag leka med lillebror har jag lovat han,  så skippar träning. Kan ändå bara köra armar och mina armar har världens träningsverk så dom får vila idag.


12.17

Har inte varit här på några dagar, men har inte haft nå och skriva. All inspriation och motivation till att göra något (förutom shoppa & äta) har varit borta. Men hoppas den kommer tillbaka idag eller snart iallafall!

Ha en bra dag! =)


Nätshopping

Det sa liksom bara klick och nu väntar jag på ett paket från H&M igen, kunde inte låta bli helt enkelt. Blev en snygg svart jumpsuit, den blåa klänningen, lite smycken, puder.

Sen blir de lite shopping på torsdag också, måste hitta en skinnväst. Hur snyggt som helst!


På min vill-ha lista



Orange läppstift kommer vara inne i vår. Eller allt orange känns det som. Jag skulle matcha det med vitt, blått eller svarta plagg. Ett måste är att hitta en svart skinnväst, ska leta som en tok nästa torsdag i Stockholm!

Operation

Idag blev jag äntligen opererad i tån. Gick riktigt bra men bedövningssprutorna var väl ingen hit liksom, fyfan. Så nu ska jag knarka massa tabletter och hoppas att tån blir som de är tänkt!

Hade egentligen tänkt att träffa några tjejor från klassen ikväll men jag orkar tyvär inte de, dunkar i hela tån och gör ont nu när bedövningen har gått ut typ. Lite tråkigt!

GULDKEDJA

Hade egentligen tänkt att kedjan skulle sitta på varsinn sida av pilotglasögonen. Men de funka inte och då tänkte jag göra typ en earcuff fast utan en sån där grej längs upp, men då insåg jag ju att jag inte har något hål där uppe. Så de sluta med att den blev så här, inget speciellt liksom. Lär gå till frissan och ta några fler hål, törs mig inte på nålen själv som jag gjorde förut..


3-rätters

Luncha på silvergrytan idag, hur gott som helst. Kom hem för en stund sen, hade tänkt och träna idag men de blev inget. Har inget och plugga på heller, inte vad jag vet iallafall. Men hade tänkt och pimpa min brillor lite, sätta på kedjor på sidan tror ja kan bli snyggt.? frågan är ju bara hur?

Återkommer om ja har fixat de ;)


VÅR

Idag fick shortsen åka på och de känns underbart för då är de fan vår alltså. Chill dag idag, bara idrott och nu är vi några stycken som sitter i cafeterian. Tränar inför ett tal och blir bara mer och mer nervös inför Ikväll. Ska ha en English Evening, vi gör tre rätter som är typiska i England. Och vi har bjudit olika folk från olika företag. Sen får vi bara prata engelska, wihuuu!  

Så vi kommer vara i skolan hela dagen och kvällen! hörs =)


Katastrof

Känns som allt är katastrof just nu. Håret är slitet så är förvånad att de inte ha gått av, servera imorn (katastrof), och sen har jag inga kläder heller. Och vet inte ens varför jag tog den här blusen på mig idag, passar ju inte med den hårfärgen jag har nu (?!)

Jaja, har engelska nu sen sticker jag och tränar, själv till och med. Läskigt, haha =)






17.07

Idag hade jag bara en lektion som varade typ i tjugo minuter så måndagen har varit skön. Stannade kvar i skolan och gick upp till dom i restaurangen, dom hade konditori idag. Så åt lemoncurd paj, Prinsesstårta, passionsorbet och kommer inte ihåg vad den andra sorbet var. Men jäkligt gott var de iallafall.

Nu ska jag slänga in nya bra låtar i den lilla rosa sen ut och springa (blir nog gå, haha).


Från igår

Syns inte så bra men hade en spetsbody, sammetskjol och transparant skjorta över det instoppat i kjolen. Nu ska jag gå ut och joina mamma och syrran i solen efter att ha kollat på Narnia - Prins Caspian


SATURDAY NIGHT

Igår kväll var en sån där kväll då man hade roligt men ändå saknades någonting extra liksom, inte så värst mycket drag. Men så kan de bli ibland med. Ska äta mat nu sen kolla på Narnia med lillebror och godiset!


19-03-11

Idag har jag agerat städtant hos bror, fast de var bara lite disk och dammsugning. Sen har jag kört lite idag och tagit en promenad mer syrran. Så himla underbart väder, hoppas de håller i sig!



Fredag fredag fredag!

Idag har de varit en sån där dag man gjort de man kännt för liksom. Bara en lektion, solat, fikat hos mormor & morfar och även kollat på skidor på teven. Skulle nog passa bra som en kommentator där, haha.

Sen har jag även slingat håret till ljusa slingor, men endel vart inte så ljusa. Men de hade jag redan räknat med. Kollat på Stylisterna och nu sitter vi och äter pizza framför Let´s Dance. Skön fredag! 


Snabb update

hej på er!

Ska snart göra ett omprov och de lutar emot ett till omprov tyvär.. har ju inte ens öppnat bokjävlen. Aja de blir som de blir. Idag luncha jag på kantinen med s & j, bra gött. Senare idag sticker jag och tränar och efter det blir det nog kolla innebandy.

Hörs sen!


Slänger upp en dagens haha

Har inte gjort något vettigt sen jag skrev sist. Känner mig duktig i skolan, verkligen. Vart tog all motivation vägen liksom??

Nej nu går jag och äter!


Väska vivistyle // sjal syrrans // vitt linne gina tricot // svart tröja Gina tricot // Converse

PAUS.

Sitter i skolan och gör ingenting, dom andra har idrott nu men ja hoppa det för tåjäveln blir ju aldrig bra. Längtar till operationen..

Nu hade de ju varit perfekt och pluggat till provet imorn, har ju inte ens öppnat boken. Men den ligger hemma på sängen, gött IG imorn då.. Nu kom B, vad bra då har jag nån att snacka med=).



DAGENS

Lika härligt väder idag med. Helt sjukt vad mycket sol kan göra, man blir och må bättre på nått vis. Har engelska lektion nu, sitter och översätter om Guinness (ölsort) till english eveningen vi ska ha nästa vecka.


10.32

Jag hatar att jag bryr mig om dig. varför är det alltid så att man vill ha det man inte har och när man väl har de vill man inte ha det, eller så bryr man sig inte lika mycket om det så man förlorar det istället... Varför ska jag alltid göra som jag gör, lätt de vore om jag kunde sluta bry mig om annat och vad alla andra tycker, tyvär så gör jag nog det. .


Sneak peak

Några dåliga bilder på klänningen från H&M, men färgen ser inte så där i verkligenheten. Den var lite för "bred" nertill så ska nog sy in den lite om det går. Men annars är den snygg=)


VÅRKÄNSLOR

Hade ingen guideteknik idag, skönt att få sluta tidigt för en gångs skull. Hämtade ut mitt paket från H&M, hoppas allt passar och är bra, har fixat praktik plats i Örebro på Örebros City & konferenscenter, blir nog bra. Ska väl ta tag i allt mitt plugg jag har och göra med.. surt!

Fint väder idag med, de gillar vi! Måste leta rätt på mina solbrillor. Sen tänkte jag ta en promenad men tåjäveln är helt åt helvete idag med, men snart är skiten borta!


Myssöndag.

Har nu spelat sista matchen för den här sesongen och det var en fin avslutning, hela 15-2 vann vi med. Ikväll kommer bror hem och då ska vi äta god mat och fruktsallad till efterrätt, och sen solsidan såklart. Typ söndagsnöje, haha!

HÖRS!


VÄSKAN

SKa snart ta mig en springtur i det fina vädret. Måste förbättra min kondition för den är inte där den ska vara iallafall. Iallfall här är väskan jag tala om förut. Snygg va?



KALAS

Sticker iväg med trevligt sällskap och grattar en vän som fyller 18 snart. Hörs!


ÄNTLIGEN

Efter typ två månaders leverans är min väska äntligen här! Känns underbart ska ni veta. Visar den imorgon för den som vill se..


DAGENS


Sitter i skolan och gör ett arbete om Mexico och Mauritius om populära resmål osv. Som verkligen tar på krafterna, har inte tålamod och sitta och leta efter fakta och skit. Sen är jag hungrig också....



Vinterdag..

Hade vi med skolan idag. Fanns olika saker man kunde göra t.ex. som hoppa ner i ett isvak, eller vad man kallar de. Jag gjorde de och det var häftigt men när man kom upp ur vattnet igen så kände jag chocken, men jag kom upp av mig själv iallfall. Men då kunde jag knappt andas och frös som fan..

Men det var en okej dag, wokmat fick vi också som var gott. Nu har jag precis tagit en varm dusch och sitter med en filt i soffan med lillebror som är lite sjuk. Men verkar som han mest är trött ;).

IGÅR

Tränade igår efter typ två veckors uppehåll, gick tungt. Gjorde inte så mycket mer, borde ha pluggat men som vanligt blir de inget av de.. måste ta tag i mig själv nu!!


Easy come easy go



Idag har vi varit på smultrongården, mysigt ställe med massa fina inredningssaker och sånt. Mycket man skulle vilja ha därifrån och inreda med. Längtar tills den dagen jag flyttar hemifrån bara för att få inreda liksom.

18

Igår var vi några tjejer som firade söta Sofie som blev 18 nyss. Hur trevligt som helst, speciellt när jag hade solat på förmiddagen och bränt mig så det kokade på hela min kropp. Men smällar man får ta ibland;)

Slänger upp några bilder från kvällen. Ikväll blir det melodifestivalen, god mat och fruktsallad!



03-03-11

Imorgon, då jäklar ska jag träna oavsett vad. Imorgon ska jag sola, börjar likna en alvedon mer och mer. Imorgon ska jag gratta en vän som nyss fyllt 18. Blir en hel del, gillart!

Annars idag då? Skolan till 4, men idag var de en bra dag. Hur många sköna skratt som helst och de är så det ska vara. Sen hem och tänkte ta en lång promenad men kände efter lite för mycket så städa rummet istället. Fixade lite papper och skrev ner allt jag ska göra i skolan. Så nu har jag inget att skylla på längre.


HATAR ATT VA SJUK...............

Blev ingen träning idag heller, känner hur de börjar krypa i mig. Istället träffa jag filla och filippa, gjorde kladdkakemuffins och pratade en stund. Myyyys!

Imorgon ska jag ju iväg och spela innebandy och hoppas på att jag blir uttagen till SM spel. Men känner att jag kommer vara lika halft död imorn som idag. Men vill ju och känns som enda chansen man får också så får väl bita ihop och be till gud att de inte blir något jävla bip tets!

RSS 2.0
Test