Ute i solen..

Det är ju sjukt varmt ute så ligger och solar just nu. Känns att de bränns lite på ryggen så ska snart vända mig om. Idag måste jag plugga sen tänkte jag gå ut och springa en sväng, men det får bli senare. förresten så ska jag till Spanien med Bea i Augusti! Kommer bli helt suveränt, massa sol, bad och galna utekvällar ( enligt bea, men håller med, hehe), sen allt annat gottit. Hoppas jag blir en pepparkaka men det kommer jag förmodligen bli =)

Nej, nu är det sjukt varmt och jag somnar snart, hade bra ute i värmen! puss

Dagens

Hej!

Kvällen igår var toppen! Vi började lite med grillning och lite goda drickor till. Sen så prata vi en massa och vi skulle spela ett spel men det blev inge av det, istället dansa vi och så, tack tjejer för en trevlig kväll! ♥

Vädret är underbar, ska snart lägga mig och sola. Men idag har jag varit nere i ishallen för att det är näringsmässa och de skulle dela ut stipendier. Fick blommor och pengar, gottit! Ikväll blir det mest att ta det lugnt, ska grilla senare idag och sen måste man ju se robinson. Jag håller på Anna, vem tycker ni ska vinna? =)


Blommig tröja, shorts och klackar!

Tjejkväll

Ikväll blir det tjejkväll ute i en sommarstuga, mysigt! Vi ska gratta två av mina brudar så det blir lite drinkar, basta och så =) Men hinner inte skriva mer för ni kommer dom och ska hämta mig, hörs imorn! ♥


Min dag

Hej på er!

Min dag började med att jag åkte till skolan och hade svenska som enda lektionen. Sen efter svenskan så var vi på en föreläsning i folketshus. Det var en gubbe som hade överlevt andra världskriget. Han var runt 80 år och berättade om sitt liv som fånge i 9 koncentrationläger och allt så där hemkst! Det var sjukt spännande och intressant men det är ju inget sånt som är kul att få höra. Sen var jag tvungen att gå för var bjuden på mat nere vid Herrgården eftersom jag har fått stipendium. Det var gott med varmrätten var väl ingen höjdare precis, fick mos och nån köttbit. Trodde det skulle var lite "lyxigare" mat. Men iallafall så fick vi en ros när allt var slut och den var skitfin.

Tillbaka i skolan  hade klass Vett & Etikett och sedan slutade vi. Så det blev en chill dag med baa en lektion! Imorgon har jag bara en lektion och det är SO, fast vi har ju engelska prov direkt på morgonen men det räknas väl inte så. Har även spelat fotbollsmatch, vi förlorade efter en jämd match! Och nu har jag skrivit klart det sista på uppsatsen, skönt!

Nu ska jag sova, kan ju lägga upp en dagens imorn kanske. Puss & Godnatt!

Stress

Varför ska allt jämt komma i slutet? kan inte lärarna planera bättre, blir så nöjd. Måste hinna göra klart min stora uppsats till fredag och samtidigt måste jag hinna plugga på engelska provet som också är på fredag. Måste få MVG på uppsatsen och VG på engelskan, PRESS! 

Så min halva dag har gått åt till pluggandet och jag är fortfarande inte klar med uppsatsen. Så nu har jag lagt ner det och ska börja på engelskan istället. Det ska bli så skönt att sluta och nu är det inte många dagar kvar =) Nu ska jag äta en kycklingsallad som väntar på mig, älskart!


Tisdag

Hej!

Hade sovmorgon idag till 10 för vi hade ingen idrott. Istället hade vi klockarmaran. Det gick bra tills jag fick så jäkla ont i knäet så var tvungen att gå, men det var ingen större fara för det kom ändå ingen tjej förbi mig. Så småsprang lite fastän det gjorde ont, men ville ju springa. hehe.
Fick reda på vårat biologi prov och fick ett VG, nöjd. Men tror inte att jag får det i slutbetyg. Har nyss skrivit lite på min SO uppsats, skriver om Barcelona. Så nu har jag renskrivit hälften men kan inte göra klart allt än för mamma såg att det var en Barcelona bok med i aftonbladet så hon ska köpa den sen, perfekt!

Nu ska jag käka mat sen är det fotbollsträning. Ska försöka springa så mycket jag kan!

Sommarväder idag

Men det var det inte imorse, usch det var ju alldeles grått och tråkigt ute. Men sen kom solen fram och nu är det riktigt varmt ute. Ännu en skoldag gjord och nu är det inte många kvar till sommarlovet! härligt, like it. Nu har vi bara en uppsats och Engelska prov kvar om jag inte minns fel. Sen kommer jag gå några halvdagar och sånt eftersom jag är med i Skol-if och elevrådet, haha men det är ganska soft. Sen nästa vecka går jag bara tre inte allt för jobbiga dagar sen så är det lugnt :)

Har tränat barmark idag och det var jobbigt, har inte träna sen i torsdags och det kändes. Sen har jag bara ätit massa gott den här långhelgen och det märktes lite. Tänkte skriva lite på min uppsats men glömde svänga förbi hos mormor och hämta mina saker så det får bli plugg imorn!

Nu: Ducshen, beställa klänning och sedan blir det teven och det är något bra =). Puss & Gonatt!

Skola

Då var det måndag igen., veckorna går sjukt fort men det är bara bra. Sista seriösa veckan vi har och det är skönt. Sitter och äter frukost och ska snart sätta på mig kläder! Försov mig också så bussen blir det inte iaf.

Blogga inge igår men var och hälsa på mormor & morfar efter jag hade varit på Hår&Nu. Sen kom mamma och vi åkte till G-hyttan och åt glass, nog den godaste glassen som finns. Efter det kollade vi på fotbollsmatch =)

240509

Hej!

Det blev en riktig rolig kväll igår, helt suverän! Med massa kubbspel, musik och senare på kvällen massa goda drinkar. Det är såna här kvällar som gör livet, haha men man har så himla kul! Och jag är nog den ända som inte är trött eller sleten.

Idag blir det inget plugg för glömde allt i skolan så det blir stressigt nu i veckan. Ska snart äta mat, massa mat! Sen så ska jag ner till Hår&Nu, någon mer som ska det? =) Kom på att jag har fotbollsträning senare idag så det är skönt att vi har det iallafall.


Hade på mig vit linne, svarta leggings, kavaj allt från Gina, klackar.

snygga Amanda


Påväg till Stefan!

!
Efter några drinkar..aa låter bilden tala :)


Party tonight!

Nu ska jag snart fixa iordning mig lite. Har inte bestämmt vad jag ska ha på mig än men klackar blir det iallafall. Sen hade jag tänkt att ha mascara på mig ikväll också, var ett tag sen! Så nu taggar vi, ikväll blir det skaka rumpa, haha. Men innan jag åker  till B på lite för ferre så ska vi gratta min morbror! =) tar med mig kameran för er som vill se bilder!

Va händer för er andra ikväll? :) BYE

Här ska det solas

Gomorron!

Har nyss duschat, ätit frukost och kollat på en klänning till avslutningsmiddagen. Har hittat en snygg sak som jag vill ha. Det är toppenväder idag så nu ska jag passa på att sola lite. Ska läsa lite och njuta av värmen! Hörs sen! ♥

Fredag

Har nyss gjort kycklingsallad och det blev god. Ikväll blir det inget speciellt, tänkte kolla på talang, mosa godis och mysa lite. Ska snart blåsa massa ballonger, men jag skulle tydligen knuta enligt emil. Imorn blir det lite party så vi taggar rejält, ellerhur B ? haha men det kommer bli skitskoj. =) 
 

sötisen tar i för fullt!

Ha en trevlig fredag! puss


Från igår

Det blev en trevlig kväll igår hos frida med singstar och olika spel. Trodde att jag tog mer bilder än vad jag tog, men det blev bara två stycken. =)


 
Mina fina tjejer!


Söta Frida, alltid lika glad!


Tack för en trevlig kväll! puss

SINGSTAR

Sitter hos frida med några tjejer och sjunger singstar, skitkul! Snart kommer det lite mer folk och då blir det singstar, spel pch sånt =) hörs imorn!  puss

Beställa?

Fundera på om jag ska beställa de här två sommarklänningarna från H&M. Enkla till vardags men kan ändå användas åt fest hållet. De finns säkert i affärerna men det är ganska svårt att hitta där, är ju kläder överallt och stort!
        





Nu ska jag kolla på en bra film på tv sen blir det sängen :) puss


Sommarskor

Hjälpte nyss mamma med att sortera lite sommar skor. Fick syn på ett par vita pumps (med skit låga klackar, 1cm) som jag hade på skolavslutningen i 7:an. Minns så väl att jag var skitnervös att gå i dom för tyckte dom var skithöga, haha! iallafall så sa jag till mamma att hon kunde ta dom om hon ville. Så hon pröva dom och det första hon sa var, "jag kan ju ha dom om jag ska på maskerad eller nånting", Vadå maskerad (!) så fula är dom iallafall inte! =)

Sola

Vakna av att det var skit fint väder, skulle de inte bli regn idag?iallafall ska jag gå ut och äta frukost i solen och steka lite, är ju lediga idag för vi har ju dagsverke. Sen måste jag städa hela huset, eller halva iallfall. Behövde egentligen inte göra någonting men har ändå inte annat för mig =)


Promenad med sis

Idag var det sista dagen vi gick i skolan innan helgen så det några dagar ledigt. Så underbart skönt! Idag efter skolan gick jag och klippte mig hos sis, blev perfekt. Inte lika slitet längre som det var innan. Sen tog vi en promenad och när vi hade kommit en bit på vägen upptäckte hon att hon hade tappat mobilen. Så efter 30 minuters letande och irritation hitta vi den. 


plugg,plugg

Kom nyss hem från träningen. Var inte ett dugg jobbigt för det var ju nästan inga där. Nu ska jag ta en dusch och sen plugga. Har prov imorn och har inte pluggat nå mycket alls, ångrar de! Är så typiskt mig att vänta till sista dagen och då är det ju nästan försent för har ju inte ett läshuvud precis! Så kommer aldrig hinna lära mig allt och jag som hade tänkt att få VG, no way!

180509

Hej!

Nu var ännu en skoldag gjord och nu är det inte många kvar! längtar.., Hade bara tre lektioner idag för vi var och lyssnade på några som berättade om Bolivia. Usch det är ju hemskt att se alla barnen som lever som dom gör, men samtidigt blir man glad av att se såna som har fått hjälp och lever lite bättre än vad de gjorde tidigare. Våran skola har varje år "Dagsverke" som man ska göra nått och samla in minst 100 :- som går till Bolivia sen, så det känns bra att man har bidragit med någonting iallafall =).

Idag fyller pappa år så snart kommer det lite folk som ska gratta han. Sen blir det tårta och annat gott! Senare idag har jag fotbollsträning. Grymt kul och spela fotboll när det regnar! Bye.

Idrottstipendiet

Precis när jag skulle gå till bussen imorse ringde det en tant från kommunen och berätta att jag hade vunnit idrottsstipendiet på 5000:-. Blev överraskad för visste inte att mamma hade skickat inte på mig, så tack så jäkla mycket! Men ska inte vara allt för glad för mina två närmaste kompisar hade också skickat in, men tyvärr så kan ju inte alla vinna.


GOSSIP GIRL

Nu ska jag sätta mig och mysa i soffan framför GG. Det ingen bättre serie än den, så jäkla bra! Sen har jag för mig att mammsen köpte choklad förut idag, perfekt!

Efter GG blir det Wipeout, plugga och sen sängen. puss på er!

Söndag

Idag skulle jag ha åka på fotbollsmatch men mitt knä pallar inte de. Så är lika bra att vila. Iallafall så är det söndag och jag ska plugga. Har Biologiprov på tisdag som verkar svårt. Sen tänkte jag ta cykeln och fusksola. Vet att det är fint väder idag vilket är skönt, men det kommer inte ta lika mycket om jag solar ute ändå.

Min kväll igår blev inte som jag tänkt mig, men så kan det bli ibland =).  Jag var hemma och kollade på Eurovision song contest. Trodde faktiskt att Marlenas låt skulle gå bättre än vad den blev. Men Norges bidrag var inte så dåligt ändå. Sen är det ju positivt att Norge vann för de blir ju närmre för Sverige att åka nästa år, haha!

Nu är det inte många skoldagar kvar till sommarlovet! Det är sjukt vad veckorna går, helgen är ju redan slut!

Nya Favoriter!

Shoppa lite idag och köpte bland annat ett par skor och en väska. Har sett skorna i Sofis mode och har velat haft dom jätte länge och när jag gick in på Din Sko så såg jag dom och var bara tvungen att köpa dom =). Allt annan som jag köpte kan jag visa någon annan dag.  




Like it! ♥

Vilken klänning?

Var in till örebro idag för att handla en klänning till Middagen/Balen, men hitta ingen. Så tänkte ta nån som jag har köpt förut men vet inte vilken. Blir nog nån utav de här två men vilken? =)


.....


Städar med musik

Idag ska jag mest ta det lugnt, ska in till örebro tidigt imorn. Så tänkte städa mitt rum som är översvämmat av kläder och massa annat. Måste vattna blommorna också som har dött tror ja, hehe. Men glömmer bort dom när dom bara står där i fönstret,haha. Brukar alltid lyssna på musik medan jag städar, går mycket lättare faktiskt. Man tänker inte på hur tråkigt det är. Nu måste jag fortsätta så jag blir klar idag!


SOVMORGON

Det har vi idag och det är underbart. Har nyss ätit lite frukost och ska snart göra mig iordning lite. Det är sol ute idag också! nej, nu måste jag skynda mig lite, har bara suttit och chillat som alltid och sen blir klockan så mycket att jag får stressa i slutet ändå.

jaja, pusshej!


Torsdag

Har inte hänt nått speciellt idag, bara det vanliga som skolan, träna och plugga. Men vi fick tillbaka våran Religion uppsats, fick ett MVG. Så det blev ett leende på läpparna. Så nu ska jag sätta mig och plugga på svenskan, har prov imorn. Sen blir det fotbollsträning! Och snart ät det helg igen, like it! ♥


Frisören

Var hos frisören förut men mitt internet funka inte då. Jag gjorde blonda slingor men det blir ju inte ljust första gången. Jag tänkte att jag ska få det ljusare nu till sommaren, men inte helt blond.



lite skillnad blev det.


130509

Hej!

Min dag i skolan har varit bra. Vi hade hemkunskapsprov idag och det gick ganska bra, men får nog minst VG hoppas och tror ja på. Har börjat räknat ner dagarna tills vi slutar och det är ju sjukt va lite det är kvar. Tror de är 14? iallafall så ska det bli skönt och börja gymnasium sen. Men kommer sakna alla, speciellt F & E ♥, för kommer inte träffa dom lika ofta som alla andra. Ska snart iväg på ett boxningspass, härligt! hörs sen!

Innebandy hela helgen

Blev uttagen till Allstar match, norr mot söder och den var i lördags i Örebro. Fick bland annat spela med stjärnspelare, coolt faktiskt, hehe. Jag var med i Norr och vi förlorade men vi var inte så mkt sämre, vi fick bara inte in bollen på våra chanser. Det var riktikt kul. Sen vart alla som spela bjudna på "efterfest" på O´learys. Men eftersom jag bara är 15 så strunta jag i det, fick ju ändå i köpa något, haha.
Sen på söndagen hade mitt lag träningsmatch mot kopparberg. Vi vann men tyckte att vi inte spela så särskilt bra ändå. Det var min helg :)


Fredagsmys

Kom hem för ett tag sen, har varit och kollat på gymnastikuppvisning med emma, emelie och felicia. Det var väl sådär, men det var endel som var riktigt bra, men tycker att det är samma saker varje år och det blir bara mindre folk känns det som. Men det var trevligt.
Nu blir det mys och Berg flyttar in. Hon är verkligen stört skön, så himla bra! =)






I Skolan

Just nu stter jag í skolan. Solen börjar komma fram vilket är underbart. Jag ska snart börja plugga på hemkunskaps provet som vi har nästa vecka, hehe. Men vi har tre prov nästa vecka plus ett skrifligt förhör så tänkte att det var lika bra att börja. Det tredje provet är Nationella i Kemi, usch! Min lärare sa att om jag får VG på det så får jag det i slutbetyg. Men egentligen behöver jag inte ha VG i det men alltid kul med bättre betyg =) så lite press är det.

Nej tillbaka till pluggandet, tråktråk! pusss

ÄNTLIGEN

kan jag börja blogga igen efter två veckor!


RSS 2.0
Test