Långklänning.



Var till örebro idag efter jobbet och tror nog den här långklänning är mitt bästa köp, eller de kändes som det idag iallafall. Jäkligt skön och passar både till vardags och fest.

Beige, skärp, hög midja


                                                     allt från Gina Tricot
Så här såg jag ut på midsommar, på dagen när vi var och åt hos farmor & farfar. Blev enkelt!


Who Owns My Heart?



Varför kan de inte vara sommar året runt och lite höst? sommaren är så underbar, bada, grilla, härliga sommarkvällar, inte behöva vara påklädd för att frysa, jordgubbar, glass, sola, fiska. Måste göra nått riktigt roligtoch härligt snart, som en roadtrip skulle sitta fint med dom bästa!


APRIKOS SKINNKJOL



Slog till på Ellos förut för endast 150;-, fast bara om man har csn-kort! Färgen är inte riktigt densamma som i verkligheten, men nästan. Riktigt snygg för ett bra pris!

Midsommar 2010









Min midsommar var suverän. Massa god mat, fika, trevligt sällskap, roliga lekar och vädret kan man ju inte klaga på i år, otroligt!

Och lördagen på de var trevlig, mat och lekar i hembygdsgårn sen vidare med systrarna ekström och mli på fest hos Ilona!

Midsommardagen

Hinner inte skriva så mycket för ska snart iväg och äta god mat med en hel del folk. Lägger upp lite bilder från igår om de hinns! Annars idag så har mormor & morfar varit här, blev mat och mycket fika :)


Trevlig midsommar!

Har varit och ätit god mat hos farmor & farfar. Ska göra en krans snart och fixa iordning lite innan kvällen börjar. Blir grilla hemma med trevligt folk så tror de kommer bli en toppen kväll! Ha en trevlig midsommar! ;)

Rabarberpaj

Är hemkommen från bea där det bjöds på rabarberpaj och ett glas vin, mysigt.  Och nu väntar pizzan på mig, mums tror ja.

Glass i solen

Jobbet var inte allför jobbigt idag, gled mest runt och kollade så alla rabatter och skit var rensade helt i alla parker. När jag kom hem la jag mig i solen och tror jag somnade där en sväng. Skönt var de och blev glass efter. ;) 


190610

Bröllopet var hur fint som helst, trodde inte jag skulle kolla på de för har varit nöjd på allt tjat om deras bröllop och alla saker som finns i affärerna. Men som sagt ibland vet man aldrig vad som kan hända. hehe.

Har gjort iordning mig lite för ska snart träffa pinglorna, ska bli trevligt ;)


Cakes and Wedding



Ska faktiskt kolla på bröllopet på teven och snart säger dom ja, och tillsammans med de blir det fika framför teven och glass!

Dancing on my own



Träningsverk i kroppen, skrapsår på armarna, solbränd. Det är hårt att jobba. Nej men de går an, tjänar ju pengar så vad gör man inte. Och dagarna har gått förvånat fort må jag säga, grymt härligt!

Har inte så mycket mer att säga idag, har jobbat så har inte hänt så mycket så säger adjö för idag ;)

17.31

Är lagom trött efter en fotbollsträning och 1 mil cyklandes ungefär. Men de var väl behövligt och skönt nu efter. Igår så träffade jag pinglorna och det var mysigt med prat och sånt som de alltid blir. Senare blev de lite fest, trevligt och träffa lite folk sådär.

Nu är jag sugen på allt som finns, men de får bli chips och mat snart. Blir en lugn kväll ikväll och de är skönt de med!


Armband från H&M


FÖRSTA ÅRET AVKLARAT



ÄNTLIGEN är det sommarlov, fast ska ju jobba hela sommaren nästan så blir inte lika många lata dagar som förra sommaren. Men de blir nog en toppen sommar iallafall! Såg ut såhär idag på skolavslutningen, dom flesta hade klänning men inte jag.  Allt är från Gina förutom skorna från Nelly.

Gästis

Var på Gästis idag med klassen och de bjöds på 3-rätters och de dög, var ingen höjdare faktiskt och hade förväntat mig mer. Men kanske inte var så noga när "vi" var där haha ;).

Har fortfarande inte fått tillbaks min dator, lär väl aldrig hända heller med tanke på hur seg våran datalärare är. Ska iallafall ha den innan vi slutar! nej ska käka nu och ikväll kanske de blir chill med 1 och 2 or eller fotboll, har inte riktigt bestämt mig.

4 JUNI

Hoppas alla ni som tar studenten får en grym dag!

Har nyss kommit hem, skönt efter en tur till örebro där de var fullt med folk var man än vända sig. Har även kollat på studenterna här, längtar nu fast ändå inte ;). Ska sola lite sen till kusin och äta smörgåstårta och sen till familjen Karlsson, och senare till B och sen är de natt!

Adios!!

Älskar´t

Allt är på topp idag och värmen är kvar. Ska ut och sola en stund nu och sen drar jag in till stan med sanna en sväng för att shoppa och kolla på filippa när hon ska sjunga. Ett måste idag är ett par jeansshorts!!  dom från förra sommaren har blivit tok för små.. haha.

Nej vi hörs imorn efter en låååååång dag! ;)

RSS 2.0
Test