LÖRDAG!!



Kvällen var trevlig igår så länge som den varade. Kom precis hem efter lite hängande med zaring och pontus!

Jaja, har inte så mycket mer att säga, ikväll blir de bio med sannihoney! ;)

Ny hårfärg (förhoppningsvis)

Sitter med färg i huvudet, tänkt att de ska bli mörk röd men får se hur de blir med det. Ska börja leta kläder sen försöka få mig ett ansikte sen drar jag hem till bea, bjuds nog på en trevlig och rolig kväll!

Hörs imorn gott folk!

IDAG

Har jag varit i skolan på en lektion, sen iväg och fixa en praktik plats på två veckor så nu måste jag hitta en till på två veckor. Sen hem och äta sen iväg och jobba vid tolv. Efter jobbet ner och stå i cafeterian på bingon. Och äntligen ligger jag här i sängen, är jäkligt trött så snart ska det sovas.

BYE


Silverleden

Har gått 1,5 mil idag med alla ettor, eftersom jag inte gjorde det i ettan. Och det kan nog ha varit det jobbigaste jag gjort, fyfan är helt jävla slut! Och det kan ha varit min bästa stund när vi såg målet, haha.


Pennybridge

Har varit i örebro hela dagen, blev lite shopping. bland annat ett par converse och ett par skinntights. Hinner inte skriva så mycket mer för ska snart iväg och lira lite innebandy. Ciao!

yesterday



Skinnjackan är på vilket betyder att hösten är här, nästan som man fryser i den med. Typiskt att de ska va sånt här skitväder.. men har iallafall gjort ännu en lång skoldag, för roligt!

Fina kap - smycken



Armbandet är från nelly och kostar runt 29, örhängena fyndade jag idag på en loppis. Dom till vänster är mer rosa än vad bilden visar, riktigt fina tycker jag!

soon



Funderar, men har nog funderat klart och sanrt ryker lite av håret. lagom kort ska de bli!


Back in school!

Jaha då var de här sommarlovet över, har gått rikigt fort men har ändå hunnit med en hel del! Men de ska faktiskt bli skönt att börja igen, och känns som de här året kommer gå lika fort!

Bild från en helg någongång!

Ny klänning



Så ser den typ ut på, en bild från Nathalies 18-årsfest :) haha bjuder på den!

Nelly tävling

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Standing where I left you



but you will not be back

Skön kväll.

Jobbar idag med, längtar till veckan är slut för jobbet tar kål på mig, ännu värre när vädret suger. Men får ju iallafall pengar så vad gör man inte? Har iallfall tagit en fika eftr jobbet med Bea, sen tog vi en promenad och pratade om allt mellan himmel och jord. Och de är ju typsikt att de ska bli fint på kvällen men de är ju bra de med iofs!

Jaja, ska duscha, läsa Sofis mode, och sen soooooova! BYE


Söndagsmys på altan



Jag och mamma har precis lagat klart allt gott som ska ätas till kräftorna, så nu ska vi snart inta bordet. Gott ska de bli!

7/8



Var ett riktigt rolig kväll med förkaka hos amber och markus med jessica, evelina och rebecca, körde ölspel och pratade en massa. Sen gick kvällen vidare till Stallet, var en massa folk där och trevligt var de.

Nu ska jag äta mat sen ikväll blir de kräftor, gött!


Under 50-lappen



Köpte denna på H&M för endast 49;- , bra fynd plus att den inte var på rea heller. Idag har jag jobbat och grillat nu på kvällen med familjen och kusinerna var här och lilla Wilgot så hann träffa dom igen innan dom drar hem. Var allt jag hade och säga idag ;)

Strömstad 2010



Har varit sköna dagar i Strömstad med massor av sol och värme. Har ätit färska räkor, plockat snäckor, gått på klipporna, spelat minigolf, fiskat krabbor, varit ute på kosteröarna som var skit fina. Ja ungefär de som vi har gjort :)

RSS 2.0
Test