REDHEAD?



Har fixat i de röda i luggen igen för såg ju förjävligt ut när färgen i luggen hade gått ur! Men funderar på att färga hela håret i nån röd färg, inte som luggen då men i nån mörk vinröd färg eller vad man ska säga. ;)


2009

Ska väl göra som alla andra då ;) men vetto tusan om ja kommer ihåg allt från hela året, haha

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja en hel del!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inte ens något och kommer inte ha något i år heller!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej
4. Dog någon som stod dig nära? Ja de kan man säga ;(
5. Vilka länder besökte du? Spanien
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ja!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Många faktiskt :)
8. Vad var din största framgång 2009? Att allt går bara man vill!
9. Största misstaget? hm.. inget vad jag vet iallafall
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? inge skadad bara förkyld lite här och där
11. Bästa köpet? oj de var svårt, men alla mina skor
12. Vad spenderade du mest pengar på? onödiga saker
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja mycket! mina vänner, mina slutbetyg, alla härliga sommarkvällar/nätter,
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? många!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare förhoppningsvis ;)
16. Vad önskar du att du gjort mer? handlat mer skor...
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Inget
18. Blev du kär i år? nej
19. Favoritprogram på TV? Anna Anka! haha, och GG
20. Bästa boken du läste i år? Twilight böckerna!
21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Lårhöga stövlarna
22. Något du önskade dig men inte fick? nej :)
23. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? åt massa tårta!
24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja om de hade varit bättre sommar!
25. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Blandat
26. Vad fick dig att må bra? mycket!
27. Vilken kändis var du mest sugen på? Ryan Schenkler (stavning?)
28. Vem saknade du? Mina två underbara vänner som flyttade till Leksand! <3
29. De bästa nya människorna du träffade? Frida! =)
30. Planer för 2010? Självklart!

DETAILS ON MY NEW FRIEND



Shoppade som sagt med syrran igår och lite idag. Hittade kläder och lite annat smått och gott såsom hårinpackning för rött hår och en foundation borste. Men inga skor (!) åh dels blev ja kanske lite snål och dels så fanns de inga bra storlekar. Men jag är nöjd ändå ;).

261209 - annandagsjul

Har precis ätit ost och kex med familjen, kollar på robinson nu. Annars idag så har jag åkt skoter med Bea, var superkul!  Någon annan dag blir det med pulka också.

Imorgon blir det upp tidigt för att trängas med folk på mellandagsrean! ska bli hur kul som helst.. så kommer hem på måndag förhoppningsvis med en nyårsblåsa!
Nu: Duschen sen krypa ner i sängen.


Juldagen, precis som vilken fredag som helst

Då var snart denna Jul över.. Julen var mer spännande när man var liten när man visste att tomten fanns och alla julklappar som var massa leksaker! men den duger nu också ;).

Jaja, ikväll ska jag vara snäll mot andra och hänga upp deras jackor! hehe, ska hjälpa till i garderoberna på dansen. Så om ca två timmar kommer systrarna Karlsson och hämtar mig, snällt! =)


MERRY CHRISTMAS

Blev en mysig Julafton igår. Var först och åt god mat hos mormor & morfar, kollade på Anna Anka & Kalle Anka när det var reklam på Anna. Vilken människa kan man nog bara säga! Sen så åkte vi hem och tomten kom allt till oss också =). Åt massa godis och spelade spel med familjen.

Nu snart ska vi åka till farmor & farmor på ännu mer Julmat, börjar bli trött på de! ;) men de är ju Jul!


231209



Helt sjukt att det redan är Julafton imorgon, året har nästan gått för fort.. men i år får vi iallafall en vit Jul ;).

Det blev en mysig kväll igår med tjejerna♥  
Idag ska jag försöka hinna sola och gå ut och gå, måste ju få lite färg! Sen ikväll kommer mormor & morfar och dom på mat. Ciao!

bakar..

Ja det är inte ofta man bakar så här sent =) men har iallafall gjort typ en kladdkaka tills imorn när brudarna kommer. Ska bli trevligt att alla träffas tillsammans igen som förr. Så blir god mat och dricka ;).

Underbart med skor

Hej på er!

Idag vaknade jag av att min hals inte mår så bra och är förkyld, men förkyld verkar ja ju vara året om så..
Har städat alla garderober med Mli så nu längtar jag tills vi åker till Stockholm. Ska kolla efter dom här skorna då för dom är ju för snygga! Handla skor gör mig glad, mer än glad!
Och idag ska jag köpa julklappar!


 



Julgodis

Håller på att baka julgodis till Julen såklart. Har precis gjort färdigt knäcken och den blev perfekt. Nu gör vi lite annat smått och gott och imorn ska vi göra pepparkakshus. Myspys!


svinsprutan!

Efter lite om och men tog jag den idag.. och den gjorde ont! och inte nog med det så gör min arm ont nu. Kul och veta liksom.
Men vad har jag gjort idag? hmm skolan en stund och fixat lite saker med papper och sånt i skolan, sen hem och käka sen ner och träna core med maria, grymt jobbigt för en otränad person som jag! men kul ändå. Blev ingen innebandy för kan inte hålla i klubban..

Nej nu ska jag snart krypa ner i sängen för den där sprutan gjorde mig inte vidare alls! Hörs imorn om ja lever, hehe! ;)


MODEVISNING

Kom precis hem efter en stressig men helt okej dag. Började halv 12 idag och då var det bara att säga igång och fixa iordning våra modeller vi hade. Jag hade en punkare som jag skulle fixa så det blev mycket tupera spray och allt sånt, sen sminka henne med mycket svart och sotning. Hon vart gör snygg!

Sen vid halv 4 var det dags att gå upp till slottet och fixa iordning inredningen och modellerna körde några genrep. Sen vid 5 var det insläpp och första visningen var det inte så mycket att hänga i julgranen men sen vid andra och sista visningen var det mycket folk. Och alla var skitduktiga! Så det blev en lyckad dag =). 

Imorn har vi lite sovmorgon och det gillas. Slutar runt 2 men går nog lite tidigare för ska ta svinsprutan imorn, har bestämmt mig nu! Nej, nu måste jag fixa lite saker sen ska jag sova! puss

151209

tjoo!
Ännu mer snö har det kommit så hoppas de verkligen ligger kvar till Jul för en gångs skull på länge. Har inga vanliga lektioner idag somsagt utan vi håller på med likabehandling. Slutar 2 idag istället för 4, skönt! 

Igår så var vi och kollade på lillebror när dom hade luciafirande i skolan. Dom var jätteduktiga och söta, sjöng faktiskt över förväntan =). Efter det så fikade vi med hans klass. 
Imorn är det modevisningen som står på schemat och hoppas verkligen den blir bra. men det blir det nog, alla är superduktiga!

JUSTFOUNDMYLOVE


BECK

Min lördagskväll består av att kolla på Beck och pizza.. nej är trött på att inte göra nått vettigt och kul längre!

CIAO


MODEVISNING SLOTTET

Den 11/12 en onsdag alltså så är det modevisning i Slottet som vi har arrangerat. Insläpp är 17.00 och första visningen är 17.30 , andra 19.00 och den sista 19.45. Och den sista är mest för vänner och bekanta och de två första för 8 och 9:or men de spelar ingen roll kom ändå ;) desto mer folk desto bättre! 
Temat är 80-tal!

Efterlängtade fredag!

Äntligen är det fredag vilket innebär inge mer prov den här terminen, guld! slutar 12 idag istället för 4 vilket uppskattas mycket. Senare idag måste jag fixa praoplats till vecka 9 och lämna ett par skor till Sofie.

Ikväll blir det en lugn kväll och antar att det blir Idol, men hade hoppats på att Tove skulle vara i finalen för hon är ju GRYM! men aja Erik får väl ta och vinna istället då. 


Ska bli så skönt med lov, Julen som är så mysig och sen shoppa innan det är nyår. Ska försöka hinna träffa alla också som man knappt träffar nu för tin. Och hoppas på tjejkväll med mina brudar som förr! 
Men nu har jag inte tid att sitta här, projekt & företagande nu! Ciao

sammet nitar paljetter klackar

                                    
                                                       

Pepparkakshus i år?



Har faktiskt inte gjort ett pepparkakshus sen vi var små så kanske ska göra ett i år med lillebror. Kan ju vara kul för han också och göra ett nu =)

MÅNDAG

Det är ännu en ny måndag och ny vecka, dagarna bara rullar fram. Vädret är piss idag och vi vet ju alla att det inte är ovanligt. 
Idag fick vi reda på det sista matteprovet denna termin. Det gick väl som de brukar, sådär. Vet faktiskt inte vad jag ska göra för att få mer än G. Hur mycket jag än pluggar så blir det ingen skillnad, men antar väl att matte inte är min grej helt enkelt! 
Nu är det bara den här veckan kvar som vi kan kalla "arbetsvecka" som vi har innan Jullovet för nästa vecka har vi program intigreringsvecka. Alltså att vi gör roliga saker med alla andra klasser typ. Så denna vecka har jag de här kvar att göra: 
* Projekt & företagande Prov
*Inlämningsuppgift NK
* Svenska muntlig redovisning
Ser så fram emot det.. Men ska bli skönt och ha de gjort och allt annat vi har gjort ända sen vi började i Augusti! Nej nu måste jag diska, plugga och sen blir det nog sola. puss/ellan

RÖD LUGG

Nu har jag ändrat färg i luggen igen fast denna gång till röd. Passar bra till Julen, hehe. Men det blev bra =) Blir lussebullar nu och godis! BYE


Sälja skor från nelly?

Har funderat på att sälja mina nya skor från Nelly dels för att dom är för trånga. Men vet inte hur jag ska göra än, men om det är någon som är intresserad ifall så hojta till!
Bilden är lite dålig men syns lite iallafall. Är i storlek 38 och klackhöjden är 12 cm har jag för mig och platåhöjd 2 cm. Är dragkedja innanför ;).

SÅLDA!

SMYCKEN

Var på stan en sväng för att fixa några lappar från min APU. Och då fick de här smyckena följa med hem, men nu ska jag absolut inte köpa något mer förutom julklappar. 
Äntligen har det blivit kallare ute vilket är bra annars känns de inte som vinter. Och ingen julkänsla blir det heller, på tal om det så får man verkligen det när man går på stan. Hänger ju krimskrams överallt men de är tjusigt ;). Och för att få lite i lägenheten har vi bytt till lite mer julgardiner. 

RSS 2.0
Test